Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oferta

Stworzę stronę www na życzenie

Polecane posty

Gość oferta

Jeśli chcesz mieć własną stronę za atrakcyjną kwotę, to wykonam i zaprojektuję ją dla Ciebie. Szybkie i profesjonalne wykonanie; dobór odpowiedniej technologi wykonania strony np. system CMS; całość wykonania, od grafiki po filmy itp.; możliwość pozycjonowania (osobna cena); zakładam domeny (osobna cena); to Ty decydujesz, czy chcesz mieć płatną, czy darmową stronę, domenę. Wykonuję strony z pełnym zaangażowaniem. Strona założona w 1. dzień. Cenię uczciwość! Cennik jest dosyć przełomowy, gdyż za taką kwotę nikt nie stworzy strony www. Ceny ustalam indywidualnie z każdym. Cennik: Cena za założenie strony i pierwsze informacje na stronie z dodatkami typu obrazki itp. to: 10 zł Za kolejne: 10 zł/dzień* Pozycjonowanie strony: 30 zł jednorazowo Zakładanie Domeny: 30 zł jednorazowo *Nie pobieram opłat, jeśli w danym dniu nie zajmuję się wykonaniem strony! Zawsze płacisz za dzień, w którym wykonuję i aktualizuję Twoją stronę! Płatność na konto. Nie płacisz z góry, chyba, że nabierzesz pewności, iż wszystko jest wykonywane zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Proszę o ew. pytania.

Gość oferta
Posiadam doświadczenie w zakładaniu, projektowaniu i wykonywaniu stron.

Gość oferta
Uwaga!! Nowa promocja dla zainteresowanych - założenie strony i pierwsze info z dodatkami (m.in. zdjęcia) za darmo. Wypróbuj darmowo, czy warto mi zlecić wykonanie strony. Nic Cię to nie kosztuje! Jeśli będziesz zadowolony możesz kontynuować i dalej mogę tworzyć i rozwijać Twoją stronę wg. powyższego cennika.

Gość oferta
Do poprzedniego posta: Jeśli natomias nie będziesz chciał dalej, żebym prowadziła Twoją stronę, po prostu, zrezygnuj.

Dobrze, a ile kosztuje tylko założenie prostej strony typu cennik, dojazd, kontakt, o firmie itd., bez dalszego jej prowadzenia?

Gość a czy w iinych jexykach niz
polski tez robisz strony? czy udzielasz tez jakis rad odnosnie prowadzenia np. bloga?

Gość luna11
a czy możesz pochwalić się efektami swojego pozycjonowania i portfolio...jakieś zrobione strony ja również projektuję strony www i pozycjonuję więc znam się na tym..

Gość oferta
caryca84, 50 zł do uzgodnienia. Tylko w języku polskim zakładam i prowadzę stronę.

Gość oferta
Rad nt. prowadzenia bloga mogę udzielić, ale również mogę założyć bloga i go poprowadzić oraz redagować na życzenie Klienta. To już w zależności od potrzeb. Mogę zaproponować jakiś temat albo jakie info ma się znaleźć, grafika itp. Za podstawę odnośnie bloga: 10 zł Dalsze prowadzenie: 5 zł/dzień* Za pomysły nie płacisz nic. *Nie pobieram opłat, jeśli w danym dniu nie zajmuję się wykonaniem strony! Zawsze płacisz za dzień, w którym wykonuję i aktualizuję Twoją stronę! Płatność na konto.

Temat mowi na życzenie a w treści za kase eee tam... ;)

Gość oferta
A czy na życzenie może nie być za kasę. Na życzenie, czyli temat, treść strony może podać osoba, której wykonuję stronę, nawet jeśli ktoś chce może podać wymagania, co do grafiki itp. Natomiast osobom bez pomysłów na treść mogę pomóc...

Gość oferta
...i podać pomysły.

Autorko nie przejmuj się głupimi komentarzami. Próbujesz uczciwie zarobić na życie i w pełni Ciebie popieram .

Gość oferta
Założę stronę i umieszczę pierwsze info (ew. grafikę, czy filmik), to od Ciebie zależy, co chcesz i to ZA DARMO! Prowadzenie strony wg cennika.

Gość oferta
Uwaga! Nowa, atrakcyjna oferta. Poleć osobę, a Twoja strona będzie o połowę tańsza. Czyli 5 zł/dzień. To nie dużo, by mieć swoją stronę internetową wykonaną ze starannością. Zabłyśnij w sieci. Mogę pomóc także w Twoim zarobku na stronie/blogu. Całość dochodu otrzymasz Ty!

Gość oferta
Zasady pracy nad stroną internetową Nie przeciągam czasu pracy nad wykonywaną stroną. Nie Znoszę oszustwa. Wykonuję stronę ze starannością. Opłaty dokonujemy na koniec, po wykonaniu pracy. Możliwe są zaliczki, które będą się sumować z całością kosztów i wliczać w koszty założenia strony, nie podwyższając ceny.

autorko!Podaj najlepiej swój numer gg albo maila i tam niech cie szukają bo tu zaraz zlecą sie wrony i zakraczą cie za to ze chcesz za swoją prace uczciwą kase !:O

Gość oferta
Na maila, czy gg też mogą...

Gość oferta
domi1_28@o2.pl

Gość oferta
Nowy cennik Cena za założenie strony i pierwsze informacje na stronie z dodatkami typu obrazki itp. to: 60 zł Za kolejne: 50 zł od podstrony Pozycjonowanie strony: 60zł jednorazowo Zakładanie Domeny: 60 zł jednorazowo

Gość oferta
50 zł za kolejne info itd.

Gość oferta
Na danej podstronie.

Gość Picanto
Ja polecam wszystkim Poznańska agencje interaktywną http://www.zebu.pl/, która nie tylko zakłada, projektuje i pozycjonuje strony, ale także zakłada sklepy internetowe, portale internetowe, projektuje strony www i wiele innych. Korzystam z ich usług od pół roku i jestem zachwycona naszą współpracą! :)

Gość ghghtytytytyty
haha a ja polecam zaoszczedzenie kasy i zalozenie strony za darmo z darmowych szablonow, po co dawac zarabiac cwaniakom... oni tez sciagają gotowy szablon ;)

Gość zainteresowana powaznie
A ja mam już swoją strone tylko chciała bym ją zmodernizować. Bo jest taka ble. Powyzucać pare podstron wstawic coś nowego. Ile by to kosztowało ?

Gość gość
niezle

Gość gość
Swietne usługi informatyczne swiadczy firma www.effolan.pl, wspolpracuje z nimi od dlugiego czasu i jestem bardzo zadowolona z usług które swiadcza.

Ze swojej strony mogę polecić https://studiosoftware.pl/outsourcing-it Super firma z Wrocławia. Wykonali już dla moich klientów wiele stron i aplikacji. Współpracuje z nimi już ponad rok. I muszę przyznać, że pełen profesjonalizm.