Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samerr

ciuszki dla młodej, ładne, sukienki, tunika, bluzki..

Polecane posty

Gość samerr

www.24opole.pl wystawiłam tam ubranka 1 spódniczka w kratkę, plisowana z przodu, mini, z paskiem 36-38 rozmiar. Stan idealny.Zakładana poprzez obwinięcie się. mam fotki 2 spódniczki z zamszu szara ikawa z mlekiem, wąskie mini zapinane na zamek z tyłu, stan idealny. 1 sukienko tunika wąska z aksamitu ciemno zielonego. rozmiar 36-38, na 165 cm akurat będzie jako mini.Można też jako tunika do legginsów. 2 rózowe słodkie sukienki na 36-38. jedna słodka letnia, na zamekztyłu, wkładana przez głowę, dwuwartswowa, pierwsza warstwa jakby z koronkowego materiału. Słodka. Ja mam 165 cm i do kolan siega,poszerzana od pasa. Druga wizytowa, jeden bok do kolan, drugi dłuższy, ztyłu gołe plecy, cienkie ramiączka, 36-38 rozmiar. 1 bluzka etniczna, brązowa z wyszytymi kwiatami jakby kkoralikami na przodzie, wiązanie przy dekoldzie, poszerzane rękawy długie, rozciąga się. na mnie po ciązy za wąskie jest wszystko, a szkoda by leżały bo sa fajne te ubranka. Dużo już oddałam, dużo sprzedałam i te też muszę. Styl jakby retro, hippi.36-38 na szczupłą 1 bluzka tez brązowa bardziej wizytowa, rękawy cienkie zakonczone wiązaniemz koralikami, materiał jakby rzorrzeta na rękawach, a z przodu nakrapiane jakby pasma złotego. bardzo fajna.38 na sczupłą.Raz ubrana, stan idealny. mam tez komplet żakiet i mini z paskiem. materiał to jakby prążkowany sztruks lub aksamit. czarny 36-38 na szczupłą. na mnie za wąski. Stan idealny.podam wymiary dla zainteresowanych. Mini: dł37,w pasie na leżąco 35 cm żakiet: dł rękawa od pachy 30 cm, dł żakietu to 53 cm, szer od pachy do pachy 35 cm. 4 bluzki kopertowe z dekoltem, do pasa są, dlugi rekaw,naciaga się, stanbardzo dobry, bez plam, bez dziur. na mnie za wąskie. pasuje na 36-38. Bordowa,niebieska jasna, szara i biała. Taka sama czarna kopertowa ,ale z materiału innego w prązki. 1 spódniczka mini ,na zamek kremowa,stan idealny,z przodu jakby delikatne listki czy coś wyszyte,bardzo subtelna na szczupłą 36-38

Gość samerr
up