Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana mama

syn i abonament

Polecane posty

Gość zdenerwowana mama

jestem wściekła na syna. wraz z męzem postanowilismy przedłuzyc umowę na tel, wymienilismy na nowy model ( syn sam sobie wybrał) płacimy 55zł abonamentu, wszystko byłoby ok gdyby nie to ze co miesiac przekracza razem wychodzi jakies 150zł, zaufałam za bardzo, bo powiedział ze bedzie dobrze, ze są promocje, a tu takie cos... wiadomo,ze zapłacę ale sam fakt, juz tyle rozmawiałam z nim, zawsze to samo: mamo juz to sie nie potwórzy...a umowy zmienic nie mowe, jest wiążaca na 2 lata.

Gość zabierz mu karte
i niech przejdzie na doładowania

Gość zdenerwowana mama
nie zabiorę, bo on bedzie musiał zmienic nr, a ja przeciez nie wezme jego nr, bo po co mi, a płacic trzeba nadal. powiedziała,ze potrące kieszonkowe, ze nic nie dostanie, a on sobie nic z tego nie robi, mowie do niego a on nic:-(

Gość grsegsgvd
u operatora możesz zrobić miesięczny limit kwotowy. Możesz ustalić 55 zł miesięcznie i synek nie wydzwoni ani złotówki więcej :)

Gość zdenerwowana mama
spróbuje...gdy podpisywalismy umowe to pracownik salonu powiedział, ze abonament jest otwarty, ze nie da sie zmienic, pojde i sie podpytam jeszcze. dziekuje za rady:-)

Gość grsegsgvd
może miał na myśli, że nie da się go zmienić tzn. że nie możesz zmienić abonamentu na nizszy niż zadeklarowałaś tj. te 55 zł, ale inne kombinacje są dozwolone. wydaje mi się, że można bedzie zrobić limit...

Gość grsegsgvd
może miał na myśli, że nie da się go zmienić tzn. że nie możesz zmienić abonamentu na nizszy niż zadeklarowałaś tj. te 55 zł, ale inne kombinacje są dozwolone. wydaje mi się, że można bedzie zrobić limit...

Gość Gocha jestem więc mi tak mów
nałóż mu limit :D w Plusie naprzykład tak można.

Gość Jean Piotr 5
Co z Ciebie za matka, ze nie potrafisz zapewnic synowi podstawowych dobr? Eh ...