Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

facet mnie zostawil dla meżatki...

Polecane posty

co myslicie o tym ze facet po roku znajomosci rzucil mnie, oczywoscie mowil jaka to jestem mądra, ładna itp itd tylk oze nie jestesmy do konca szczesliwi.... same ogolniki, zero konkretow. Kilka dni pozniej juz pisal do kolezank iz pracy, mezatki, ze ja kocha teskni itd... Chyba chodiz tylko o seks- slaby w tym byl, nie przezywal, nie bylo wspolnego orgazmu, ale czy to naprawde jest najwazniejsze na swecie? Poza tym sie dogadywalismy, ale on stwierdzil ,ze pozniej byloby jeszcze gorzej ... (byl ode mne 10 lat starszy) Teraz dowiedzialm sie ze byly juz w dwoch takich zwiazkach z mężatkami i że byl w ukladzie- tylko seks, bo nie mial czasu na budowanie relacji ... Co o tym myslicie?

Gość brutalnie szczery
Myślimy że masz rok w plecy więc daj sobie spokój z rozpamiętywaniem i rozejrzyj się za nowym facetem, tylko nie takim złamasem jak poprzedni.

masz racje brutalnie szczery. Ale oszust, ja nie moge- szok! Jak on tak moze, zeby jeszce by ldobry w seskie... ja tego nie rozumiem, po co on tak zmienia te kobiety?

on mi powiedzial, ze chce czuc tem otylki i szalenstwo... a ma 42 lata, szok

To jakis emocjonalny dupek, wiec musisz to olac i isc dalej, bo im wiecej czasu stracisz na rozmyslanie , tym wiecej bedziesz sie cofac i marnowac szanse

dzieki za rady :-) czuje sie zle z tym ze tak mnie potraktowal ... ale jak myslicie? po co on tak zmenia te kobiety jak on nawet piescic porzadnie nie potrafi ....

i dlatego szuka takiej az ktora mu bedzie dobrze??/ powiedzcie bo ja nie rozumiem!!!

tak szczerze mowiac to mialam wrazenie ze pieszczoty, minetka nie sprawiaja mu przyjemnosci... lizal jak jakas ciota, powaznie ... w seksie tez trzy ruchy i juz po wszystkim... nie rozumiem czego on szuka ??? moze mi jakis facet to wytlumaczy???

Editha...Ty dalej siedzisz w tym gościu. Co cie jeszcze obchodzi? On nie szuka! On ucieka przed swoim problemem wchodząc w ciągle nowe związki

ten zwiazek trwal rok i moze dlatego przezywam. Masz racje on przed tym ucieka, ale t onie jest wyjscie. Teraz mi napisal smsa z pytaniem co u mnie i ze nie ma teraz czas una szukanie drugiej polowki ale na pewno znajdzie ja w przyszlosci ... a ja wiem ,ze on sie spotyka z mężatką, no ale to pewnie bez ilosci- tylko na seks. Dziwne to..

zdziwne, ze nie potrafi a sie spotyka na seks, no chyba ze one duzo nie potrzebuja hehe, a ja jestem wymagajaca;-)

Ty wiesz ,ze to mozliwe? Bo slaby byl w te klocki, a z teg oc owidze to ciagle jakies chetne są;-) Mężatki bo mężatki, ale się znajduja. A prawda jest taka ze on nawet dobrze calowac nie potrafi ... a uciekl, bo moze stwierdzil ze rok to juz czas na jakies powazne decyzje, a on nie ma czasu na to- praca ,studia no i zwial;-) jest mozliwy taki scenariusz?

nie zrozumiala, bo ja mam 32 a on 10 lat wiecej, wiec ... chba odwrotnie powinno byc he he

Gość buuuuhahahahaha
Dopiero po roku stwierdziałaś, że jesteś wymagająca ? Dobre :-) Jesteś żałosna i tyle w temacie.

stara msie teraz to zrozumiec z Waszą pomoca, ale chyba to niemozliwe ...?

Gość Onaonaonaonaona
Boże, kobieto...a może zacznij problemu w sobie szukać? Czytając Twoje posty, wszędzie widać tylko, ŻE BYŁ CIENKI W ŁÓŻKU i o tym w kółko piszesz...oraz karzesz nam wyjaśniać dlaczego jakiś koleś, którego nawet nie znamy Ciebie zostawił :O:O:O To nie jest nieco chore?????? Koorva, może go nie pociągałaś akurat Ty i dlatego się nie starał w łóżku, a do takiego seksu zajebistego pożądanie jest potrzebne. Byliście rok, a więc widocznie emocje u niego bardzo przygasły!!!

Editha , A co tutaj rozumieć ? Chłopak chce spróbować jak smakuje chlebek z innego pieca. Zostaw go, zapomnij , zapij i idz dziewczyno na chłopy :) Pozdrawiam

onnana dziekuje za Twoja opinie, moze rzeczywiscie emocje u niego przygasly, choc do konca mnie przekonywal ,ze tak nie jest, ze na niego dzialam itd. Ale moze klamal.. mozliwe ze masz racje!

SzaMan no tak, ale widac ze on juz z niejedengo pieca jadl chlebi t oprzewaznie jako ten trzeci, albo uklady czysto dla seksu. Wiem ,ze juz razem nie bedziemy, ale chce TO zrozumiec i stad moje pytania.

Gość Onaonaonaonaona
Mężczyźni, którzy chętnie pakują się z butami w czyjeś związki są niedojrzali emocjonalnie. Jemu pasuje taki układ bo to prawopodobnie wieczny Piotruś Pan. Współczuję Ci, że zakochałaś się w takim typie. Na następny raz szukaj przeciwieństwa, bo takim piotrusiom nie obca jest manipulacja, kłamstewka, kręcenie itd

mozliwe ze emocje juz mu opadly, ale w taki mrazie dlaczego niektorzy faceci potrafia byc wierni do konca ,a niektorzy to tacy playboye?

Gość Onaonaonaonaona
" Editha mozliwe ze emocje juz mu opadly, ale w taki mrazie dlaczego niektorzy faceci potrafia byc wierni do konca ,a niektorzy to tacy playboye?" Wydaje mi się, że chodzi o osobowość, ale również o to, by "trafił swój na swego". Jeśli facet pokocha kobietę tak naprawdę, to byle co nie oderwie go od niej. Wydaje mi się, że teraz, w dobie konsumenckiego podejścia do życia, straaasznie ciężko znaleźć kogoś naprawdę dobrego.

masz racje, ale ile on ma zamar szukac, do smierci moze ;-)cos tu jest nie tak ... powinno sie myslec i dogadywac, rozmawiac itd, rzeczywisie tak to wyglada jakby uciekl.Przeczytalam sobie artykul o Piotrusiu Panie i wypisz wymaluj on. Na kogo ja trfilam;;;

nie on nawet nie wiem ze tu wchodze;-) a Ty jaki masz problem ze tu wchodzisz?