Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhjkhjk

Poród - przeczucie??

Polecane posty

Gość njhjkhjk

Miałyscie jakies przeczucie, że to już... że się zaczyna albo że za pare dni będziecie rodzić?? Bo ja własnie mam takie coś ale nie wiem czy to aby czasem nie moje przewrażliwienie :)

Gość Czarna---Mamba_

Gość Czarna---Mamba_
Kurczę pomóżcie :) tzn powiedzcie czy moje przeczucia mogą być słuszne czy to tylko przewrażliwienie

nie wiem jak ty czujesz ze porod tuz tuz,u mnie w dzien porodu mame poprosilam zeby po sklep[ach pochodzila i mu kupila jeszcze pare rzeczy do wyprawki....dwie godziny przed porodem poszlam do wanny ...ogolilam sie tu i owdzie, wykapalam sie , gdzie zawsze ide spac z mokrymi wlosami to wysuszylam je suszarka i poszlam do lozka a za 30 minut mi wody odeszly:D

Gość Czarna---Mamba_
Sama nie wiem :D Jakies mam takie dziwne przeczucie ... Brzuch mnie tak dziwnie boli, wszystko drażni - kurczę sama nie wiem... takie po prostu przeczucie, że to juz niedaleko...

ja też urodziłam dokładnie w dzień terminu. Przeczuć nie miałam, ale obudziłam się rano i postanowiłam, że muszę dziś urodzić, bo inaczej zwariuję z tym brzuchem i dziecko wieczorem było na świecie :)