Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

minęło 85 dni a my kochaliśmy się tylko 8 razy:(

Polecane posty

Gość sama nie wiem...

Witam, jak w temacie... jesteśmy ze sobą 2 lata, jesteśmy młodzi... i od początku roku kochaliśmy się 8 razy:( i sama teraz nie wiem czy to normalne. poruszałam ten temat duuużo razy, ale ile mam się upominać o swoje? Dziwie się tylko, że jemu ta cała sytuacja nie przeszkadza.... co mam o tym myśleć?

"poruszałam ten temat duuużo razy, ale ile mam się upominać o swoje?" tyle razy ile razy masz na to ochotę. innymi słowy - chcesz seksu, wykazujesz inicjatywę. i masz seks. i jest OK.

Gość Babka Jaga 311
Witam , u mnie było tak samo , wieczne żebranie o sex :/ Kupowałam ładną bielizn,e , jakies gażdzety z sex shopu, wieczorne kolacje, kapiele w wannie ... tańce i inne pierdoły :/ A On niby zawsze zmęczony i zasypiał w minute... Dobrze że Te czasy już się skończyły

Gość sama nie wiem...
a więc rada jest jedna... nie żebrać. tylko zmienić?

najpeirw zmien swoje podejscie. jak nie pomoze to zmien faceta.

O a u nas było odwrotnie. Do 8 stycznia kochaliśmy się z żoną 85 razy. Fajnie było tylko mój wacek po 10 razie na dzień prawie rady nie dawał.

Gość to i tak Ci zazdroszczę
my jestesmy 6 misięcy po ślubie i kochalismy się 12 razy.... kiedys było i po 7 raz dziennie...hmmmm...chyba mąż mi się już zużył ...trzeba zmienić model......

Rany kota ale wy macie tych chłopów nieboraków. Ja z żona to naprawdę czasami po kilka razy dziennie przez dwa lata non stóp dzień w dzień. Teraz trochę mniej bo dużo pracujemy i czasu często nie ma i siły. Ale i tak często chce żeby wypinała dupke swoją śliczna i łapie ją za bioderka i posowam ostro w cipulke.

Gość rudlan
Kobiety Przestańcie się użalać. Zawsze macie inne wyjście.

Gość $$nicram
A nie bylo to tak, ze to wy tych facetow zniechecilyscie?

Generalnie to z kobietami jest tak że one zwykle na opak. Jak facet chce dużo to ona nie chce. A jak on chce mało to ona chce dużo. Ja akurat mam taka która w tym temacie tak nie ma. Ale ogólnie to tak właśnie wygląda sporo spraw u kobiet. Trzeba było brać tych nieśmiałych niepozornych oni są niewyżyci. A nie tych pseudoprzystojniaków z kislem na włosach.

Generalnie to z kobietami jest tak że one zwykle na opak. Jak facet chce dużo to ona nie chce. A jak on chce mało to ona chce dużo. Ja akurat mam taka która w tym temacie tak nie ma. Ale ogólnie to tak właśnie wygląda sporo spraw u kobiet. Trzeba było brać tych nieśmiałych niepozornych oni są niewyżyci. A nie tych pseudoprzystojniaków z kislem na włosach.