Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna19scie

Widzenia w areszcie ;(

Polecane posty

Gość
on musi cie podac jako osobe do widzen potem idziesz w wyznaczonym dniu w wyznaczonej godzinie do aresztu i prosisz o widzenie ewentualnie skontaktuj sie z jego rodzicami oni powinni wiedziec cos wiecej

Gość a za co go zamkneli?

Najgorsze jest to , że ja nie wiem czy jestem na tej liście dzwonil do mnie w sobote i krótko gadał nic nie wiem ;(( a jesli nie jestem na tej liscie to jak ja mam sie z nim skontaktować on tam pierwszy raz jest wiec nie wiem czy on wogole o tej liscie wie ..

hmm on mial wyrok w zawieszenia o dziesione ale to nie o to bo nic takiego nie zrobil po tym. mial dozór prawdopodobnie i jakies tam grzywny których nie spłacal wiec o to....

Gość co to znaczy o dziesione?
bo serio nie wiem.

Gość poszukaj topiku mój chłopak
siedzi w więzieniu 2 - tam ci dziewczyny na pewno doradzą, co zrobić.

co to znaczy o dziesione? bo serio nie wiem. to chyba jakiś slang kryminału, też nie wiem o co chodzi.

Tzn kradzież telefonu to było dawno głupi i młody był .. a teraz mial jakies grzywny itp.. gdzie jest jakies forum gdzie moze ktoś pomuc orientujecie sie..?

Gość skad zna takie słowo
etymologia: nazwa ta pochodzi od Art. 210 dawnego Kodeksu Karnego z 1969 roku - artykuł ten oznaczał kradzież z pobiciem HAHHAHAA co za dno patologia i recydywa :o

Potologia to ty masz na drugie. wg po co sie wypowiadasz nie na temat to ja nie wiem. Ps jak jest dziesiona nie musi byc z pobiciem ;]] za pobicie i kradziez raczej zawiasów by nie dostał a teraz pal wrotki jak nie wiesz nic na temat .

Może patologia ma na drugie... ale jej facet nie siedzi w więzieniu za kradzieć i pobicie ... Na serio chcesz się wiązać z kimś takim? ...

ale on nie siedzi za ten artykuł kradzież z pobiciem to bylo dawno jak był jescze młodszy .. teraz chodzi o to ze mial sprawe o jakies grzywny i sie nie wstawiał.. czy chce sie z nim wiązać ?? jestem z nim 4 lata czy wy naprawde myslicie ze to tak łatwo skończyć ...?? on nikogo nie zgwałcił ani nie pobił wyluzujcie..

wy chyba nie wiecie jakie nastolatki teraz są głupie i płytkie :D kiedyś w busie dwie takie galeriany jechały z gimszita i nawijały że chciałyby mieć chłopaka gangstera , z fajną bryką , tatuażami no i że jak ktoś nie ma gronowładnego to jest nikim :D :D joł joł grypsiaro :D POTologia

No ja kiedyś jechałam z takimi dwoma poniżej 18, jedna mówi do tej drugiej, że ogólnie to się ostatnio z facetem pobiła, ale już jest wszystko spoko i się pogodzili :) ...

Gość ladaco
niech twój da grypsa czy siedzi tam "Krępy" albo "Maniek dwa razy" i kiedy wykminią bo mi tu w lesie markotno bez nich:D

Gość gość
jesteście bezczelne... dziewczyna pisze o pomoc, a wy śmiecie kwestionować sprawę, czy ona chce się z nim wiązać czy nie i nazywacie go bandytą... najwidoczniej macie jeszcze mleko pod nosem i nic nie wiecie o życiu... poza tym ludzie się zmieniają, błądzą , nawracają, popełniają błędy i naprawiają.. na tym polega życie.. a jak wtrącacie się tylko po to by komuś sprawiać przykrość, czy ubliżać mu to najlepiej w ogóle nie piszcie !