Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J88556DFFF

BŁAGAM KTO WIE ILE KALORII MOGŁAM RANO WCIAGNĄĆ??PLISSS BĘDE WDZIĘCZNA..

Polecane posty

Gość J88556DFFF

MAM NADZIEJE ,że nie przekroczylam 300 na samo sniadanie:( zjadłam trzy cienkie kromki chleba krojonego posmarowane margaryną Masmix i do tego 3 plastry tego seera zoltego HOHLAND pakowanego masdamera. szklanka wody z łyzką miodu

Gość 12345654321
Jestes na diecie ?? Coz to za dieta same bledy zywieniowe. JE sie maslo nie margaryne jeslei to byl zwykly bialy chleb a nie ciemne pieczywo to nie mam pytan. Pozatym 3 kromki?? To juz jest ok 300 kcal dodalas margaryne jako tluszcz i jeszcze ser jako dodatkowy tluszc gdzie te serki maja ponad 300 kcal w 100 g Nie lepiej bylo zjesc wielkiego pomidora z jedna kromka ciemnego pieczywa a na 2 sniadanie to samo albo ogromne jablko????

Gość 12345654321
I ta lyzka miodu?? Po co ci cukier?? JEslei to byla lyzka nie lyzeczka to zafundowalas sobie dodatkowe 60 kcal Polecam zielona nie slodzona herbate lub wode mineralna

Gość Dupa Dupa Panie Paździoch
O kurwa to ci dupsko teraz urośnie ... JA to bym już przy komie nie siedziała tylko w koło chałupy biegała

Gość ALE MATOLKI
ALE NIE PRZEKROCZYLA 300 KCAL

Gość 12345654321
3 kromki chleba 3 plasterki sera lyzka miodu i margarna Zapewniam ze jest ponad 300 kcal A jak to ma byc dieta w rodzaju 1000 kcal to niesttey ale powinna wygladac tak: sniadanie 200 II sniadanie 100 obiad 400 kolacja 100 II kolacja 200 Dzieki temu nie bedziesz glodna stale dostarczysz sobie jedzenie i przyspieszysz metabolizm.

Gość ciezki temat mam dzis
przekroczyła

Gość 12345654321
Te glupie 3 plasteki sera to jest cos ponad 150 kcal a jakbys zjadla pomidora to mialabys 20-30 !! kcal

Gość ALE MATOLKI
nie przekroczyla w zyciu bo zjadla trzy cieniutkie kromki chleba krojonego a to moze ema 100 kcal góra i do tego 3 plastry sera masdamer ni maja w zyciu 200 kcal bo to tylko 3 plASTERKI SĄ WIEEC JAK PRZEKROCZYLA??

Gość J88556DFFF
dzięki za odpowiedzi mi tez sie wydaje,że nie przekroczylam 300 kcal za waszą rada zjadlam teraz jablko bo zawsze to jakis owoc i zdrowy ale polalam lyżką syropu klonowego bo uwielbiam tak jesc jabluszka wale juz te katusze mysle ze razem z jablkiem i syropem klonowym to wyszlo te 300 kcal dopieero teraz ale trudno.po co se odmawiac?

Gość jak cezar rubikon
przekroczyła, i rzekła kości zostały rzucone

ja mam obliczana racje 1350kal dziennie zeby schudnac o 1kg tyg musze spozywac 540kal na dobe a tyje rocznie o 10kg tak mi ustawila dietetyczka zadnych wczesniej drastycznych diet nie stosowalam ale nie wyobrazam sobie jedzenia w 540 kal to jwdna zupkahinka i kromka czystego chleba a co dalej czyli nie schudne juz nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1lubie co dwa trzy dni wypic kilka piw z 5-6 i jesc slono smazone potrawy nie nawidze cukru slodyczy itp a tyje pochlaniam okolo 2600kal dziennie nie zawsze bo jest dzien ze tylko 700 a tyje !!!!jak mozna wyzyc robiac obiad dla rodziny z 540kal no jak

Gość doooo J88556DFFF
z jablkiem i klonowym to nawet 400kcal moglo wyjsc

Gość 12345654321
golciaa Albo jestes na diecie i sie tego trzymasz nie smazysz nie pijesz piw nie jesz tlustego slodkiego przestrzegasz kcal albo zegnasz sie z dieta i nie osuzkujesz sama siebie bo to nie ma sensu. I po diecie tez nalezy zmienic nawyki zywieniowe wiec albo decydujesz sie na zmiany na stale albo jak to mowia sorry winetoo Masz szczescie ze mozesz jesc prawie 1400 kcal na diecie bo mnie normalnie z moja waga i wzrostem mozna jesc 1600-1700 zebym nie utyla tylko utrzymala wage

Gość 12345654321
doooo J88556DFFF Zgadzam sie jablko w 100 g 45-50 kcal a pewnie bylo troche wieksze plus syrop Nie rozumiem ludzi sa na "diecie" a wcinaja za duzo i nieodpowiednich rzeczy a potem rozpacz bo nie chudna.

ja nie licze ale tyje ,i mam to z jednej strony w dupie ale dietetyczke mialam super 540kal zebym schudla w ciagu 5 mc a sama wyglada jak wior wiec moze sie tak odzywia 540kal to u mnie sniadanie obiad to gulasz z tlustym zawiesistym sosem z warzywami ziemniaki i jakas surowka potem pod wieczorek nie zawsze chleb na cieplo z serem wedlina majonezem i ketchupem i kolacja jajas jajecznica z pieczarkami cebula na chleb lul osobno

Gość 12345654321
golciaa Wiec sie nie dziw ze nie chudniesz bo jesz jak tlusciochowaty glodomor

nie odchudzam sie bo bym nie przezyla na diecie zalecanej 540kal na dobe a mam rodzine wiec ich tez nie zamierzam zabic :)

wiem nie zale sie jedni zabili by za slodkosciami ja wrecz ich nie nawidze po dalam ci moj przykladowy jadlospis i tyle i ocene pani doktor wedlug mojej osoby a mierze 152 waga 60kg 2 lata temu 45kg

Gość 12345654321
golciaa Dieta 540 kcal nie jest dieta tylko glodowka. LEkarze nie pozwalaja schodzic poniezej 1000 kcal. I co z tego ze masz rodzine?? Glupia wymowka. Ja gotowalam osobno dla siebie osobno dla rodziny. Pozatym co to jest zrobic surowke rodzinie dolozyc majonezu a sobie nic albo jugurt naturalny albo rodzinie usmazyc kotleta z fileta a sobie ugotowac kawalek piersi z kurczaka?? Co za problem kupic dla rodiny bialy chleb dla siebie grahamke?? Co za problem na kolacje kupic sobie bialy odtluszczony ser??

Gość 12345654321
golciaa Ja ci powiem tak ja mam 153 cm wzrostu. Przytylam do 58 ale na diecie 1000 kcal w 3 miesiace schudlam do 44-45 ale jak pisalam samo sie nie zrobi i niestety nie jedzac tak jak ty :(

to ze nie kazdy moze sobie pozwolic na osobna diete ja nie moge mam 200 albo i mniej na caly mc wiec kombinuje jak moge nie tylko z jedzeniem ale i z wszystkim co dotyczy zycia codziennego

Gość 12345654321
200 zl jak rozumiem?? ale na to stac cie zbey zjesc w ciagu dnia ?? - 540kal to u mnie sniadanie obiad to gulasz z tlustym zawiesistym sosem z warzywami ziemniaki i jakas surowka potem pod wieczorek nie zawsze chleb na cieplo z serem wedlina majonezem i ketchupem i kolacja jajas jajecznica z pieczarkami cebula na chleb lul osobno Wiesz bo ja kupuje na sniadanie grahamke za 60 gr ktora mam na 2 dni do tego czerwona papryke ktora jem 3 dni na 2 sniadanie 20 dag marchewki albo tyle samo jablka na obiad tez tanie warzywko i filecik z kurczaka 15 dag (miesko w cenie ok 2 zl)czasem do tego troche ziemniakow kolacja serek bialy ok 1.5 opakowania -2.5 zl wiec przepraszam cie ale taniej niz to co ty jesz.

maz lubi mieso i sosy wiec robie jak jest zupa to stoi 3 dni nie jedzona i wylewam bo juz licha jem to na co mnie stac a gulasz robie z kupionych kosci za 2zl i obkrawam kawakli miesa z tych kosci i jakos jawsze jakis obiad wykombinuje dodajac duzo marchewki pora pietruszki natki czy ogorka kiszonego do sosu i na koniec majeranek pieprz i co komu trzeba daje tez cebule

Gość 12345654321
Zreszta nie bedziemy sie licytowac kto co za ile ja uwazam ze jak ktos chce to osiagnie cel i wymysli sposob zeby osiagnac go nawet w trudnych okolicznosciach.

to jest gulasz za 2zl a starcza nam na 3 dni wiec nie tanio do chleba tez musze cos kupic a glownie serki topione i paszteciki za 0.70gr dla meza do pracy od czasu do czasu jakas wedlina z przeceny to kupuje wiecej i zamrazam