Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mia19-5

7 kg mniej .. jakieś pomyśly

Polecane posty

witam, mam 170 i waże 60 kg chciałabym zrzucic 7 kg ;] macie jakies pomyśły moje meny takie przykładowe 7 rano - dwie kromki chleba razowego + 2 pslatry wędliny i herbata bez cukru ok 14- jakiś owoc 15- obiad ( mniejsza porcja, ale jem to co w domu jest) 19- serek wiejski ( ew. płatki Fitness) robie każdy dzien ok 60 brzuszków, 20 przysiadków 15 pompek.. nic mi nie spada mam wrażenie, że jestem grubsza niż tydzien temu.. macie jakiś pomysł z góry dzięki ;)

Schudłam kiedyś baaardzo dużo na diecie niskowęglowodanowej. Przytyłam dopiero po 4 latach (1/3 tego co schudlam) ale to dlatego, że mój facet lubi pozne kolacyjki i dobre jedzenie. Wczesniej trzymalam wage. Teraz staram sie znowu schudnac. Niestety kocham niezdrowe jedzenie :(

ja bym poradziła przede wszystkim dużo ruchu : bieganie, rolki, szybki energiczny taniec, fitness byle sumiennie.

Gość to może ja sięęęęęęęęęęe
troche kiepskie to menu twoje jesz zamało jojo bedzie radze jesc 5 posiłków małaych

w wakacje rok temu jeździłam codziennie rowerem ok 18 km moze 15 ;] i może schudłam 3kg, w zime nie miałam zbytnio ruchu..ale skakałam na skakance, jestem prawie cały czas w ruchu... nie wiem czemu nie mogę zrzucić tych kg.. przyznam, że jak mam miec miesiączkę to jakos tak dzień przed zjem sb z 3 ciastka albo jakies MM's no ale chyba to nie przez to ?

z tego co wiem rower bardziej działa na wzmocnienie mięsni, ud, łydek, najlepszym wysiłkiem który niweluje kilogramy jest bieg, rolki, albo fitnes właśnie.

a no to ok, zamieniam rower na rolki ;) ja to slyszałam, że od nich nogi sie krzywe robią, ale to jakaś bajka pewnie ;p haha

Gość sad2r32323232
zwariowałaś??!! Mało ważysz! Ja mam 172 i waże 74kg ale jestem facetem

moje BMI jest normalne, a jesli zrzuce te 7 czy 6 kg to będę się lepiej czuła ;)

Gość U_tonie
ja ważę 62 kg i mam 170 cm, 2 tyg temu zaczęłam sie odchudzać, jem dużo mniej i to przede wszystkim owoce/warzywa, po tygodniu odstawilam wszelki chleb, jedyny cukier w kawie, nie jem po 18stej, pierwszy raz w życiu zaczęłam regularnie ćwiczyć i co? przytyłam 2 kilo ;) okres mi się spóźnia i mam nadzieję, że to wina wody zatrzymanej w organizmie, ale zeby az tak i tak dlugo? czy to mozliwe, ze to wina 'okresu przedokresowego' ? :)

ja przed i podczas okresu zawsze waże więcej 1 kg albo 2, to jest normalne, ja teraz zaczełam jeść na sniadanie płatki Fitness niby ta 14 dniowa dieta ;p hahaha nie wierzę, żeby mi coś pomogło, bo gdy zjadam dwie kanapki to głód odczuwam ok 14 a dzisiaj juz o 12 chciało mi się jeść, wziełam gume i przeszło, ale znów po gumie wieczorem chce mi się jeśc ;| myslicie, że mrożone owoce są dobre ? ;]

Płatki fitness sa kiepskie na diete. To sam cukier i konserwanty. To już zwykle platki sa lepsze. Poza tym maja tyle kalorii co chipsy! A ta porcja 30 g to tylko niecala szklanka.

o kurdę, a ja myślałam, że to będzię najlepsze hm.. no to wróce do moich kanapek ;] ha bo nie mam więcej czasu rano, aby ugotować jajko czy cos takiego hehe

Też przerabialam kiedyś płatki. Dopóki sie nie dowiedziałam, że jak zjem mała bułkę razową to bedzie mniej więcej tyle samo kalorii. A najem sie na dłużej!

teraz będą święta.. i jak tu sie powstrzymać od ciasta haha ;] może zrobie sobię na te dwa dni przerwę i sobie zjem troszke ciasta i sałatka pieczarkowa z majonezem ha :D

Ja tez robie sobie przerwe na swieta. Trzeba cos miec z zycia! :) Lepiej zjesc kawalek ciasta niz potem rzucic sie i zjesc cala blache ;)

no właśnie, potem się i tak wszystko spali na jakieś dyskotece :D taniec jest najlepszy !! ;]

Ja polecam marsz w podcisnieniu. 600kcal w pol godziny! I mozna przy okazji pogadac z kolezanka. :)

oo pomyśle nad tym :D a przy okazji wiesz może co zamiast wody do picia.. nie lubie jej, nawet smakowej i jeszcze potem musze często chodzić do kibelka, piję herbatę wiczorami, ale tez już mam jej dość ;|

Soki ale niesłodzone. Podobno pomidorowy jest bardzo zdrowy!

spróbuję, ale nie wiem czy je tez polubię ;] jakos nie lubie duzo pić..a wiem, że trzeba jeszcze przy mojej figurze - gruszka niby ;p hm muszę się oczyścić woda by była najlepsza, może będę się do niej zmuszać;p haha

Ja za to piję bardzo dużo herbaty. Niestety mam tendencję do zatrzymywania wody :(

Tak ale na mnie strasznie dziala psychicznie jak odchudzam sie, cwicze, a na wadze ciagle bez zmian. Mimo, ze wiem ze to tylko woda!

ja to mam przed okresem juz mi niby waga ruszyła a tu bach znów urosło ;] hahaha no ale wtedy to już tylko czekam,

Ja biore tabletki wiec okres nie ma wplywu na zatrzymywanie wody. a ja lubie widziec jak waga spada ;)

a mi najwięcej spada do 4 kg potem stoi ;] a może masz jakiś sposób na to by mieć ramiona szczupłe, bo się boje, że od tych pompek porobia mi się mięsnie haha ;]

Gość mindzia
Witam, jestem studentką socjologii i mam prośbę do wszystkich, którzy to czytają o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest mi potrzebna do napisania pracy magisterskiej na temat forów internetowych. Wszystkim pomocnym serdecznie dziękuję :) oto link do ankiety: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/13251/