Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

chyba jestem w ciazy

Polecane posty

i co czekaliscie na wynik a teraz nic nikt nie napisze:P powtórze test...chcoiaz wolałabym nie powtarzac...bo znowu bede schizować ....

Gość brak slow dla ciemnogrodu
ja ci napisze jestes debilka :)

Gość uuuuuuuuuulka
zgadzam się z powyższą wypowiedzią :)

Gość ku pomocy
i juz po schizie

niby tak chcoaiz pewna nie ejstem pisze kolezance a ta mówi ze to i tak dziwne ze okres mi sie spoznia skoro zawsze miałam regularny i zebym poszła do lekarza

Gość ku pomocy
spoznia dlatego ze sie stresujesz

ale tak mysle z emoze zle go wykonałam bo najpierw nakropliłam za mało i sie pasek nie zamoczyła potem drugi raz ju 2-3 krople zamoczył sie i odczytałam w 5 minucie zastanawiam sie etraz czy ta pierwsza kropla nie zafałszowała wyniku:O

Gość brak slow dla ciemnogrodu
"zastanawiam sie etraz czy ta pierwsza kropla nie zafałszowała wyniku" Nie wierze, ze masz 24 lata, zamiast "2" jest chyba "1" :O

Gość ku pomocy
hym to zrob kolejny ostroznie:)

Fascynujące, masz 24 lata, studiujesz medycynę,a się nie zabezpieczasz przy sexe i na dodatek nie możesz zajśc w ciąże przez 2 lata ze względu na zdrowie dziecka?? Doradze Ci tak albo uzywajcie prezerwatywy albo przejdź się do lekarza po tabletki antykoncepcyjne. Nie ryzykuj kolejnego takiego stresu. Okres może się o kilka dni przesunąć, stres, antybiotyki, to tylko organizm,ale co ja Ci tłumaczę, w końcu to Ty jestes po medycynie(prawie),a ja po studiach prawniczych.

Wybacz szczerość,ale jakoś nie łykam tych Twoich studiów medycznych. Poczytaj swoje wypowiedzi to zrozumiesz dlaczego.

jestem p prostu histeryczka własnie przeczytałam na jednym forum: Witajcie, miesiączka się spóźniała ładne kilka dni:-) rano dziwne zawroty głowy, złe samopoczucie, nabrzmiałe piersi, i ból w okolicach podbrzusza...Siadam przed kompem i sprawdzam co to może oznaczać-ciąża:-) Łapię się za głowę i myślę jak to możliwe. Lecę do apteki kupuję test który wyjrywa 6 dniową ciążę! Rano robię siusiu i czekam czekam a tutaj nic...Nawet głupio mi się zrobiło że nie jestem w ciąży. Po kilu dniach rano wymiotowałam, piersi coraz większe...Robię drugi test - negatywny...Myślę sobie umieram:-) Zapisuję się do lekarza termin dopiero za 2 tyg...Wkurzyłam się kupiłam kolejny test i robię po raz 3 wyszedł pozytywnie! Lekarz potwierdził to7tc :-)

Ja pierdolę.....Poczekaj z seksem jeszcze kilka lat bo mimo tych rzekomych 24 zachowujesz się jak dzieciak :O Poza tym do takich tematów masz antykoncepcje/płodnośc/ginekolog 🖐️))))

Gość buuuuhahahahaha
Wybieraj imię dla bobasa to sie przynajmniej zajmiesz czymś pożytecznym.

naczytałam sie w internecie o tym jak to testy zawodza:O mam mdłosci, i stres taki ze hej pojde jutro i zrobie bhcg z krwi to da mi 100% wiarygodnosci:O zadnych objawów okresu, bolacych piersi nastroju złego, potów i uczucia goraca...nic............................... umre😭 zabije sie jesli bede a zawsze miałam regularne co do dnia okresy

Gość dobrze ci ktos powiedzial ze
jestes za mloda na uprawianie sexu. dorosnij. p,s. mdlosci pojawiaja sie o 6. tygodnia :o

zamiast wyzywac mnie od idiotek moze pocieszcie mnie i powiedzcie...nie ejstes w ciazy wyluzuj..albo podzielcie sie waszymi doswiadczeniami z testami ciazowymi

po prostu sie marwtei mysle ze kzda zwas jesli nie miała by okresu a wiedziałaby ze ryzzyko zajscia było to by sie denerwowała

Dziewczyno zachowujesz sie jak wariatka. Poza tym studia medyczne trwają 6 lat wiec teoretycznie powinnaś je kończyć za rok. chyba że jesteś geniuszem:P jak widać seks jest dla NIEKTÓRYCH dorosłych...

Gość Lola lala
Dziewczyno idź ty lepiej po psychiatry bo z głową masz coś nie tak.

Gość amelka12345
Dlatego stosujcie prezerwatywy na dyskrecja.pl macie ich naprawdę ogromny wybór;)

Gość ghjghjgjgh
mam wyjście idelane.. sama jakiś czas temu przechodziłąm podobne stresy i testom to w ogóle przestałam na koniec wierzyć :D pójdź do jakiegoś laboratorium i zrób sobie bilirubiene(czy jak to się tam ten hormon zwie pewnie sama najlepiej wiesz..) dasz t na pewno mniej niż za powtarzane ciągle testy :P.. a wynik będzie 100 % i to nawet tego samego dnia po kilku godzinach.. nie trzeba być na czczo co pewnie wiesz