Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznie bojąca się

D& G Torebka z napisami czy jest obciachem?

Polecane posty

Gość szine dekonor
ja taką kupiłam w |\egipcie i nie wiem do dzis czy to oryginał. Ma naszyty materiał z dolce&gabbana w środku, na zewnatrz tez takie litery napisy . Myslicie ze w Egipcie też tak jak w Turcji sprzedaja podróbki? A we Włoszech? gdzie kupowac oryginały?

"mi sie wydaje ze sa dwa społeczestwa.nie licząc biednej patologii." nie przerażaj mnie taką kategoryzacją ;) "nie kazda sie zna i wiele kobiet nie doceni w piaskownicy, w autobusie ze masz oryginał, więc spokojnie podrobkę mozna kupic." pytanie brzmi po co komuś w piaskownicy czy autobusie szpan metką?...

Gość płaczi placz
tak, w autobusie i w piaskownicy tak bardzo nie trzeba świecic oryginalnością bo i tak nikt tam się nie zna. Mozna spokojnie uwazam wyskoczyc z podróbką. natomiast jako celebrystka bałabym się wyjsc z podróbką bo mnie Pudelek zaraz obsmarowałby:P

Gość Abbey
Z tymi tprebkami oryginalnymi lub nie to jest tak. Chodzi o jakos i styl. Naprawde oryginalne torebki od projektantow wyrozniaja sie wlasnym stylem a nie wielka metka , ktora krzyczy na pol ulicy. Oczywiscie sa znaki firmowe i np Chanel - lubi sie pokazac. Jednak koszt takiej torebki jest nieadekwatny do przecietnych zarobkow. Mysle ze jesli lubimy sie pokazac zdecydowanie lepiej jest zainwestowac w interesujaca torebke za 150zl bez logo niz tandetna z krzykliwa nazwa za 30zl udajaca 3000+ A tu kilka pomyslow do podejrzenia z naprawde fajnej kolekcji Burberry http://uk.burberry.com/fcp/categorylist/dept/bags_totes

Gość Dorota Rabczeska Majdan Darska
na straganach sa w te kratki torebki.

Gość CelebryStka
:D swietne!

Gość Celebrtssstka
Bo tylko celebryStki nosza orginaly

Gość gość
Ja mam jedną torebkę oryginalną , właśnie Dolce&Gabbana, dostałam od cioci, której się ta torebka znudziła. Kolor torebki jest taki niejednolity (to ponoć też świadczy o oryginalności), niezbyt duże logo, na zamkach też logo jest wytłoczone i wewnątrz torebki , na podszewce. Ale certyfikatu nie mam.

Jeśli nie jest to podróbka to jasne, że nie. Jeśli jest, to hmm słabe to trochę. Kup sobie normalną torebkę. Ciekawe torebki znajdziesz w serwisie CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Serwis ten to porównywarka cenowa, która ułatwia zakup upatrzonej rzeczy w najlepszej cenie.