Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prodatorka.

DYSKRYMINACJA PAN Z DUZYM BIUSTEM NA CALYM SWIECIE!

Polecane posty

Gość prodatorka.

Wchodzisz do jednego sklepu,drugiego,trzeciego...w koncu z przykroscia podchodzisz do kasy.Jesli zdecydowalas sie na usztywniany stanik podtrzymujacy ciezki biust,czesto jest za maly..Jesli znalazlas w sam raz swoj rozmiar-to przewaznie szmaciany babciny stanik z wypuklosciami na sutkach jak na krowie wymiona.Na codzien w lato odparzenia i rany pod biustem.Nieraz zanim znajdziemy kolejny stanik mijaja miesiace,a w naszym zaczynaja juz druty wychodzic z kazdej strony raniac piersi.Z zazdroscia spogladam na stoiska z rozmiarami A.Sliczne zdobienia,i tanie.Dlaczego jestesmy dyskryminowane skoro jest nas tyle samo co tych z malymi piersiami?Wystarczy spojrzec na ulice.Skoro nie chca sprzedawac duzych stanikow to niech panstwo sfinansuje operacje dla tych co sa dyskryminowani! Nie ma nic fajnego w duzych piersiach.ODPARZENIA,RANY,ZWISY,ROZSTEPY,PROBLEM ZE STANIKAMI! Zaczelam tyc odkad urosly mi piersi.Przestalam biegac,robic to co lubilam BO JAK,SKORO CYCKI WYSKAKUJA ZE STANIKA? Mam po kazdym przebiegnietym kroczku grzebac w staniku? KTOS POWINIEN SIE WZIASC ZA TYCH CHAMSKICH SPRZEDAWCOW STANIKOW OD 0-B ROZM.!

Gość v,nm
ja tez mam duży biust i za nic bym go nie zmiejszyła....nie mam żadnych odparzeń ani ran...rozstępów ani obwisłych tez nie mam...mam okrągłe piersi blisko siebie....jedynie co masz rację to ze trudno jest kupioc stanik