Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demk

Pytanie bardzo na poważnie. Dlaczego ludzie dodają wciąż zdjecia na nasza-klase?

Polecane posty

Gość demk

Po co? Znajomi chyba wiedza jak wygladaja?

Gość na serio tak idzie
żeby się zaprezentowac z tej ladniejszej strony :)

Gość pokazyja co u nich slychac

Gość demk
Alew ja powaznie pytam

Gość bo mają nie wyleczone
kompleksy i tak się pobudowują

Gość demk
ale po co skoro maja w znajomych szefa itd. Po co pokazywac swoja rodzineszefowi itrd

Gość Tak pokazuja co u nich sychac
To jedno , drugie , zamiescilam zdjecia mojego psa, bo musialam go uspic po 13 latach, i taka mialam ptrzbe. Pozatym sama z przyjemnoscia ogladam zdjecia moich znajomych. Jak masz problemy i nudne zycie i na nic wygladasz , daj innym spokuj niech umieszczaja ciekawe zdjecia . A ty chowaj sie i chowaj swoje niedoskonalosci , patrz na innych i zazdrosc im, bo ty nie masz co pokazac.

Gość No i pewn cie zatkalo, bo
prawda boli.

Gość malami;;;;
zeby sie pochwalic co maja hahah i zeby reszta co nie ma im zazdroscila...zenujace to:):):)

Gość euforia84
tylko i wyłącznie, żeby sie pochwalić i to czymkolwiek. Wyglądem, rodziną, samochodem, domem... a poza tym tu chodzi też o zwykłą rywalizację: kto ma więcej znajomych? to dlatego okazuje się, że naszymi ,,znajomymi" stają się całkiem przypadkowe osoby, spotykane np. na korytarzu szkoły czy pracy... a już najlepsze są zdjęcia testów ciążowych, lub usg macicy... to już przechodzi ludzkie pojęcie...

Gość najbardziej sie wystawiaja
te brzydule, robia sobie retusze, ujecie pod dziwnym katem tak ze bys ich nie poznala, ale zdjecie ładne... Te na prawdę piękne maja mniej zdjęc i ot tak pstryknietych bez retuszu

Gość po co pokazują ?
po co pokazują ? bo nic w życiu nie osiagnęli i myślą że że jak pokazą sie gdzieś w internecie że byli np nad morzem to ich ego bardzo rośnie.

jejj, zdjecia testow ??? przeginka :/

Gość ewelka123
Ja myslę ze jedni chca pokazać innym np. gdzie byli ,co widzieli,inni chca, aby z powodu nowych fotek nadal odwiedzano ich profil i podziwiano, bo zazwyczaj Ci u ,ktorych nie ma nowych fotek juz nie sa komentowani ani odwiedzani bo nie maja nic nowego

Mnie wkurzaja te konwersacje na profilach ... Jejj jak chce sobie zkims popisac to mam fona albo gg :/

Gość ja wam powiem
Ja mam Nk, żeby sie przedstawic z innej strony ... Nic nie osiągfnelam w zyciu, a inni na podstawie zdjęć mogą myslec, ze jestem kobieta sukcesu, szczegolnie, ze ladna jestem

Gość cyrannnnkk
tak..te szczere komentarze. Nawet jak dwa bazyle stoją koło sie siebie to musi pojawić sie "ślicznie razem wyglądacie" buhaha jak ma wam to pomóc to sie cieszcie

Gość cyrannnnkk
mylisz sie ja znam wielu którzy chyba lustra w domu nie mają a te ich miłosne podboje i opowiastki jak z najlepszego romansu buhaha

Gość a twoje komentarze
najbardziej rozwalila mnie ta od 'ciekawych zdjec' :D :D :D taaa, 99% na n-k zasluguje na nagorode WorldsPressPhoto za te setki zdjec tych samych min i poz ze zieniajacym sie jedynie tlem i kolorem ciuszkow :D :D :D za te setki zdjec dzieci, ktore na takij czestotliwosci zdjec nawet nie maja szans pokazac, ze sie zmieniaja. te zdjecia sa tak ciekawe ze po pierwszej dziesiatce masz ochote sobie strzelic w leb byle tylko juz wiecej nie widziec. jedno zdjecie to jak dziesiec ogladnietych.