Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicee2

Moj chlopak zostal zaproszony na wieczor kawalerski.

Polecane posty

Gość ciotka klotka3
Niech idzie i niech popatrzy.Sadzisz , ze jak mu nie pozwolisz isc to cos osiagniesz? Pamietaj ze jeszcze nieraz w zyciu kolo nosa beda mu przechodzily super laski i nic na to nie poradzisz. A moze w pracy pojawi sie jakas pieknosc? Kazesz mu rzucic prace? A moze jak pojedziecie nad morze to kolo was na kocu bedzie lezec blond pieknosc...kazesz mu rozlozyc koc gdzie indziej? jak Cie kocha to uwierz mi ale poza patrzeniem i moze komenatarzem: fajna dupa ,nic innego nie zrobi. Musisz byc wyluzowana, pewna siebie babka .Musisz mu pokazac, ze znasz swoja wartosc. Wystroj sie na wieczor panienski, zrob z siebie bostwo, pocaluj go czule na pozegnanie i zycz udanej zabawy i dodaj aby byl grzeczny i to tyle! Nic wiecej! On musi wiedziec ze jego super babka idzie sie dobrze bawic .

Gość alicee2
222222 O to gratuluje meza, bardzo jets w porzadku. A moj chlopak jak mi odpowiedzial? "Skoro zapraszaja to wypadaloby isc" ale sie sobote jeszcze spytam czy idzie, jesli powie ze nie to go chyba usciskam :)) Nawet ja, jelsi bede brala slub nie bede miala tancerza, chce zrobic cos niezwyklego.. np gokardy czy skoczyc ze spadochronem, albo polazic z kolezankami i potanczyc sobie. Niby tancerze to tradycja , tzw"ostatni dzien wolnoisci" ale halo. gdzie ta wolnosc? Mysle ze wraz z pierwszym dniem zwiazku z pierwsz aminuta, godzina tracimy wolnosc i swiadomie wchodzimy w zwiazek co wymaga poswiecen. gupeek Zobaczymy co on zrobi :) Ja tez bym zwrocila organizatorowi uwage. Masz racje, jesli ma sie w pozradku znajomych to nie trzeba sie o nic bac, a jesli ma sie bande wyglodnialych osob to no coz..to nieuniknione. A ze ogranizator-brat mojeg przyszlego szwagra to jest leszcz i pies na baby to tancerka bedzie i wteyd powinien wkroczyc jej przyszly maz i powiedziec bratu ze sobie nie zyczy.

Gość ciotka klotka3
A i to prawda ze zalezy wszystko od osob organizujacych. Kolega mego faceta nie zamawial zadnej laski na wieczor kawalerski. Po 1 bardzo kocha swoja zone i nie kreci go ogladanie czyjegos tylka co nie znaczy ze nie spoglada na ladne kobiety na ulicach-to normalne. Po 2 woli inne rozrywki i dlatego tez zorganizowal dla meskiego grona skok na bungee hah

Gość alicee2
ciotka klotka3 dokladnie,. mzoe zaloze tez jakas mini? :) Ale wies zmoj chlopak jest troszke typem samoluba, czyli ja moge a Ty nie. I zwroci mi uwage na to jak sie ubralam a sam tam bedzie patzral. A co do tego ze bedzie spotykal pieknosci to jest 100% prawda, nie mam na nic wplywu, tym bardziej ze chce byc z nim do konca zycia czyli prze zten zcas ile jeszcze kobiet sie przewinie. Masz racje, ale jedyne z czym sie nei zgodze to to, z emu nei pozwalam isc. Pozwalam oczywisci, ale daje mu wybor, jesli sam z siebie wybierze zeby nie isc to bede zadowolona a jelsi pojdzie to trudno.. zaakceptuje ale juz bede miala wyrobiona o nim opinie. Jesli pojdzie to ja sie wystroje, pojde do siuotry a na drugi dzien nie odbiore telefonu, niech sobie pomsli :)

Gość gupeek
nie stawiaj sprawy tak, ze jesli pojdzie to sie na niego obrazisz/bedziesz mu to wypominac. nie wiadomo, jak ten wieczorek bedzie wygladal. a na miejscu pana mlodego porozmawialbym z bratem juz dzis. zna go w koncu od lat i wie, czego sie po nim spodziewac... ja na swoim kawalerskim bym rozbieranej baby nie zdzierzyl.

Gość alicee2
ciotka klotka3 No wlasnie cos szalonego to jest to. Poza tym jak napisal ten Pan w pierwszej ospowiedzi, nie kazda tancerka jets sliczna. Powiem Ci ze nie narzekam na bark powodzenia a wrecz pzreciwnie, mowia mi ze jestem bardzo ladna kobieta, tylko ze mam kompleksy wiec mzoe stad moja zazdrosc no coz, zobaczymy jak to bedzie. Niech idzie ale w tedy w dzien kobiet pojde do jakiegos klubu na wystep dla Pań :)

Gość ciotka klotka3
Ok jezeli on jednak postanowi pojsc to ty tez idz i wystroj sie super. Skoro on moze, ty tez ! Masz prawo nalozyc mini i obcasy .jakby moj facet zabronil mi tego to bym go porzadnie ofukala:) Nie strzelaj fochow.Niech idzie, potraktuj to z lekkim chlodem i dystansem ale nie zgrywaj obrazonej ! Pomachaj mu serdecznie na pozegnanie i zycz dobrej zabawy

Gość alicee2
gupeek Czyli jestes typem faceta ktorego ze swieca szukac :) A miales juz swoj wieczor? Jestes zonaty? :) No wlansie.. a moze sie bedzie tam nudzil, kto wie, mzoe sie zgorszy banda napalonych samcow.:)

Gość gupeek
a po imprezie dowiedz sie koniecznie jak ona wygladala, zanim zaczniesz awantury :>

Gość gupeek
heheh, zonaty nie, w tym roku planuje zareczyny :)

Gość alicee2
ciotka klotka3 Jeszcze naloze to w czym on mnie lubi najbardziej a wieczor przed zafunduje mu niezapomniany :) Ale co robic dzien pozniej? Zostawic mu chwile niepewnosci i nie odbierac pzrez jakis czas , kilka godzin telefonu? :)

Gość ciotka klotka3
Ja tez bylam okropna zazdrosnica a wcale nie jestem brzydka dziewczyna. Jestem wysoka, szczupla, mam fajne ladne oczy i blond fryzurke ale zawsze jakos mnie sciska w brzuchu kiedy widze lekko opalona brunetke ...i spojrzenie mego faceta :P Na szczescie nie robi tego w chamski sposob ani sie nie slini. Pogodzilam sie z tym ze oprocz mnie jest pelno ladnych i duzo ladniejszych lasek . Moj facet jak narazie nigdy mnei nie zawiodl,wpatrzony jest we mnie jak w obrazek a ze czasami skreci wzrokiem w kierunki super laski to juz taka jego natura.Ja tez lubie patrzec na ladne dziewczyny a jeszcze bardziej na przystojnych facetow, A musze jeszcze doac ze moj ex slinil sie na widok cycatych blondynek, robil to w tak bezczelny sposob ze dwa lata leczylam moje zanizone poczucie wartosci

Gość ciotka klotka3
Nie nie nie , odbierz telefon ! Nie udawaj obrazonej, szczerze ci radze. Zapytaj sie go jak sie bawil .Nie pytaj go ciagle o tancerke i nie rob mu wyrzutow. daj mu powiedziec kilka zdan i zmien temat tak jakby cie to juz nie interesowalo. Badz naturalna, usmiechnieta.Mozesz zapytac go zartem czy byl grzeczny i tyle:)

Gość gupeek
przede wszystkim to radze Ci - powiedz mu przed wyjsciem, ze zle sie czujesz z tym, ze tam moze byc jakas striptizerka i ze Ci to przeszkadza, ze nie chcesz by sie gapil na jakas gola babe. a co po powrocie, to zalezy od tego, co tam sie stanie :)

Gość alicee2
gupeek hehe :) Moj chlopak lubi blondynki a ten brat pana mlodego tez (kocha strasznie dodopodobne materialy) Mysle ze bedzie atrakcyjna. Wlansie tak jak napisala ciotka klotka ja tez sie pzreciez moge ladnie wystroic itd. I to ze nie bedzie striptizera u mojej siostry i ze pojdziemy potanczyc to mzoe nawet gorsze, bo przeciez mzoe mnie ktos podrywac itd Wiec po czesci on tez sie bedzie martwil o mnie. A co do zareczyn to planujesz cos wyjatkowego (albo np wyjatkowe miejsce) czy raczje to beda takie standardowe zreczyny? :) Zarecz sie na cmenatrzu i powiedz "tu zaczniemy, tu skonczymy"

Gość ciotka klotka3
Ja juz przeszlam przez kilka zwiazkow i uwierz mi ze faceci nie znosza zazdrosnych ,czepliwych kobiet. Nie lubia tez kobiet ktore udaja ze wszystki im zwisa. Okaz mu zainteresowanie ,zapytaj o wieczor ale nie kaz mu opowiadac szczegolow, nie kaz mu opisywac jak wygladala ta tancerka, nie rob kasliwych uwag -zeby nie wiem jak cie sciskalo w srodku

Gość alicee2
ciotka klotka3 Dokladnie! Bo jak to sie mowi plec przeciwna lubi przecietnosc, chodzi mi o to ze lubi wszystko co nieprzesadzone. No widzisz a dlaczego tu pytam dlaczego sie czepiam, jestem zazdrosna itd. bo wlasnie tez mialam sytaucje ze moj byly mnie zmienil, starsznie zmniejszyl moje poczucie wartosci. Ja nie mam wielkiego biustu, wiec moj byly wysylal mi zdjecia jakis lasek mowil "o patrz ta fajna".. to bylo straszne. Poza tym moj terazniejszy chlopak kiedys przyjal zaproszneie na nk od jakiejs wypinajacej do obiektywu tylek dziewczyny i napisal jej mily komentarz wiec tez mnie to dosieglo szczegolnie po tym co przeszlam z bylym.. Masz racje :) Najbardziej kochane kobiety to sa te ktore znaja swoja wartosc sa swiadome tego ze sa ladne. Piszesz ze przyzwyczailas sie do tego ze obok Ciebie tez sa slicznoty ale, piszeszjakbys byla jedna z nich taka "obok nich" a mzoe dla kogos kto Cie zobaczyl przytpadkiem na ulicy bylas bostwem, Moze jakis mezczyna Ciebie zobaczyl na ulicy i do dzisiaj nie mzoe o Tobie zpaomniec, kto wie.. :) No co no, ladne dziewczyny sa i beda i wlasnie te najladniejsze sie widuje na ulicach a nie wsrod tancerek. :) tak mi sie wydaje. Widze, ze jestes taka osoba ktora traktuje wiele rzeczy z humorem, potrafisz obrocic cos w zart i dlatego malo sie przejmujesz :) I bardzo dobrze. A co o tegoz ebym nie pytala o szczegoly to masz racje, po co mi to wiedziec. Nie wiem jak seksowna bylaby striptizerka i nie wiem jakby sie podobala to i tak mezczyzni zawsze powiedza (sklamia) ze to wlasnie my jestesmy dla nich najladniejsze i ze "Byla ladna ale nie tak jak Ty kochanie" :)

Gość niby tak
Szkoda faceta, robisz mu krzywde. Tworzysz jakies durne fantazje, nie potrafisz powiedzieć mu czego chcesz, manipulujesz, stroisz fochy. Tak, zadzwoń do niego i zapytaj czy był grzeczny. Odpowie - tak kochanie , robiłem wszystko co mi kazała pani streaptezerka. Obudz sie

Gość alicee2
niby tak NIBY TAK ale nie wszyscy tacy sa. ;) Jedni moga czynnie uczesticznyc w zabawie a drudzy tylko patrzec i nei robic nic ze wzgledu na swoja dziewczyne i milosc. Poza tym jakbys czytal/czytala ze zrozumieniem zauwazylabys ze nie pytalam jak go zamknac w klatce jak sobie z nim poardzic i jak mu to wybic z glowy, tylko pytalam jej mam sobie sama z tym poradzic zeby tego az tak nie przezywac. ;] Obudz sie.

w ogóle co to za głupoty z tym striptizerami/kami itd, ja przed swoim weselem nie będę się takimi głupotami zajmowała, dzień przed ślubem wg mnie to trzeba się wyspać, odpocząć zrelaksować a nie pierdołami się zajmować :P wesele jest od zabaw a mnie żadne gołodupce nie interesują :D

Gość alicee2
Piwo z sokiem malinowym :) Dlatego takie imprezy robi sie tydzien przed weselem.

Gość ciotka klotka3
Widze, ze jestes taka osoba ktora traktuje wiele rzeczy z humorem, potrafisz obrocic cos w zart i dlatego malo sie przejmujesz I bardzo dobrze. A co o tegoz ebym nie pytala o szczegoly to masz racje, po co mi to wiedziec. Nie wiem jak seksowna bylaby striptizerka i nie wiem jakby sie podobala to i tak mezczyzni zawsze powiedza (sklamia) ze to wlasnie my jestesmy dla nich najladniejsze i ze "Byla ladna ale nie tak jak Ty kochanie" Dochodzilam do tego latami. Za mna 2 dlugie zwiazki .Jeden zakonczyl sie zdrada, drugi moim zerowym poczuciem wartosci .Mimo ze nie jestem brzydka ciagle im cos nie pasowalo. jeden uwielbial cycate blond kobiety najlepiej kelnerki, w koncu mnei zdradzil. Drugi robil mnie w konia przez 3 lata zwiazku a na koniec okradl moja kolezanke!!! Dopiero po wielu latach spotkalam porzadnego faceta ktory na kazdym kroku podkresla ze jestem dla niego najladniejsza, najbardziej kochana. Pol roku nie wierzylam w ani jedno jego slowo-tak mnie byli ponizali...Moj facet nie moze do tej pory uwierzyc ze ja tak nie cierpialam swojego wygladu. Walcze z tym od lat.jest coraz lepiej, wlasnie dzieki niemu !

Gość ciotka klotka3
A i ciesz sie ze to nie twoj przyszly maz organizuje takie idiotyczne zabawy... ja nie wiem co jest ciekawego w ogladaniu golej dupy meskiej czy zenskiej na jakims wieczorze. Mnie to nigdy nie krecilo .Juz wole popatrzec na fajnego faceta na ulicy niz wymuskanego faceta. Zreszta nie lubie mezczyzn zsolariowanych, krecacych tylkiem , z klata rozbudowana jakby bral 120 lat sterydy. Nigdy tez na takich nie patrzylam na ulicy jakos szczegolnie.

Gość niby tak
"NIBY TAK ale nie wszyscy tacy sa. Jedni moga czynnie uczesticznyc w zabawie a drudzy tylko patrzec i nei robic nic ze wzgledu na swoja dziewczyne i milosc. Poza tym jakbys czytal/czytala ze zrozumieniem zauwazylabys ze nie pytalam jak go zamknac w klatce jak sobie z nim poardzic i jak mu to wybic z glowy, tylko pytalam jej mam sobie sama z tym poradzic zeby tego az tak nie przezywac. ;] " taaaaa, jasne a tu o co chodziło? " No wlasnie ale wiesz co? Ja dam mu wybor, jesli bedzie chcial isc to znaczy ze niebardzo sie mna przejmuje. Nie nacisne na niego, bo ja jelsi bylaby kochajacym chlopakiem odm owilabym ze wzgledu na swoja kobiete a chce zobaczyc co on zrobi. Jelsi sie zgodzi niech idzie, ale ja juz opinie bede miala wyrobiona o nim. " " Dokladnie. dlatego nic nie powiem, nie powiem zeby nie szedl, niech on sam wybierze. jelsi sam z siebie powie ze nie chce isc to bedzie mi bardzo milo, ale jesli pojdzie....ehh wole nie myslec co bedzie, ale o! to przy najblizszej okazji npdzien kobiet pojde sobei do klubu dgzie beda poakzy dla kobiet specjalnie, a jesli sie ebdzie rzucal to powiem mu ze sam ogladal striptizerke mimo z emial wybor zeby nie isc. " Wiec wcale nie manipulujesz, nie stroisz fochów tak? Poprostu żyjesz w swoim imaginowanym świecie, wymyslasz jakies głupawe problemy i nakrecasz się nimi, tworzysz ból.

Gość ciotka klotka3
z klata rozbudowana jakby bral 120 lat sterydy.- cos przesadzilam :P mialo byc 10 lat :P

13:35 [zgłoś do usunięcia] ciotka klotka3 najważniejsze trafić na tego odpowiedniego, który doceni taką jaką się jest, wady zalety :)wygląd nie powinien być najwazniejszy, to pojęcie względne

Gość ciotka klotka3
jakbym organizowala wieczor panienski nie bralabym zadnego fagasa... sa o wiele lepsze rozrywki.Poszlabym z dziewczynami do spa albo jakies inne atrakcje. Wolalbym popatrzec na normajlnych facetow na basenie niz jakies wymuskane cialo meskie

Gość ciotka klotka3
i co na takim spotkaniu robic? klepac go po tylku, dotykac, wiszczec, skakac? nawet bym nie wiedziala jak sie zachowac:P tacy faceci mnie nie podniecaja w stringach itp bleeee