Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)typowy facet

rozterki

Polecane posty

Kotka tak..🌼 siedzimy wygodnie ... .. podgladamy

jest już tak błogo .ona robi się już taka wrażliwa ale to jeszcze mało......wysuwam się powoli z pod Twojego ciała ,stań prze de mną ....ja klękam i biore go do ust zspowrotem ,moje ruchy są takie szybkie i pazerne ja go ssie opentanie i bez umiary...bawiąc się jednoczenie Twimi jądrami...

oooo cudownie!! trzymam Cię za piersi i rozkoszuje się tym jak mnie pieścisz... jeżeli nie zwolnisz na chwilkę tępa to wystrzele rowerko

powoli nie tak szybko ...nie pozwalam ......wyciągam go na chwile trzymając w ręku ślinie go mocno ,o tak ......jeszczw mocniej asz resztki spywają po nim .......zobacz jaki mokry.......wspaniały widok

rozchylam je bardzo mocno ,ale one już walczą już nie mogą tak bardzo Cię pragnę ,bierz ją jest Twoja !moje ciało już wariuje ,serce wali jak opentane a ja czuje że zaraz nastąpi to ...........na co tak dawno czekałam,

klade kutaska na twojej cipeczce i delikatnie muskam warki sromowe, tyłeczek i łechtaczke. potem delikatnie sie zaglebiam... czue twoja gorącom i mokra cipeczke, lape cie za biodra i mocno wbijam sie do srodka, az podskakują twoje piersi. wyjmuje kutaska i ponownie wbijam się głęboko w ciebie.... cudownie!!

o tak ,właśnie tak rób .........złap mnie mocno za biodra ,przyciągnij do siebie ,ona sama się na niego nadziewa i wędruje za nim ,wsuń go mocniej do końca i pieprz mnie pieprz jak opętany ,wyżyj się!mocniej!!!!!!!

rżnę cie mocno i szybko, twoje cycuszki aż podskakują. przekręcam cie na kolana i biore Cię ostro od tyłu. rozchylam ci posladki i masuje kciukiem tyłeczek, mam ochotę brać cie w dwa otworki :*

więc wsuń się ........najpierw powoli i delikatnie nie zapomnij ją naślinić ..........

użyje oliwki... polewam ją obficie i powoli zaczyma się wsuwać...ooo ale wąziutka, jest cudowna! wycofuje się i znowu powoli wchodzę ale już troszkę głębiej

przechodzi mnie dreszcz po całym ciele ooo ten strach jest tak podniecający ,cudownie weszłaś w nią ........a teraz rób to coraz szybciej nie przestawaj ,wsuń mi palec do buzi ,mocniej!

już się robi! poruszam się mocniej i szybciej! jest cudownie!! wsuwa ci palec w cipke a potem daje do wylizania. Ssiesz go namiętnie. Rowerko masz coś po dręką żeby wsunąć do muszelki?

mieć mam ale teraz nie mogę .....ale poradzę sobie;-)..........posuwasz mnie coraz szybciej ja już jęcze ,jęcze z rozkoszy już czuje że zaraz dojdę! przygryzam Ci palce ,ssie jest wspaniale ,przyciągnij mnie do siebie mocniej za włosy ,tak .......i poczęstuj klapsem!

ooo tak! dostajesz klapsa! i jeszcze raz! czuje że mam pełne jąderka i mam ochotę wytrysnąć. Podchodzę do Ciebie z przodu i zaczynam rżnąć w usta, po chwili znowu w tyłeczek! Twoja cipka, dupcia i usta ociekają śliną wymieszaną z soczkami!! Cały czas przed kompem masuje kutaska

moja pupa już jest tak czerwona i piecze ,tak jak lubię tak!!!!!!!!teraz stań prze demną..ja lekko otwieram usta i czekam na nektar ....zwal go mi prosta w buzie ,lubisz to?

uwielbiam! kiedy jest podniecony tak jak teraz lubie ostro i wulgarnie. Zaczyman walić go tuż przy Twoich ustach... ooo taak, zaraz dojde! OO Jużżżżżż! Tryskam gorącem spermą prosto w Twoje usta!

słyszę Twoje jęki ,cuuuudowny widok ........ona spływa mi po twarzy ,brodzie i zatrzymuje się na cycuszkach ,a ja go biorę do buzi i oblizuje resztki tak żeby nic się nie zmarnowało .........do ostatniej kropli jest taka smaczna i słodkawo ,,,,o tak uwielbiam taki finał..........

rowerka super! :* najchętniej to bym teraz naprawde wytrysnął :) a co Cię jeszcze kręci? Mnie np. piss mimo że nigdy nie próbowałem ale zawsze mnie podnieca

a dziękuje i mi też było bardzo miło:) a co mnie kręci .....hmm najbardziej ostatnio to bardzo wyłudzany i ostry seks (ale bez przesady)ostre i pikantne słówka ,klapsy i stanowczość mężczyzny.....a pis.......jeszcze nie wiem nie robiłam tego w realu ale próbuje się przełamać...

ja ostatnio będąc pod prysznicem spróbowałem piss sam ze sobą... może to głupie ale chciałem zobaczyć jak to jest... :) miłe uczucie kiedy złoty deszczyk kapie na dłoń :) Ja ostatnio też lubię na ostro i troszkę wulgarnie :) bardzo mnie kręci fisting :)

mojego też to kręci ......więc obiecałam że spróbujemy ,bo w sumie czemu nie:)trzeba to sprawdzić ....a widzisz przy okazji mam pytanie:czy nadal uważasz że jestem spokojniutka?;-)

nie nie próbowałam:)ale po cichu przyznaje że mam taki plan ....wkońcu muszę się z tym oswoić jeśli mamy to zrobić w przyszłości z moim Panem..w końcu obiecałam;-)

ok ..dobrze było...:)

rowwerka troche wnerwia mnie to czekanie na pojawienie sie odpowiedzi :) moze zmienimy forme komunikacji? jakiś czat, albo e-mail albo komunikator?

A dziękuje Dop :)od razu mi lepiej że się podobało :D