Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaryludzik

Świat dziczeje a mi ciągle źle

Polecane posty

Gość szaryludzik

Mam niespełna 21 lat. Nie mogę odnaleźć się w życiu przede wszystkim boli mnie to co dzieję się na świecie zero moralności i normalności,- nie mogę w tym się odnaleźć. Kobieta którą kochałem zrobiła mnie w "balona". Od tamtej pory z nikim się nie związałem lecz mam wiele przyjaciółek ale one zupełnie do mnie nie pasują, Ciągle mi opowiadają o swoich przeżyciach erotycznych , o tym że zdradzają i ja jak tego słucham to bierze mnie załamka zasady moralne. Jakieś te całe towarzystwo do mnie nie pasuję koledzy są puści myślą tylko o kobietach na jedno noc . W życiu wiedzie mi się nie źle zarabiam bardzo dużo jak na ten wiek mam firmę. Ale ja nie chcę być oceniany przez pryzmat kasy, a przez pryzmat tego jakim jestem człowiekiem co mam wewnątrz siebie. Koledzy mi zupełnie nie imponują dla nich liczy się tylko kasa, mercedes i włoski na żel. Koleżanki zachowują się jak prostytutki . Postanowiłem zmienić otoczenie w przypadku kolegów udało się znalazłem to co chciałem . W przypadku kobiet niestety ciągle nie mogę znaleźć porządnej koleżanki moralnej nie mającej w głowie banknotów , i nie myślącej ciągle o sexie nie ważne z kim. POWIEDZCIE MI CO ROBIĆ MAM ?. NIE CHCĘ ŻYĆ W OBŁUDZIE ! Czy już naprawdę nie ma normalnych kobiet, ja nawet nie szukam dziewczyny a zwykłej koleżanki a może szukam nieudolnie. A MOŻE ŚWIAT JUŻ TAK ZDZICZAŁ ŻE POWINIENEM SIĘ BAWIĆ TAK CAŁKIEM NIE ETYCZNIE WBREW SWOICH ZASAD! Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Dziękuję. PS. może zechcesz porozmawić podaje nr gg 19223001. e - mail : nevu20@wp.pl

Gość dokładnie niestety
musisz sie uzbroic w cierpliwość,mam podobnie jak ty ,ale tez ukrywam kasę ,chcę żeby mnie lubili dla mnie a nie dla cashu,i niestsety zauważylam że jest to dobra weryfikacja ,znałam kolesi którzy bezczelnie proponowali zwiazek bo nie chcieli z mamusiami mieszkać ,ale na takich mam wywalone ,a na faceta trudno poczekam wole trakiego co będzie ok niz jakiegoś n ieudacznika ,nie załamuj sie

Gość Khija
Ja mam dużo więcej lat niż Ty i też nie umiem odnależć się w dzisiejszym świecie.Dużo bardziej pasowały mi lata 80-dziesiąte w sklepach były puste półki ale ludzie jacyś inni.A dzisiejsza młodzież jest naprawdę dziwna.

W końcu ktoś uświadomiony, kto dostrzega tę obłudę i kogo to męczy! Myślałam, że już nikogo takiego nie ma na tym forum, ale pozytywnie się zaskoczyłam :classic_cool: Zadaniem każdego takiego człowieka jest "zniszczenie" obłudników i zerwania im masek!

Pisałeś, że nie chcesz żeby była zainteresowana twoimi pieniędzmi, więc poco wspomniałeś o tym, że dobrze zarabiasz? Teraz historia się powtórzy, i będą do ciebie pisać dziewczyny żądne pieniądza :D

Gość Kobieta ładna
Pokaż chuja 🖐️

Gość pytanie o pracę maturalną
Pisałeś, że nie chcesz żeby była zainteresowana twoimi pieniędzmi, więc poco wspomniałeś o tym, że dobrze zarabiasz? Pewnie to prawik i uknuł to wszystko, żeby nie wyszło od razu, że poszukuje dziewczyny w wiadomym celu. Na mnie takie manipulacje nie działają :classic_cool: