Gość dotknięta zdrada Napisano Marzec 29, 2010 Byłam z kumpela na imprezie. Bardzo jej się spodobał facet i ona tez mu się spodobała . Mi brakowało mojego wiec z tego względu , ze jestem bi chciałam się kochać z nią ..poszłam z nią do drugiego pokoju i się rozebrałyśmy . Potem wszedł ten kolega i tez chciał . W pewnym momencie zauwarzyłam ze on tez-mnie pieści. Przestraszyłam sie i poszłam do koleżanki . Jednak ,że zakręciło mi się w głowie położyłam się na łóżku i leżałam nago . po chwili zaczął petting.. Ja sie ocknełam ,ubrałam i wyszłam . * * * Moja miłosc to cudowny chłopak, kocham go z całego serca.Jednak nie moge przecierpiec tego co sie stało ze mną w dniu imprezy.Jestem bardzo wrazliwa i boje sie mu to powiedzieć bo jestem zawsze z nim szczera , chociaz on nie zawsze jest w stosunku do mnie. Boje sie tez ze dowie sie od innych jak np. kolezanka komuś powie. On nienawidzi zdrady i boje sie tez tego jak zareaguje. Prosze was o pomoc . : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach