Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznie bojąca się

D& G Torebka z napisami czy jest obciachem?

Polecane posty

mam torebkę z D&G taka nieduza i na niej sa napisy raz małe raz wiekie dolce, gabbana, DOLCE, Gabbana.czy nie przesadziłam kupując ją? Z daleka widac ,że to d&G i zastanawiam się czy nie będą sądzili ze sobie taka na pokaz kupiłam i noszę. [30.03.2010] 09:38 o cos takiego , ale moja nie ma tak wyraznych napisów, sa jakby przerywane, wchodzą na kieszonki, na boki, jakby sie przerywają. http://www.allegro.pl/item975441037_torebka_ dolce_gabbana_jak_nowa.html

to co? po czym poznac?

Gość najprostszy test
to niestety cena. za 30 zł. w życiu nie kupisz oryginału, chyba że masz nieprawdopodobne szczęście i kupujesz od desperata albo debila.

Gość Tieeeeeeeeeee-e-e
Przesadzilas...!!! Tego nawet podrobka nie da sie nazwac, to jakies PASKUDZTWO STRASZNE!

Gość hmcikawe
ciekawe, tu piszesz ze masz taka podobna, podajesz linka a w topiku famili ktora reklamuje swoje ubrania pojawiaja chwile pozniej linki zachecajace do kupna torebki ktora nam tu pokazalas (i jeszcze innych rzeczy). wniosek? ta torebka z linku jest twoja i chcesz ja sprzedac.

:) nie nie .to nie jest moja torebka.mam inna a ta wkleiłam na wzór tylko by wam przybliżyc wzór. Moja która mam jest ładniejsza i inna. ja nie jestem sprzedawcą, ja mam torebke i szukamopinii czy nie będe kiepsko wyglądac. Ta to faktycznie kiepsko w porównaniu do mojej wygląda. ceny ceny....ja zalicytowałam swoją i kupiłam dośc tanio. Ludzie sprzedaja tanio bo drogu uzywanejnie kupi nikt.

Gość tsh niskie
to ja tez Was zapytam o torebkę Dolce &Gabbana. Tu mam link takiej jaką kiedys sobie kupiłam , ale drożej.Znalazłamja na necie i miałam w obserwowanych bo chciałam wiedziec za ile zejdzie. Tanio poszła. Nie byłaoryginalna śmiem twierdzić. W sumie ta co ja mam nawet chyba taka sama jest. Nie wiem jaki ta ma tył. Czy myslicie ,że ta z aalegro tez może być podróbką? bo jezeli tak to ta co ja mamto bewnie tez jest nie oryginalna. http://www.allegro.pl/item971674318_torebka_dolce_gabbana.html

Gość Abbey
Kochane dziewczyny naprawde jestescie takie naiwne? Za 30 zl nawet uzywanej torebki nie kupicie. A poza tym czy myslicie ze takie paskudne , tandetne wyroby z wielkimi nadrukami pochodza wlasnie od tych projektantow? Tu macie linka do oficjalnej strony z torebkami i porownajcie :D (ceny tez) http://store.dolcegabbana.com/dolcegabbana/search/Bags/woman/season/main/tskay/436A8784/c/cat_532/gender/D

Gość tsh niskie
tą stronę z torebkami którąpodałaś- bardzo brzydkie są, nawet loga niektóre nie mają. A ten link torebki , który ja wkleiłam to nie oryginał? tam w środku chyba metkę widać . Myślę ze oryginalna jest ta akurat. Moja tez ma metke w środku i sądziłam i chyba sądzę nadal ze mam oryginalną z napisami. A kto sie tam zresztą na tym zna?

Gość co za 10 lat bedzie
ja tez uważam ,że logo na torebce d&G powinno byc widoczne.

w marę możliwości świecące, żeby wieczorem było widać że to właśnie D&G. od kiedy to fałszerz ma mieć obowiązek informowania, ze to jest podróbka? metkę może wszyć jaką chce. do czasu aż go zatrzymają

Gość co za 10 lat bedzie
a mi nie chodzi o to zejest cos podróbka czy nie, ale o to czy dana torebka wogóle jest kopią czy wogóle taka koryginalna była. np d&g wystawił żółtą w kropki fioletowo niebieskie i kopia tez wyszła żółta w fioletowo niebieskie kropki. natomiast orydynarda podróba to żółta w fioletowe kropki

Gość co za 10 lat bedzie
czyli jak wyjde w óżłto niebieskie fioletowe kropki to nikt nie dowie się czy oryginał czy podróbka. No ale jak wyjde w zółtej w niebieskie kropki to z daleka widac ze to podróba.

Gość ssb.
a jaka powinna byc metka wewnatrz? czy blaszka kwadratowa czy taka tasiemka z napisem dolce&gabanna? posiadam podobną i nie ma blaszki.

Gość danie fix
mnie sie takie cos nie podoba i nie obchodzi mnie czt pisze D&G, calymi nazwami, czy pisze VERSACE itp i czy zaplacila za nia 900zl czy 1500, dla mnie kazda torebka czy pasek, ktory jest tak krzykliwie obwieszony metkami wyglada tandetnie

Gość ja mam maleńki
ja mam maleńki napis na zewnątrz i w środku, ale i tak wiem że to podróba tyle że ze skory nie ze skaju i zapłaciłam tylko dla tej ładnej skóry 140 zł:-)

Gość ja mam maleńki
aha i tylko 140 zł bo jest to mała torba

"Abbey - Kochane dziewczyny naprawde jestescie takie naiwne? Za 30 zl nawet uzywanej torebki nie kupicie. A poza tym czy myslicie ze takie paskudne , tandetne wyroby z wielkimi nadrukami pochodza wlasnie od tych projektantow? Tu macie linka do oficjalnej strony z torebkami i porownajcie (ceny tez)" aaaaaaaaaaaa, te z frędzelkami są prześliczne!! :D co do podrób z wieeeeelkim logo - juz kiedys pisałam. nie ma sie co silić na pseudo-torebkę Dolce czy Vuittona, jesli na pierwszy rzut oka widać że dana osoba po prostu nie ma szans na noszenie oryginału. nikt nie uwierzy ze polska laska w wieku szkolno-studenckim popyla po ulicy z oryginałem w łapie. od razu widać że podróba z Turcji przywieziona. a wtedy tylko uśmiech politowania jak tej tam pani polityk co z podróbą wyskoczyła. wyjątki istnieją nader nieliczne. nie stać Cię na oryginał - noś torebki wzorowane na oryginałach typu tak modne ostatnio szanelki. ALE na litość boską, bez logo, zwłaszcza takiego... a wielkie oczojebne logo na torebce przejdzie TYLKO na torebce oryginalnej. na kazdej podróbie tylko powiększa wrażenie bezguścia włascicielki. sorry.

Gość same wariatki
a moze studentce chłopak z włoch oryginał przywiózł? nie pomyslałas?są studentki bogate podjeżdzające ekstra autami, w ekstra ciuchach z zagranicy, od razu widac ze tata ma firme, ..w lumpeksach tez mozna nabyc oryginał więc tez mogły tam kupic. pozatym to wstyd nosic podrubę? wstyd psikac sie perfumami podróbami?

Gość same wariatki
zresztą ja to wole podróby niz torebke z allegro za 9 zł którą nosi pół Polski

"a moze studentce chłopak z włoch oryginał przywiózł?' jasne :D "są studentki bogate podjeżdzające ekstra autami, w ekstra ciuchach z zagranicy, od razu widac ze tata ma firme, ..w lumpeksach tez mozna nabyc oryginał więc tez mogły tam kupic." toć pisze że istnieją nader nieliczne wyjątki. te właśnie wyjątki mam na myśli. btw - jak laska zajeżdża extra furą i w extra ciuchach to raczej nie nosi podróbek. "poza tym to wstyd nosic podrubę? wstyd psikac sie perfumami podróbami?" wstyd nosić podróbe i silic się na robienie wrażenia że masz oryginał. a sorry, szpanerka logo to nic innego jak własnie takie wysiłki. "zresztą ja to wole podróby niz torebke z allegro za 9 zł którą nosi pół Polski" standardowe ryzyko kupowania torebek w najpopularniejszych miejscach sprzedaży. ale przeciez mozna znaleźc oryginalne, fajne torebki w różnych miejscach. wystarczy poszukac.

Gość stara żona i szczęśliwa
: uwazam ze kazdy kupuje aby z daleka było widac - patrzcie nie jestem biedak, mam d&G, czytajcie, oryginał, widzicie?" kazdy mający oryginał i podróbke chce aby wszyscy wiedzieli, myslenie,widzieli ze mamy logo nie byle czego. No a to czy to faktycznie oryginałczy nie to pewnie wie tylko ten co ją sprzedał:)

Gość płaczi placz
nie wiem, ale chyba nie ma babki ,która kupując za 2 tys torebkę nie chciałaby, aby nikt nie patrzył na logo, nie podziwiał. jak torebka oryginalna i podróbka wyglądają identycznie to po co wydawac wielkie kasy na oryginały? mam jedynie jedną oryginalną, logo na wierzchu małe, i robie wszystko by kazdy to zobaczył, a jak cos ktos mówi o torebkach to zaraz zanaczam ,że mam taką oryginalną, za tyle i tyle.

moze tak - osoba z klasąn nie sili się na szpan metkami i oznaczeniami firm, niezaleznie od tego czy nosi oryginał czy podróbkę. szpanowanie oryginałem to snobizm. szpanowanie podróbką to żal. noszenie bezpretensjonalne i jednego i drugiego - jak najbardziej OK.

Gość płaczi placz
jak mam oryginał nie unoszę się tym- o faktych sie nie dyskutuje. Kto się zna to pozna. jednak jak noszępodróbke to sie nie unosze i nie pajacuje bo jak ktos sie zna to mnie wysmieje. Więc jestem grzeczna:)

Gość płaczi placz
to po co kupowac za duze pieniądze torebki jak loga nie widac i nikt nie pozna ze to d&G? pomysla o jaka smieszna torba. A to najnowsza się okaze kolekcja za 2 tys czy 3 tysiące.

"jak mam oryginał nie unoszę się tym- o faktych sie nie dyskutuje. Kto się zna to pozna. jednak jak noszępodróbke to sie nie unosze i nie pajacuje bo jak ktos sie zna to mnie wysmieje. Więc jestem grzeczna" no i tak jest OK jak dla mnie. "to po co kupowac za duze pieniądze torebki jak loga nie widac i nikt nie pozna ze to d&G? pomysla o jaka smieszna torba. A to najnowsza się okaze kolekcja za 2 tys czy 3 tysiące." o to to spoko, ci co sie mają zorientowac zorientują się na pewno :)

Gość płaczi placz
mi sie wydaje ze sa dwa społeczestwa.nie licząc biednej patologii. jedno to babki celebrystki, aktorki, bywalczyni, znawczynie, bizneswomen. Drugie to matki wychodzące z dziecmi na spacer do pisakownicy, idące do Biedroni czy żapki po bułki, babki idące do solarium, babki jadące autem do Tesco, do przychodni, babki jadące autobusem do kolezanki na imieniny czy do miasta po kupic sandały na lato. Aktorki, celebrystki rozumie, tam trzeba sie pokazac bo kazdy patrzy, analizuje jaka to torebka po ile, skąd, czy pordóbka. Trzeba uwazac i nie trzeba machac metkami bo wiadomo jak oryginał to siękazdy pozna. Te drugie natomiast musząmachac torekami przed obcymi, przed kumpelami a nóz jakas się zna i powie.wow d&g ona ma, wow bogata chyba....a inna babka powie, a co to za torebka cała w jakis literach g,bb, &, dolce....co to wogóle jest, wstyd. nie kazda sie zna i wiele kobiet nie doceni w piaskownicy, w autobusie ze masz oryginał, więc spokojnie podrobkę mozna kupic.