Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveMee77

Schudłam 15 kg!!teraz chce Wam pomoc

Polecane posty

Gość LoveMee77

Hekja dziewczyny:) U mnie zaczelo sie tak jakby nowe zycie:) czuje sie lekka mam swietna figure mieszcze sie w spodnie z przed 3 lat! Swoja diete zaczelam 3 miesiace temu wazyłam wtedy 73 kg przy wzroscie 172cm( moze to i nie jest duzo ale mialam starszny cellulit na nogach i brzuchu oraz niemała opone na brzuchu) Przyznam szczerze ze przeszłam niezłe męki i wydałam kupe kasy na tabletki i kremu wyszczuplające ale naprawde warto było. Z rozmiaru L/XL zeszłam na rozmias XS/S!! Pytajcie o co chcecie odpisze napewno bo teraz nie bede sie rozpisywac niewiem czy kogos zainteresuje wogole moj topik:) pozdrawiam

Gość KAJACZKI
no to ja sie chetnie dowiem jak to ci sie udało, tez z tym walcze i jestem ciekawa!! :)

Gość kajaczki
no to ja sie chetnie dowiem jak to ci sie udało, tez z tym walcze i jestem ciekawa!! :)

Gość dobrze, że żyjesz
15 kg w 3 miesiące to po prostu wariactwo... i teraz proponujesz innym wydać tę "kupę kasy", aby też poczuły się wariatkami?

Gość
podaj zasady diety :)

Gość LoveMee77
Otoz bylam na diecie 700 kcal( moze to malo ale jadłam 5 malych posilkow i nie chodzilam glodna!) Na sniadanie owsianke Nesvita( po 2 miesiacach nie moglam juz na nia patrzec to jadlam miseczke malych platkow Fitness z mlekiem 0 %. Na 2 sniadanie jogurt aktiwia. Na obiad kasze gryczana lub jeczmienna.. na kolacje kubeczek serka wiejskiego lekkiego ziarnistego lub 2 jajka. 3 godziny przed snem przegryzalam jakies jabko albo pomidor. I pilam duzo wody. Ale powiem Wam ze jakby nie tabletki przyspieszajace spalanie tluszczu i hamujace glod nie udalo by mi sie tego dokonac... Zakupilam sobie rowniez orbitrek cwiczylam co 2 dni na czczo(najlepiej sie wtedy spala tłuszcz) 30 min przed cwiczeniami lykalam l-karnityne, therm line forte oraz bio c-l-a z zielona herbata... Do wody wsypywałam taki proszek nazywa sie OENOBIOL do picia(pomaga spalic tluszcz) oszukalam sie tego po wszytskich aptekach w moim miescie i tylko w 2 są... Przed kazdym posilkiem zazywalam oenobiol brak modelowej sylwetki( po tych tabletkach starsznie wyszczuplala mi talia) do tego zamowilam sobie na allegro hula hop z masazerem swietna sprawa!! zawsze bylam prosta jak pien zero wciecia a teraz?? mam sliczna talie osy... Nawet moje piersi nie ucierpialy na odchudzaniu sa jedrne i nie wisza. Chodzilam na silownie 3 razy w tyg i cwiczylam z hantelkami do tego masowałam piersi pod prysznicem a pozniej wklepywałam w nie krem Lireac( drogi ale rewelacyjny) !! oprocz tego codziennie rano i wieczorem masowalam cala skore a pozniej smarowałam sie kremem Vichy CelluDestock oraz Vichy Lipometric na przemian.Jak widzicie musialam sie sporo nameczyc i wydac starsznie duzo kasy na preparaty i tabletki ale oplacalo sie...Efekt?? jedrne i szczuple cialo bez grama cellulitu i tluszczu:)

Gość dobrze, że żyjesz
a ty bazienka nie doczytałaś? "wydałam kupe kasy na tabletki i kremu wyszczuplające" kupa kasy... to są "zasady diety" ;)

podejrzewam że bez tych wspomagaczy efekt byłby dokładnie ten sam,bo prawda jest taka że one gówno dają :D:D Autorko napisałaś że ćwiczyłaś... i to własnie ćwiczenia spowodowały że spaliłaś tłuszcz i pozbyłaś się zbędnuch kg a nie jakieś tabletki i kremy placebo 🖐️

Gość LoveMee77
do dobrze, że żyjesz jakie wariactwo?? odkad zaczelam zdrowo sie odzywiac poprawil mi sie stan skory wlosow a zaznacze ze nie zazywalam zadnych witamin... A Tobie jak cos nie pasuje to po co tu zagladasz i sie wypowiadasz??

a ja mam pytanie - lepiej ćwiczyć na czczo czy po zjedzeniu śniadania? Slyszalam ze bez sniadania "zjada" sie wlasne miesnie..

Gość kskjss
loveme ale w ktorym momencie jest opisane twoje zdrowe odzywianie? bo chyba nie w tym temacie.

Gość LoveMee77
Dobrze ze zyjesz; hehe dobre sobie:) ZAGRAZAJACE ZDROWIU INNYCH... Nie chodzilam glodna wogole przestaly mi wlosy wypadac poprawila mi sie skora..Wejrzyj sobie lepiej na inny topik i tam pokrytykuj laski ktore robia glodowke 14 dniowa sa na diecie 400 kcal albo jedza sama sałate... A tutaj nie pisz ze to co ja zrobilam to zagraza zdrowiu bo na wlasnej skorze sie przekonałam ze dietka cwiczenia i wszystko jest ok. nie mam problemu z zaladkiem regularnie sie wyprozniam i co najwazniejsze nie dopadl mnie efekt jojo:)

Gość LoveMee77
do sopel lodu: ja cwiczylam na czczo i zadnych miesni mi nie zzarło

Gość kskjss
jak zjadasz dziennie 15 tabletek to sie dobrze wyprozniasz, fakt

Gość vdfdfdf
"Otoz bylam na diecie 700 kcal" >> to mowi wszystko, prosze Cie nie radz nikomu bo nie masz o niczym pojecia

Gość dobrze, że żyjesz
Po co tu zaglądam? Powiedzmy, że z troski o zdrowie innych, podatnych na "reklamę". A co mi nie pasuje? To, że innym (niezdrowe) głupoty do głów wciskasz. A niestety spore grono osób jest bardzo podatne na takie metody... Teraz już zostawiam cię z potencjalnym ofiarami twoich "cudów". Z nadzieją, że chociąz u niektórych jednak zwycięży i logiczne myślenie i torska o własne zdrowie. 🖐️

Gość LoveMee77
chcialam pomoc ale widze ze krytyka sie zaczyna.. jakby to co robilam bylo niezdrowe to po co mialabym tutaj takie rzeczy pisac?? a co do tabletek nie zazywam ich juz i do kibelka chodze regularnie.

Gość -Mia-
700 kalorii - masakra. Do tego jakies prochy i tabletki. Zgadzam sie, ze ta dieta jest szkodliwa. Im bardziej dieta rozni sie od zwyklego odzywiania, tym szybszy i wiekszy efekt jojo. Cale zycie chcecie jechac na 1000 kalorii? To dlugo nie pociagniecie.

Gość LoveMee77
wracam powoli do normalnego odzywiania( to oczywiste ze po diecie nie rzuce sie na jedzenie jak glodny pies bo to logiczne ze efekt jojo nastapi szybko) i nie mam zadnego efektu jojo

Gość LoveMee77
zaczynam wychodzic z diety to chyba oczywiste ze cale zycie nie bede jadła 1000 kcal.. a zaraz po diecie nie rzuce sie na jedzenie jak glodny pies bo kilogramy szybko wroca.. i co najwazniejsze mnie efekt jojo NIE DOPADŁ:)

Gość adżena
Cały czas piszesz, że nie dopadł Cię efekt jojo- i to ma niby być argument, że Twoja "dieta" jest zdrowa. Nie, nie jest. I nie mówię tego z przekory tylko dlatego, że się na tym znam- sama zajmuję się zawodowo opracowywaniem diet. Mówisz, że czujesz się ok tylko dlatego, że nie możesz zobaczyć negatywnych skutków, jakie przyniosła Ci dieta 700 kcal + mnóstwo "wspomagaczy''. Do dziewczyn, które chcą schudnąć zdrowo, podstawowe zasady: 1. Pić mnóstwo wody i dwa kubki herbaty Pu-erh dziennie 2. Jeść duże ilości warzyw i trochę owoców (nie przesadzać- np. dwa jabłka dziennie starczą!) 3. Ćwiczyć! Biegać, jeździć na rowerze (stacjonarnym lub zwykłym jeśli pogoda pozwala), gimnastykować się- oczywiście nie zapominać o rozgrzewce przed ćwiczeniami! 4. Ograniczyć (bądź zrezygnować) na pewien czas wszystkie potrawy smażone oraz mączne. 5. Starać się jeść regularnie- choć w dzisiejszych czasach to trudne, optimum jest jedzenie posiłku co trzy godziny- choć dla osoby pracującej/studiującej często jest to niewykonalne. Powodzenia, chudnijcie z głową :)

Gość he he he he
Jak mial ja dopasc efekt jo jo jak diete zaczela 3 miesiace temu i dopiero niedawno ja zakonczyla. Ona nie zna podstawowych pojec a za doradzanie sie bierze :O.

Gość vfbvcbvcb
"cwiczylam co 2 dni na czczo(najlepiej sie wtedy spala tłuszcz)" pieprzysz dziewczyno głupoty... najlepiej cwiczyc godzine lub 2 po posiłku, wtedy sie szybciej tłuszcz spala....................... teraz bedziesz zmuszona jest takie rzeczy do konca zycia, bo inaczej znowu przytyjesz, przykre ale prawdziwe :) tabletki... kremy....???? szczyt smierdzacego lenistwa....ja znam lepszy sposob, zdrowy, darmowy... CWICZENIA

Gość vfbvcbvcb
sopel lodu - dobrze słyszałas, organizm nie jest taki głupi, z trudem bedzie spalał zapasy (tłuszcz) "wiedzac" ze do zoladka nic nie wpadło, bez weglowodanów, białka itp ma sie mniejsze szanse w dodatku powoduje to niszczenie organizmu, nie dostarczyło sie biakła a sie cwiczy wiec organizm pobiera je z miesni i serca..

Gość vfbvcbvcb
sopel lodu - dobrze słyszałas, organizm nie jest taki głupi, z trudem bedzie spalał zapasy (tłuszcz) "wiedzac" ze do zoladka nic nie wpadło, bez weglowodanów, białka itp ma sie mniejsze szanse w dodatku powoduje to niszczenie organizmu, nie dostarczyło sie biakła a sie cwiczy wiec organizm pobiera je z miesni i serca.. rozumiemy autorko ze chcesz pomoc, ale nie zabieraj sie za rady jak nie masz pojecia o temacie

Gość LoveMee77
sama piepszysz glupoty i sama jestes smierdzaca:) pozdro

Gość vfbvcbvcb
adzena troche ogolnikowy jest twoj post :) 2jabłka moze i starcza a co z innymi owocami? nie popadajmy w paranoje, fakt ze owoce bywaja kaloryczne, ale nic sie nie stanie jak sie przesadzi z pomaranczami i bananami jednego dnia :D, dieta ma byc przedewszystkim urozmaicona, podstawa racjonalnego zywienia jest pieczywo pełnoziarniste, białko, warzywa, chude mieso, ryby, weglowodany, nie trzeba drastytcznie cwiczyc zeby byc szczupłym, chyba ze ktos ma do zrzucenia tłuszcz, nalepszy jest długi spacer szybkim marszem, rower, specjalisci odradzaja biegi, gdyz wykancza to organizm a pozniej sa problemy ze stawami i sercem ktore sa zbyt przeciazone, ludzie z natury nie sa stworzeni do takiego zrywu i forsownych cwiczen...

Gość vfbvcbvcb
co prawda w oczy kole :) pozdro

Gość taa nieopdbra pupa
adzena - dziwne te twoje zawodowe porady - autorka wszystko to robiła co pisałaś, więc dlaczego ją krytykujesz? Może z wyjątkiem herbaty Pu - Erh, która ma znikome znaczenie w odchudzaniu - dużo lepsza jest zielona herbata.. i co najwazniejsze mnie efekt jojo NIE DOPADŁ Nie rozumiem, skąd to wiesz - bo pisałaś że zaczęłaś 3 mies. temu? Dopiero jedząc normalnie przez 4 mc będziesz wiedziała, czy cię nie dopadł. A schudnięcia to gratuluje, ja też schudłam 15 kg ale w jakieś 1.5 roku, bo nie mam tyle zaparcia na drastyczne diety, no i mnie niestety po nich dopada jo-jo.