Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agrafka15553

Czy mogło dojść do zapłodnienia? POMOCY!

Polecane posty

Mam bardzo poważny problem i estem tym zmartwiona...;( Byłam wczoraj u mojego chłopaka doszło do wytrysku ale nie było kontaktu tylko późńiej po jakiś 25 minutach poszłam do łązienki (sperma była już na pewno zaschnięta) a w czasie tych 25 minut dotykałam wielu rzeczy itp. ale bedac w łazience opłukałam zimną wodą pod małym ciśnieniem tylko opuszki palców...;( i wytarłam reke w recznik.Potem załatwiając się ( siusiu) trzymałam reke ( ta z zaschnieta sperma) pod pochwą żeby nie byo słychać odglosu siusiania (prosze się nie śmiać ) i przez przypadek dotknęłam opuszkiem palca wskazującego wejście do pochwy...;( Czy nasienie na nim się wcześniej znajdujące mogło spowodować zapłodnienie? Bo mussze jeszcze dodać, że potem się podtarłam ;(( Strasznie się bije...;( ale słyszałam, że nasienie zaschnięte już nie może zapłodnić... a czy mocz mógł je ożywić? Błagam o pomoc ;(

Gość : o : o : o :
:O

Gość agnueuseq23
prowo .. marne zreszta

Gość nie palcem robiony
mogło !!!! :) ale nie doszło :):):) nie dość że nasienie było przyschnięte to nie wystarczy nim dotknąć wejścia do pochwy aby zajść jeszcze musiała byś mieć owulacje(dni płodne) która trwa tylko kilka dni w miesiącu. A na przyszłość spermę od razu połykaj będziesz miała pewność że nie zaszłaś :)