Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowasupnow

pytanie

Polecane posty

Gość nowasupnow

dla facetów, związalibyście się z kobietą bardzo szczerbatą z obwisłym biustem, udami i brzuchem. 24-letnią Dziewicą?

Gość jakby była fajna i ładna
to tak :) twój opis raczej nie jest obiektywny zazdrosnico :p

Gość nowasupnow
Jestem fajna, miła wyrozumiała tylko maskarycznie brzydka

Gość fgfgghjghjghjg
bardzo szczerbatą czemu o zeby nie dbalas? z obwisłym biustem odpowiedni cyckonosz i bedzie git , udami i brzuchem. co z nimi nie tak ? sam fakt ze masz uda i brzuch jest pozytywem :P a jesli tyczylo sie do listy rzeczy obwislych to jak mozna miec obwisle uda? wystarczy troche cwiczen i mozna sie doprowadzic do lepszego wygladu 24-letnią Dziewicą? w dzisiejszych czasach to rzadkosc, a wiec mozna i uznac za zalete

Gość nowasupnow
urodziłam się w takimi zębami:(

Gość fgfgghjghjghjg
nie kazda wyglada jak modelka, ale wiesz co Ci powiem, duzo robi pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci, nie poczuj sie urazona , ale chyba w tej kwestii nie do konca najlepiej u Ciebie skoro pytasz o opinie na swoj temat na publicznym forum moja kolezanka ma bardzo krzywe zeby i szpary pomiedzy nimi, nie wyglada to za fajnie a i tak ma chlopaka i w to takiego w porzadku, bo znam go troche, wiec nie zeby decyduja czy sie kogos znajdzie a to co sie ma w srodku oczywiscie jest czesc facetow dla ktorych dziewczyna powinna byc utapetowana super laska, ale nie wszyscy tacy sa jestes niesmiala? masz trudnosci z nawiazywaniem kontaktow w realu ? jesli sie czyms interesujesz czyms poszukaj jakiegos forum, moze akurat nie kafe bo ta strona rzadzi sie swoimi prawami, poudzielaj sie troche, nie szukaj nikogo na sile a sam sie znajdzie ten wlasciwy :)

Gość mamatrojki30
ja jestem atrakcyjna ,ale mam 3 dzieci i to jest problem

Nie rób z siebie jakiegoś potwora. Nie ma takich dziewczyn, jak opisałaś - wszystkie jesteśmy piękne, ale niektóre mają lekką depresję i są "nie zrobione":-)

Gość fgfgghjghjghjg
jak czasem przegladam profile osob na portalach randkowych to pisza czasem, ze dzieci nie przeszkadzaja :) tak wiec nie zrazaj sie i szukaj tego wlasciwego co pokocha Ciebie i dzieci a tak zapytam, jestes rozwodka ? te dzieci to z jednym tatusiem czy kilkoma?

Gość nowasupnow
ja się boję, że do końca życia sama zostanę

Gość ja\kbys pisala o mnie
a ja sobie zeby zrobilam, przeszlam na dietke, pocwiczylam i mam teraz najwspanialszego meza pod sloncem, czuje sie piekna i okazuja mi to obcy faceci. nie ma nic tragicznego cobys nie mogla naprawic ;)