Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyt taak jest w porzadkuu

Mam faceta a poznalam innego i rozmawiam z nim na gg.

Polecane posty

Czy to juz Zdrada?

Gość anonimowy anonim
zalezy o czym z nim opiszesz, na jaki temat. i czy w twoim odczuciu moze to wiazac sie ze zdrada. czy sama prowokujesz takie rozmowy pisanie to nie wszystko, pisac mozna o wielu rzeczach. jesli naprade kochasz swojego chlopaka mysle ze nie powinno ci przejsc przez glowe chec wyzadzenia jemu krzywdy a przede wszystkim sobie a pozniej tego zalowac...

Gość october&april
jesli to normalna rozmowa.. a jelsi posyłacie sobie nagie fotki..piszecie o seksie ze sobą..bo znam takie rozmowy...i piszecie w stylu kocham, kiedy się umówimy podnownie..to to jawna zdrada.

Rozmawiamy o wszystkim oprocz seksu.

Gość anonimowy anonim
no to chyba masz czyste sumienie... chyba ze jednak cos cie gryzie, czy wolisz wiecej czasu posiwecic na pisanie z nim na gg czy moze ten czas poswiecic dla chlopaka..

ja z nim rozmawiam kiedy mojego nima.

Gość Rulonik_ona24
ja tak mialam ale wiedzialam ze zle robie. poznalismy sie u znajomych (bylam z chlopakiem), mamy taki sam zawod i mialam mu podeslac pewne przydatne linki wiec wymienilismy sie numerami gg. podeslalam i od czasu do czasu rozmawialismy, raz dluzej raz krocej. rozmowy byly rozne, od naszej pracy, po rozne glupoty, po jakies zyciowe tematy. nie bylo nigdy rozmow nawet dwuznacznych! lecz bywalo ze swojemu chlopakowi pisalam (nie mieszkamy razem) ze ide sie uczyc czy ogladac film a w tym czasie rozmawialam z tamtym. czasem pisalam ze ide spac a z tamtym rozmawialismy kilka godzin i szlam spac o 3 w nocy. niby to byl tylko kolega ale juz sam fakt powyzszy jak i to ze pierwsze jak otworzylam rano oczy i wlaczalam kompa to od razu gg zeby zobaczyc co napisal wydawaly mi sie nie wporzadku. przynajmniej ja nie chcialabym zeby moj facet mial taka kolezanke.... znajomosc sie ciagnela przez caly moj zwiazek lecz ograniczylam rozmowy. ale gdy moj zwiazek rok pozniej sie skonczyl znowu zaczelismy czesciej pisac, spotykac sie a dzis jestesmy para ;)

Ja tezODrazu wlaczam gg.I patrze czy napisal.

Gość tobie by przeciez nie
przeszkadzalo gdyby twoj tak z jakas lafirynda rozmawial nie? wiec w czym problem :D

No ico? I mam zamiar sie z nim umowic na spotkanie do hotelu.Mowilam mojemu jesli bedzie mnie zniedbywal i seks bedzie rzadko to znajde sobie kochankaa.I znalazlam.

Gość TAK TO JEST ZDRADA

mAm faceta anie pamietamjakseks smakuje.Czy to jest normalne????

Gość hjklo;p[8iuyhgbvnmjkuyhgv
alu puszczalskas