Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

Gość Artur28

Poznałem w sobotę przepiękną dziewczynę, nie dość że niepowtarzalnie piękna, ale do tego elegancko a zarazem seksownie ubrana, nie to co większość dziewczyn, na poziomie, nie paląca, nie pijąca alkohol (szok!) jak się później okazało jest Rosjanką, przyjechała tutaj na studia. Dlaczego nie ma takich polek? Dlaczego?

Gość kljhkjlhklhklh
Bo Polki to leniwe, tluste blerwy, glupie jak but i lecace na kase- oczywiscie cudza, bo sa zbyt tluste i zbyt leniwe, zeby samym podniesc swoja wielka jak szafa du pe

Gość vbyyyyy
a ja na początku miesiąca wróciłem z Moskwy i mam te same odczucia co ty, laski tam są zniewalająco piękne a do tego potrafią się ubrać sexownie i z klasą, u nas takich nie ma, nawet jednej.

Gość Artur28
campari34 -> nie mierz wszystkich swoją miarą 🖐️

Gość mam racyje
laski tam są zniewalająco piękne a do tego potrafią się ubrać sexownie i z klasą, u nas takich nie ma, nawet jednej. to proste-w Rosji jest o wiele wiecej mezczyzn niz kobiet wiec jest ostra konkurencja. W Polsce nie ma wiec po co sie starac zawsze sie jakis fiutek trafi-mysli Polka.

po cholerę tak ugólniać? wszędzie znajdą się kobiety które są takie czy siakie i nic na to nie poradzimy :O bo,sorry, nie wszystkie rosjanki są takie jakimi je opisujecie 🖐️

pierwsze slysze ze rosjanki potrafia sie ubrac z klasa.. seksownie to moze dla faceta ktory lubi ogladac gole dupy na ulicy.. z tego co widze to pozne lata 90 sa na topie - krotkie korzuszki, lakierowane kozaczki do rajstop z duza iloscia lajkry, bladorozowe paznokcie.. czy tylko ja mam takie wrazenie?

Polki mają genetyczne skłonności do bycia szmata i blacharą. Spotkanie porządnej graniczy z cudem

Gość vbyyyyy
Bumbumshoko :) tam od 15 lat nikt białych kozaczków nie zakłada, a ty byłas kiedykolwiek w Rosji? bo wnioskując po twoim poście że nie

Gość Martinniii
zdesperowana housewife tak się właśnie zachowują zawistne brzydkie polki:)

uczulona na głupotę ale to każdy Tobie powie że Rosjanki się zaliczają do najpiękniejszych na świecie, rozmawiałem kiedyś z Ruskiem, to mi osobiście powiedział że nie idzie odróżnić polki od angielki....że są nijakie delikatnie mówiąc.

"Bumbumshoko tam od 15 lat nikt białych kozaczków nie zakłada, a ty byłas kiedykolwiek w Rosji? bo wnioskując po twoim poście że nie" Byłam miesiąc temu w Moskwie :D

Gość aleś wymyślił
może i piękna,ale i tak na leniwego i tłustego typka z polski jak ty nie poleci

To normalne, że głos w dyskusji zabierają zakompleksione półki, które nie wytrzymują konkurencji kobiet innych narodowości

Ruslan_Kraków Możesz sobie nie wierzyć...O co ci chodzi dokładniej, chcesz wiedzieć w jakim hotelu byłam? :D Ja byłam i wielkiej różnicy między rosjankami a polkami nie stwierdziłam.

Kamecha :) Jarek hehehe typowe zachowanie zakompleksionych kobiet:) wiedziałem jak tylko zobaczyłem samą nazwę tematu :) co tu będzie się działo:)

Bumbumshoko na co mi nazwa hotelu:) ? a co do Rosjanek i polek to jest kolosalna różnica:) ale ty jako kobieta do tego nigdy się nie przyznasz bo będzie to na twoją nie korzyść:) Proste

Gość aleś wymyślił
co z tego że jesteś umięśniony jeżeli pewnie masz twarz świni. sorry ale to że polacy nie są najpiękniejsi dotyczy się również płci męskiej!

hehehehedalej dalej jak ja lubię te ekscesy ze strony kobiet zawistnych hehehehehehhee bronią się jak mogą:) ale to i tak nie zmienia faktu że jesteście:)......

hehehehedalej dalej jak ja lubię te ekscesy ze strony kobiet zawistnych hehehehehehhee bronią się jak mogą:) ale to i tak nie zmienia faktu że jesteście:)......

Gość znam sie mam ruska urode
polki sa srednie ale polacy to juz ponizej normy jakiejkolwiek, nie skrzywdze swoich dzieci ojcem-polakiem

Gość aleś wymyślił
no na pewno nie jesteś piękniejszy od rosjan :)