Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakiś tam ktoś

Nie rozumiem już kobiet ;

Polecane posty

Każda piszę że chce miłego romantycznego faceta z poczuciem humoru który naprawdę kocha dziewczynę i nigdy by jej nie zdradził ... ale i tak przyjdzie jakiś typek z kasą z fajną gadką który chce je tylko wyru*hać a one lecą na niego i mu się oddają :/ Ja jestem 17 latkiem z warszawy miły romantyczny z poczuciem humoru 185cm wzrostu blondyn niebieskie oczy nie narzekam na zainteresowanie moją osobą ... ale co z tego jeżeli pokocham dziewczynę i zostawi mnie dla typa który tylko chce ją puknąć i się będę męczył widząc ją w ramionach innego :< jestem wręcz zdołowany ;(

Gość Pan Kalafior
Generalizujesz. Są i takie kobiety i takie. Tylko pewnie tych, które szukają romantyków jest romantykom ciężko znaleźć. A ponadto kobiety jedną mówią, a drugie robią i często same nie wiedzą czego właściwie chcą. Taka już chyba ich natura.

Gość pozostająca w niewiedzy
rety czy jako 17latek o niezlej aparycji musisz sie w poniedzialek wieczorem przejmowac wiernoscią swojej nieistniejącej jeszcze dziewczyny? no litosci! nie kazda leci na kase, nie kazda szuka brutala, nie kazda zdradzi. kobiety są rozne, szukaj takiej jaką sobie wymarzyles, jesli i ona Cie pokocha to nie musisz sie martwić o zadne zdrady i jej widok w ramionach inego. kapiszi?

Ale KAŻDA mówi że chce faceta który będzie ją Kochał nie będzie jej zdradzał a i tak jak zwykle poleci do faceta który ją puknie i zostawi :

Tak mam ochotę w poniedziałek wieczorem martwić się moją nie istniejącą dziewczyną bo dopiero co zostałem rzucony i jest mi z tym bardzo źle ;s

Gość Blachara czyli instynkciara
kasa u faceta znaczy ,ze facet jest w stanie zabezpieczyc rodzine finansowo,czyli przetrwanie,INSTYNKT to sie nazywa

Gość Pan Kalafior
KAŻDA, którą spotkałeś misiu-pysiu.

No, zawsze tak się mówi żeby pocieszyć. A prawda jest taka że nie wiesz czy na taką trafisz, czy też nie. Szanse są, więc się nie załamuj tam, tylko głowa do góry i dalej śmigaj przez życie :)

Gość czarna rozpaczka
ja jestem z brutalem i potrzebuje odmiany gustuje w niebieskookich blondynach;)

Gość bo kobiety takie są
co innego mówia, co innego robią.... a generalnie to dla wszystkich najwazniejsza jest kasa, stanowisko..itp... taki to popierdolony swiat....

Gość czarna rozpaczka
nie wszystkie, niektóre sa bardziej wyrachowane, wiążą się z ideałem mimo, że nic do niego nie czują i liczą że miłośc przyjdzie później

Nie rozumiesz juz kobiet.. Tzn ze je rozumiałes? Mozna je wogole zro umieć do konca?

Gość zielona_fala
oj w sam raz tak trafiłeś masz dopiero 17 lat

Gość roul duke
młody jestes, malo wiesz, ale paradoksalnie wiele rozumiec nie trzeba. W dzisiejszych czasach zdecydowana wiekszosc kobiet do cichodajki ktore za darmo rozdaja na prawo i lewo, a jak sie wiaza z kims na stale to udaja swięte i porządne. Oczysiwstym jest ze prawie zadna kobieta nie bedzie chciala zakladac rodziny z jakims typem ktory mysli tylko o zaliczaniu kolejnych dup (czyli rodzajem facetow z ktorymi sie do tej pory rżneła po kątach) tylko z kims poukladanym. Oczywistym tez jest ,ze slowa takiemu porządnemu nie piśnie o sobie jaka to kurw.ą była w przeszłości bo ten by ją zostawił i nici z zakładania rodziny i ustatkowania sie. Wciska więc takiemu kity ze przed nim byl tylko jeden max dwoch i poznienj facet zyje sobie nieswiadomy tego ze trzyma pod dachem kurwiszcz.e . Prosty schemat. Laski wciskaja kity jesli mowia ze szukaja kogos romantycznego. Owszem, szukaja ale dopiero wtedy gdy juz sie porządnie naruchaja z innymi i stwierdzą, ze starczy.Nie daj sie owinac wokol palca. i najlepiej kazda z gory traktuj jak potencjalną dziwk.e . Ot kolejny zbiornik na sperme. Powodzenia w zyciu damsko-meskim młody człowieku

Są wyjątki. Ciężej je znaleźć, ale są. Takie kobiety, jak opisane wyżej są najbardziej widoczne niestety. Ale jak się dobrze szuka to można znaleźć te, które naprawdę szukają romantyków i nie puszczały się. Bo swoją wartość trzeba znać, ot co!

Gość ależ ja chcę miłego romantycz
nego faceta i reszta, o której piszesz, odpada, autorze

Normalny, przestań tworzyć obraz rzeczywistości w krzywym zwierciadle. To że są księża pedofile nie znaczy że każdy taki jest. To że są mohery, nie znaczy że każdy Katolik to moher. To że są takie kobiety, nie oznacza że każda taka jest. Problem w tym że zawsze widzimy to, co najgorsze, jakoś pomijając świadomość istnienia lepszego. Natura ludzka?

Gość roul duke
na próżno szukac porządnej. Wystarczy sie rozejrzeć. Dookoła panuje k.urestwo. Wspolczesne kobiety to banda dziwek. Moralnosc zeszla do rynsztoka a dalsza degradacja wciaz trwa. Dziwi mnie tylko to zaklamanie. Skoro juz sie k urwia na prawo i lewo to czemu boja sie do tego przyznac? Prawda w oczy kole czy sa juz po prostu tak spaczone i swiadomie, wrecz egoistycznie podchodza do zycia w zwiazku?

A ja tam wciąż wierzę w te nasze kobiety :P Jak to mawiał OSTR "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem" :D

Niedobrze, bo to jest brak pewnych wartości. No ale zależy czego w kobiecie szukasz, fakt. I czy traktujesz ją jak kobietę, czy jak rzecz :P Więc nie kwestionuję. Niedobrze więc według mnie.

To już zależy od czyjejś woli. Ja akurat jestem uparty, więc zdania bym szybko nie zmienił. Uważam że patrzenie na kobiety jak na rzeczy dziś zaowocowało tym, że kobiety tak samo patrzą często na facetów i się z tym nie kryją. Inaczej - jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom.