Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

Gość lilam
Byłam w Rosji i tam nikt takich błędów nie robił.

Wiesz Tatiana... zatkało mnie, twoje bluzgi są porażające :o I nie myśl, ze jesteś lepsza, bo tylko pokazujesz swój poziom przez to, i na dodatek piszesz o ludziach, których wogóle nie znasz. Ja podziękuje 🖐️

Gość Tatiana T
szkoła średnia s krasoty, tolko pechialno zakonchelas.... ja nie mogu poniat pochemu polskij narod tak nienavidit ruskih? nu nikak nie mogu etogo poniat.... ja uże tut 2 goda, i odno o chom mogu napisat to..... gorkij osad u menja

Gość szkoła średnia
widzisz, Bumbumshoko, rozmawiałaś z rodaczką - 100% i Lilam to potwierdzi dlaczego czy po co trzeba wystawiać Rosjan w takim świetle?.. nie wiem, może Ty wiesz... ale tak to jest w tym kraju, trudno sie mówi i idzie się dalej 🖐️

Gość Tatiana T
ladno idu s etoj voni polskoj. pravilno mnie mama vsegda govoril, Tania polaki glupye ludi, s nimi nado kak so zveriami v kletke, i nie vzdumaj mne polaka siuda privesti, polaczki = debily

Gość szkoła średnia
Танечка, есть такая песня у Аллегровой и Лепса - знаешь? http://www.youtube.com/watch?v=3f-lHuOvIZE&feature=related ненависть я вижу с твоей стороны, только на кого она направлена не знаю :( 🖐️

No ja właśnie też jestem zaskoczona o Rosjanach mam naprawdę dobre zdanie, są bardzo mili, a Tatiana dała taki pokaz POLSKIEJ wulgarności, że zaczęła już wątpić w jej rosyjskość.

Gość lilam
No niestety Rosjanka z tej pani żadna, a nam Polkom, tez niezbyt chwalebna opinię wystawia. Najgorsza reklamę robi jednak sobie.

Gość lilam
No niestety Rosjanka z tej pani żadna. A nam Polkom też niezbyt chwalebną opinie wystawia. Najgorszą reklamę robi jednak sobie.

no hmm.. boze.. zero samokrytyki ludzie! same kompleksy z was wylaza! a mila tatianka sie wkoncu zdenerwowala i w koncu napisala co mysli o polsce i polakach hehe. sama prowokatorka dala sie sprowokowac. oczywiscie my wszystkie jestesmy zazdrosne o rosjanki..taaa.. te rosjanki ktore w polsce znam no niestety sprzedaja na bazarach albo sie puszczaja: w paszczu i w pipu za 5 dych. sa wyjatki, ale nie spotkalam osobiscie. ja tam nic do nich nie mam. a ta wrogosc do rosjan sie bierze stad ze jeszcze tak neidawno temu chcieli nas zrusyfikowac - pochody pierwszomajowe, komunizm, rosyjski w szkolach - nam polakom to teraz wychodzi. wiec ta niechec jeszcze pozostanie. ale ciezko sie dziwic. zostalismy skrzywdzeni i teraz w nas siedzi wrogosc do rosji.

Gość lilam
Moim zdaniem wszedzie sa dobrzy i zli, piekni i brzydcy. Nie można generalizować.

Gość lilam
Moim zdaniem wszedzie sa dobrzy i zli, piekni i brzydcy. Nie można generalizować.

Ja tam nastawiona wrogo do Rosji nie jestem, nie mam osobistych powodów, wręcz przeciwnie, ale cóż, Tatiana się chyba wystrachała i poszła uczyć się rosyjskiego :o

Gość lilam
jeszcze troche jej to zajmie ;)

ale starsze pokolenie, pokolenie waszych rodzicow, nadal ma w pamieci.. ale za to nie mozna ich winic, jak sie raz oparzysz to sie trzymasz z daleka. nasze pokolenie jest bardziej otwarte na ludzi, narody i inne kultury, na cale szczescie.. tatiana chyba nie :) ale tatiany obywatelstwo jest watpliwe. ba, plec jej nawet. bo kto wie czy to nie byl jakis gostek ktory chce dowalic polkom. bo nie wiem czemu zawsze polacy tak psiocza na polki. od tego zaczal sie topik, rosjanka taka zajebista, madra, stylowa i piekna a polka to be. i nagle wyskoczyla tatianka a autor topiku sobie zniknal. porownajcie sobie sposob ich wypowiedzi, miejsca gdzie stawiaja przeciwnki itd przypadek? :P

Gość ta Tatianka to zapewne
Jaruś :o

Myslę ze Tatiana jest licealistką, która uczy sie dopiero rosyjskiego. Fakt, że coś tam umie, ale sporo głupich błedow robi. Fonetycznie pisać nie umie w ogóle. Też dziwiło mnie, że autor tematu zniknął mimo, że jego topic się rozwijał. Jeśli chodzi o Polaków to rzeczywiście lubią narzekać na Polki. Myślę, że to sposób żeby wynagrodzić sobie swoje wady.

Zdesperowana, coś w tym jest, ze może to i był autor wątku :) " bo nie wiem czemu zawsze polacy tak psiocza na polki" Bo żadna normalna polka nie zwróci uwagi na taki plebs (chodzi o stan umysłu nie portfela) jaki często się spotyka, dlatego próbują się usprawiedliwiać, że to my jesteśmy takie beznadziejne.

Bumbumshoko zgadzam się z tym zdaniem o Polakach.

"Bo żadna normalna polka nie zwróci uwagi na taki plebs (chodzi o stan umysłu nie portfela) jaki często się spotyka, dlatego próbują się usprawiedliwiać, że to my jesteśmy takie beznadziejne" z ciezkim sercem ale przyznaje racje..

trzeba jednak dodać, że my też lubimy na nich narzekać ;)

"Ale co ciekawe takie zdanie tylko na forum mają, a w rzeczywistości to już im zatyka japę." i znowu przyznaje racje, niby polka taka wstretna, brzydka, gruba i glupia a jak co do czego dochodzi to ciagna sie za nami w pozycji plaszczki.

Owszem czasem lubimy ponarzekać, ale nie robimy tego w taki wulgarny i prostacki sposób jak oni.

kto narzeka ten narzeka, sa i fajni i niefajni polacy, brzydcy i przystojni, chudzi i grubi, madrzy i glupi. kurcze jakos nie przyszlo mi na mysl zeby zgarniac ich nigdy do jednego wora. .. chociaz moze jakos tak sie zdarzylo, ze moj facet akurat polakiem nie jest, ale to przypadek - obiecuje! hehe

To fakt. Wkurza mnie jak czytam, że wszystkie Polki to blachary, dziwki i wiesniary. Co najśmieszniejsze to ich matki i siostry też są Polkami! Coś mi Kafeteria nawala :(

Ja też nie generalizuje, każdy jest inny, ale czasem to aż krew zalewa, że każda polka z arabem się puszcza w uk itp. Zdesperowana, a Polsce mieszkasz? (kafe nawala, oj nawala :o)