Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni_ka

Nie mam orgazmu.. POMOZCIE !!!

Polecane posty

Gość moni_ka

Witam, współżyję z moim mężem od 4lat, wcześniej nie miałam innych partnerów. Na początku było super, ogromne podniecenie, wiem że takie początki to większość ma, ale to trwało 3lata dopóki.. Właśnie.. Dopóki coś przestało "działać". Teraz mam problem z dochodzeniem, nawet jak sama próbuję. A Kochamy się tak samo jak wcześniej, nie zmienialiśmy antykoncepcji, między nami się świetnie układa. Przestałam dochodzić od czasu kiedy dowiedziałam się, że mam nadżerkę. Lekarz usuną ją metodą laserową - potem mieliśmy prawie 2 miesiące postu i potem z czasem coraz rzadziej dochodziłam.. Przy normalnym seksie potrafiłam kilka razy dojść! Teraz czasem dojdę jak mamy baaaaardzo dłuuuugą gre wstępna z kolacją, kompiela, z moim paluszkiem na dodatek.. W czasie seksu zawsze odczuwam przyjemność, zawsze jest mi bardzo dobrze, ale nic się nie dzieje.. :( Nie jestem rozkojarzona, ani nie myślę nad czym.. Po prostu zapominam o wyszytymi i poddaję się emocją, przyjemności, ale nie ma finału z mojej strony. Wiem że seks nie jest najważniejszy, ale jest ważny. Przykry jest widok mężczyzny, kiedy myśli, że to jego wina, kiedy nie ma za co się obwiniać.. Kiedyś nie dojśc że dochodziłam, to na dodatek razem dochodziliśmy, w tym samym momencie, niesamowite uczucie.. Brakuje nam tego.. :( Pomóżcie, proszę.. Dlaczego tak się stało? Czy to przejdzie? Czy ktoś ma lub miał taki problem?

Gość myszka naruszka bebe
hehehe...ty przynajmniej kiedyś miała, a ja w ogóle nigdy!!!!

Gość moni_ka
Przykro mi z tego powodu.. a może wmawiasz sobie, że nie możesz mieć orgazmu? Często leży to w psychice.. Pociesze Cię, że jak nigdy nie doszłaś, to nie boli Cię jego odejście.. "czego oczy nie widziały, tego sercu nie żal"

Gość moni_ka
Przykro mi z tego powodu.. a może wmawiasz sobie, że nie możesz mieć orgazmu? Często leży to w psychice.. Pociesze Cię, że jak nigdy nie doszłaś, to nie boli Cię jego odejście.. "czego oczy nie widziały, tego sercu nie żal"

Gość moni_ka

Gość moni_ka

Gość iuahfainfhianiwin
no własnie, jak napisała Myszka wyzej... nigdy nie miałam, jest fajnie ale orgazmu 0... jedynie sama potrafie...

Gość moni_ka
Sama jak robie, to też nie działa :(

ja mam tylko lechtaczkowy, nigdy nie maiłam pochwowego, a tak bym chciała

Gość iuahfainfhianiwin
to cos jest nie tak z nami dziewczyny, na poczatku jest fajnie, to podniecenie, namietnosc, pozadanie, a gdy juz jest sex to ja akurat nic nie czuje:-( a jak jest z Wami??

ze mną tak jest, bardzo kocham swojego narzeczonego, szybka się podniecam, uwieliam z nim sie kochać, ale nie mam orgazmu, a gdybym miał ...co by się działo!!!!!

Gość iuahfainfhianiwin
dobrze,ze nasi meżczyzni maja:-) mi tez sie podoba seks z moim, jest super, tylko nie wiem jak to jest miec orgazm, a widze jak on sie stara, minetka, draznienie lechtaczki, potem stosunek i nic, to juz najlepsza ta minetka:-)

Gość moni_ka
Tak jak pisałam wcześniej, ja miałam.. kilka razy dochodziłam,teraz mam ogromna przyjemność z seksu, ale bez orgazmu..

Gość moni_ka
To tak jak mój mąż.

Gość iuahfainfhianiwin
moze rzeczywiście mamy cos w psychice? jestem w szoku, bo wspólzyje regularnie, a nie udało mi sie ani razu szczytowac:-(

Gość bojabojaboja
Moniko takie problemy rozwiązuje seksuolog i u niego powinnaś szukać pomocy.