Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka pani

meskie jadra

Polecane posty

Gość taka pani

do facetow generalnie.... mam problem..tzn nie wiem czy to ja czy mij facet..za kazdym razem jak mij partner ma erekcje to jajka mu sie jakos tak dziwnie chowaja..wogole ich nie czuc..jezeli jest w stanie spoczynku to jest ok..czyli normalne..ale za kazdym razem jak ma erekcje to jakby tak sie chowaly ,kurczyly..praktycznie wogole nie czuje ze cos tam ma..czy to normalne?czy moze to jakas choroba spowodowana powiekszeniem prostaty?dodam ze stan jego zdrowia jest ok,zadnych problemow..tylko to mnie martwi.Kiedys mu o tym wspomnialam to stwierdzil ze to normalne u facetow ,ze czasami jajaka im sie chowaja przy erekcji..panowie poradzcie

Gość taka pani

Czyli kurczy i rozkurcza mu sie moszna? To normalne, przy nizszej temperaturze moszna podnosi jadra blizej ciala aby je ogrzac, przy wyzszej - oddala od ciala aby utrzymac je w prawidlowej rownowadze. Jadra, w przeciwienstwie do jajnikow musza miec odpowiedna temperatura w przeciwnym razie facet moze sie stac bezplodny :)

Gość Notakbywa
Tak to normalne.....nie masz sie czym martwic naprawde.;)pozdrawiam

Gość leczcie sie na głowe
tumany

Kancik chetnie skierowalbym troche mojej energii jadrowej miedzy Twoje uda 😘

Gość tołdiii
autorka to idiotka:O

Gość jej się zapytaj nie nas
akurat tekst z żytem mu się udał a że tu same lafiryndy to niby czemu ma się kłaniać w pas. Szacunek to jest dla królowej :classic_cool: