Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niania30

chce zajsc w drugą ciążę

Polecane posty

Gość a kogo to obchodzi???
po co ci tyle dzieciarów?

Gość ghhgfds
ciesz sie,ze masz juz 1 . niektorzy wcale nie moga miec dzieci

kochana wiem, że mam cholerne szczęście bo mam malego brzdąca, który jast moim sloneczkiem, ale czy czlowiek nie może marzyć o jeszcze jednym takim szczęściu!? od chwili jak się zalogowalam na tym forum cały czas ktos mnie atakuje,a ja chcialam tylko porozmawiać, podzielić się swoimi uwagami rozterkami. czy to tak trudno zrozumieć?

Im bardziej chcesz tym gorzej to wychodzi,musisz odsunac na chwile natretne mysli,a wziac sie do roboty spontanicznie,nie myslac,ze dzisiaj to musi sie udac. Fajnie,ze chcesz drugie dziecko,ja tez swojego czasu bardzo chcialam,ale rozsadekwzial jednak gore,i dzisiaj nie wyobrazam sobie drugiego dziecka,bo dajemy rade z zapewnieniem bytu,nauki itp,tylko dla jednego dziecka.

wielkie dzięki za zrozumienie i normalną odpowiedż. wiem,ze najlepiej nie myslec o tym, ale to nie jest takie proste. ja jestem raptus i jak coś sobie postanowie to tak ma być- wiem,że to nie jest dobra cecha ale barany tak mają- ja to traktuje jakby to ze mna było coś nie tak!

wielkie dzięki za zrozumienie i normalną odpowiedż. wiem,ze najlepiej nie myslec o tym, ale to nie jest takie proste. ja jestem raptus i jak coś sobie postanowie to tak ma być- wiem,że to nie jest dobra cecha ale barany tak mają- ja to traktuje jakby to ze mna było coś nie tak!

kochana dziekuje Ci bardzo za zrozumienie! ja tez nie mam super warunków ale jakos dajemy sobie radę- syncia mamy najukochańszego na świeciei chcielibyśmy żeby miał rodzeństwo ale cóż jakoś do tej pory nie wychodzi.