Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellass

Przestrzegam przed kupnem ubran z tej firmy na Allegro!!!

Polecane posty

Gość mirableka
lepiej nie zamawiać tej bluzy z uszami od kogoś kto ma tyle negatywów i neutrali! Czytajcie komentarze, zaoszczędzicie kase.

Nieokrzesany majowy wiatr - może na innych aukcjach nie będzie to podróba a oryginał i będzie zgodny ze zdjęciem ale u tego użytkownika o którym pisała autorka nie warto nic zamawiać! ja osobiście oduczyłam się już zamawiania ciuchów z japan style:P a bluza na zdjęciu sliczna przyznam ale to co wisi w mojej szafie jest strasznie napuszone rękawki są tak grube jak moja ręka razy pięć :D bluzy nie miałam ani raz na sobie bo wyglądała bym w niej jak kulka :D

Gość ellass
Jak juz pisalam, to nie ja to zamowilam, tylko autorka watku na Vitalii. Sprzedawca nie chce uznac reklamacji, bo twierdzi, ze towar jest zgodny z opisem, a poza tym, on nie sprzedaje towaru tylko usluge, ktora nie podlega zwrotowi, mimo iz pisze u siebie, ze mozna zwrocic towar nawet jak sie nie psodoba:O

Gość to ten sam plaszcz za
wyjatkiem koloru. to ze wygladasz w nim beznadziejnie to inna sprawa. ta modelka na zdjeciu wygladalaby w nim lepiej. kolor nalezy reklamowac bo odbiega od przedstawionego.

Gość ellass
To nie jest ten sam plaszcz, bo jest on uszyty z jakiegos taniego polaru, a mial byc z welny z dodatkiem kaszmiru! Sprzedawca wynajmuje sobie jakas szwaczke i kaze jej szyc plaszcz na wzor zdjecia z katalogu. Nie wiem w ogole, czy takie cos jest legalne. Chcialam tylko ostrzec przed tym sprzedawca, nie bede teraz udowadniala, ze to nie ja go zakupilam. Pozdrawiam.

Gość to ten sam plaszcz za
mozesz go oddac to nie zadna usluga podstawa prawna: Art. 2. 1. Konsument, który zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie dziesięciu dni od zawarcia umowy. 2. Nie jest dopuszczalne zastrzeżenie, że konsumentowi wolno odstąpić od umowy za zapłatą oznaczonej sumy (odstępne). 3. W razie odstąpienia umowa jest uważana za niezawartą, a konsument jest zwolniony z wszelkich zobowiązań. To, co strony świadczyły, ulega zwrotowi w stanie niezmienionym, chyba że zmiana była konieczna w granicach zwykłego zarządu. Jeżeli konsument dokonał jakichkolwiek przedpłat, należą się od nich odsetki ustawowe od daty dokonania przedpłaty.

Gość kolor to pikus
inny material, faktura... jedyne co sie zgadza to kroj... Ale przy tej konsystencji materialu tez wyglada zupelnie inaczej... Wyglada jakby plasz, ktory trzeba prac chemicznie, zostal wyprany recznie i to w dodatku w zbyt goracej wodzie :O

Gość mndfskjdsjalk
wiem ze inny matreial i moze z deka kroj, ale zaowazcie ze to jest rozmiar 42XL, wiec inaczej wyglada na zdjeciu bo ta osoba jest bardzo szczupla, Dlatego tez nie kupuje ubran na aukcjach i w sklepach internetowych, bo niby taniej ale kazdy roziar wyglada i uklada sie inaczej (no chyba ze identyczny ialam ozliwosc przymiezyc to sie wtedy zdecyduje)

Gość nmn.,mn.v,mn,
Lepiej uważać na ciuchy Japan Style. Ja kupiłam kiedyś trzy sukienki (wtedy jeszcze nie słyszałam żadnych negatywnych opinii). Jedna, "wieczorowa", wygląda jak tania koszula nocna. Druga, to po prostu kawałek taniego materiału. Trzecia wygląda jak z krepiny, zupełnie inaczej niż na zdjęciu.

Gość nmn.,mn.v,mn,
Dodam jeszcze, że od cholery zapłaciłam za przesyłkę. Za każdą sztukę po 25 zł czy coś w tym stylu :O

ech widać że fotoszop poszedł w ruch - jak żółta osoba jest bledsza od białej? to coś niehalo ;/ poza tym ten płaszcz - na allegro - ma jakby prostokątne końcówki u dołu a ten na vitalis ma okrągłe...traci na elegancji...no i ten kolor, materiał...co za dziadostwo...tylko dziwi mnie czemu ten koleś ma mimo wszystko jakieś pozytywne komentarze ? :O

Gość no takiego rozjazdu
to ja w zyciu jeszcze nie widzialam... Tu jedynie kroj jest ciut podobny, chociaz zapiecie inne, i kolnierz tez. Tragiczna ta szmata, co ja autorka otrzymala. Bo tego inaczej nazwac sie nie da :O

Gość a towar to w ogole mozna zwroc
jak jest kupiony na odleglosc, jest chyba 10 dni na to, bez podania przyczyny!! Tylko, ze wtedy traci sie kase za przesylke.

Gość ja wpislam sobie
JAPAN STYLE i wszystko na temat :D