Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takimojproblemporażka

takimojproblemporażka

Polecane posty

mam problemy panowaniem nad emocjami...miewam myśli samobójcze, ale wiem, że jestem na to za wielkim tchórzem.. no, ale nie w tym rzecz.. ostatnio miałam pewne problemy, nie mogłam sobie poradzic z pewną sprawą... wzięłam tabletki, na obniżenie ciśnienia, nie chciałam się zabic, ale chciałam chociażby oderwac się od rzeczywistości, nie było mi po nich nic, wzięłam ich około 10. Kiedy moja mama to zobaczyła zaczęła mnie wyzywac, szmacic, nazywac od najgorszych. :O to mnie jeszcze dobiło, ona nigdy nie potrafi chociażby porozmawiac, ja nawet do największego wroga podeszłabym z jakąś rozmową, czymkolwiek a ona tak postąpiła.. miała rację?

?:(

nie chodzi mi o to abyś oceniała moje zachowanie, które wiem, jakie jest tylko mamy.

Gość kafejkaint
Nie powinna się stak zachowywać... wiem jak to boli, kiedyś cierpiałam na depresję i trochę się samookaleczałam... kiedyś zobaczył to mój chłopak przypadkiem, bo dość dobrze to ukrywałam. Zareagował strasznie, odskoczył ode mnie i krzyczał że mnie nienawidzi. Nie wiem dlaczego tak reagują? Może ze strachu, może po prostu nie wiedzą co zrobić, może to jakaś reakcja obronna? Poszukaj pomocy, bo z takimi problemami sama nie dasz rady. A mama... co zrobiła potem? Czy próbuje Ci jakoś pomóc?

Gość kafejkaint
Nie powinna się stak zachowywać... wiem jak to boli, kiedyś cierpiałam na depresję i trochę się samookaleczałam... kiedyś zobaczył to mój chłopak przypadkiem, bo dość dobrze to ukrywałam. Zareagował strasznie, odskoczył ode mnie i krzyczał że mnie nienawidzi. Nie wiem dlaczego tak reagują? Może ze strachu, może po prostu nie wiedzą co zrobić, może to jakaś reakcja obronna? Poszukaj pomocy, bo z takimi problemami sama nie dasz rady. A mama... co zrobiła potem? Czy próbuje Ci jakoś pomóc?

ja nie wiem czy to jest dobre forum na ocenianie twojej may i jej zchowania takie probley czy jej czy kogo innego ocenia tylko lekarz a nie ludzie z forum

?

Ona ze mną na co dzień nie rozmawia wcale, ale tym razem chciałam aby widziała, że mam doła, depresję, ona wyzywała, krzyczała, nie rozmawiała ze mną, tylko zrobiła wywiad o co chodzi, rzuciła kilka mądrości, wykrzykując, że ona ma dośc życia, co to dalej będzie w tym domu .. miałam ochotę strzelic sobie w łeb ;O