Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola z Łodzi

moj chlopak jest w wiezieniu

Polecane posty

Gość Ola z Łodzi

A powiedzcie mi jak bede pisac podanie o widzenie to jaka ma byc najlepiej tresc tego podania?? zebym tego nie popsula, czy pisze tyle tylko ze prosze o widzenie , czy dodac cos jeszcze od siebie? I jeszcze jedno pyt .. dzis napisze do niego list , i wysle na adres aresztu , o oni te listy czytaja tak? bo nie wiem co moge napisac tam a czego nie....i jaka jest szansa ze on dostanie ten list .... czy list sie daje najpierw prokuratorowi...?

Gość rererre
Skad mamy wiedziec, nie zadajemy sie z bandytami.

Gość kajaczki
Co do podania to nie wiem co ci doradzić! jjak moj chłopak siedzial to nawet sie nie starałam o widzenie, bo z góry wiedzałam, ze go nie dostanę! (byłam świadkiem w sprawie) a jesli chodzi o list to mozesz napisac co tylko chcesz, oprócz tego co mogłoby mu zaszkodzic czyli nic na temat sprawy za która siedzi! poprostu napisz list ogólny, co słychac, co sie wydarzyło, co czujesz, ze tesknisz i takie tam, ale pamietaj, nic na temat sprawy! a to wszystko dlatego, ze prawdopodobnie przejdzie on przez cenzurę, czyli trafi do zakładu karnego, potem zostanie przesłany do prokuratury i dopiero do niego! troche czasu to zajmie, ale powinien dojść napewno! a co do ocenzurowania to zalezy też, czy siedzi tam na sankcji czy juz po wyroku! jezeli juz po wyroku to dostanie go bezposrednio, ale lepiej nie ryzykowac i nie pisac zbednych rzeczy! to chyba wszystko :) jakby co to pytaj!

Gość kajaczki
Co do podania to nie wiem co ci doradzić! jjak moj chłopak siedzial to nawet sie nie starałam o widzenie, bo z góry wiedzałam, ze go nie dostanę! (byłam świadkiem w sprawie) a jesli chodzi o list to mozesz napisac co tylko chcesz, oprócz tego co mogłoby mu zaszkodzic czyli nic na temat sprawy za która siedzi! poprostu napisz list ogólny, co słychac, co sie wydarzyło, co czujesz, ze tesknisz i takie tam, ale pamietaj, nic na temat sprawy! a to wszystko dlatego, ze prawdopodobnie przejdzie on przez cenzurę, czyli trafi do zakładu karnego, potem zostanie przesłany do prokuratury i dopiero do niego! troche czasu to zajmie, ale powinien dojść napewno! a co do ocenzurowania to zalezy też, czy siedzi tam na sankcji czy juz po wyroku! jezeli juz po wyroku to dostanie go bezposrednio, ale lepiej nie ryzykowac i nie pisac zbednych rzeczy! to chyba wszystko :) jakby co to pytaj!

Gość artus.
z teg co czytam ,to On nie jest w więzienu tylko w areszcie śledczym..:)

Gość Ola z Łodzi
dobra no dobra areszt śledczy , nie kumam nic z tych rzeczy;( boje sie ze nie bedzie chcial mnie widziec , po tym jak mi kazal bym o nim zapomniala i ukladala sobie zycie , byl zalamany ale jak to prawda :(

Gość Ola z Łodzi
dobra no dobra areszt śledczy , nie kumam nic z tych rzeczy;( boje sie ze nie bedzie chcial mnie widziec , po tym jak mi kazal bym o nim zapomniala i ukladala sobie zycie , byl zalamany ale jak to prawda :(

Hej wszystkim .. mam do was pytanko...w tamtym tygodniu zawineli mi chłopaka do wojkowic... najgorsze jest to ze ja nic nie wiem .. idzwonil do mnie w sobote tylko powiedzial ze nie wyjdzie po 14stu dniach raczej i że jest w Areszcie śledczym ;(( czy ja moge się starać o widzenie ?? prosze o jakies odpowiedzi ;( bo nie wiem co mam robic ehh

Hej wszystkim .. mam do was pytanko...w tamtym tygodniu zawineli mi chłopaka do wojkowic... najgorsze jest to ze ja nic nie wiem .. idzwonil do mnie w sobote tylko powiedzial ze nie wyjdzie po 14stu dniach raczej i że jest w Areszcie śledczym ;(( czy ja moge się starać o widzenie ?? prosze o jakies odpowiedzi ;( bo nie wiem co mam robic ehh

Gość artus.
zgłoś się do prokuratury która wydała nakaz zatrzymania, tam dostaniesz wszystkie wyjaśnienia..:) (jesteś siostrą cioteczną)

Gość patologia na kafe

Gość artus.
Zgłoś się do prokuratora który wydał nakaz zatrzymania..:)

Hmmm ale jak ja mam to zrobić ?? a jak do sekretariatu zadzwinie to udzieli mi jakies info?? co mam zrobić i wogóle?

Gość artus.
nie zostaną CI udzielone żadne informacje ,pamiętaj że dziewczyna to nie rodzina ,skątaktuj się z rodzina i niech oni spytają się prokuratora o możliwość twojego widzenia..

hmm tylko u niego jest taka sytuacja ze ja nie wiem czy jego starsza bedzie o cos pytac i wogole wydaje mi sie ze ich to nie interesuje . ale podobno jak mnie wpisze na liste odwiedzajacych to moge dostac widzenie hmm

Gość Paulus ;(
Mój Chłopak jest w Areszcie Śledczym i nie wiem co sie z nim dzieje ? Chciałam do Niego napisac list bo bardzo mi mi przykro ;((

Gość uzar41
Czesc Ola.z checią cie oswiece tymbardziej ze znam tamto zycie.Bądz cierpliwa ,jesli twuj chlopak jest na sledczym to ruszaj do prokuratury i nie pozwul mu gleboko oddychac.Nachodz go i pros o to widzenie, niech twuj chlopak tez pisze codziennie listy z prosba o widzenie z ukochana. ja mam zone i curke i na widzenie czekalem pul roku ale czlowiek czlowiekowi nie ruwny. Zycze ci powodzenia i wytrwalosci

Gość Ola z Łodzi
moj chlopak zabil swoja matke bo mu kasu juz nie chciala dawac tak mi go zal :(

Gość gość
Jezeli twój chlopak dostanie juz wyrok albo juz ma to wystarczy tylko zeby cie wpisal na liste odwiedzajacych. A jezeli dostał sankcje teraz to tylko ratuje cie to zebys poszla do prokuratora i poprosila o widzenie. Innego wyjscia nie masz.

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających na swoich partnerów w ZK Polecam!!!