Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicee2

Moj chlopak zostal zaproszony na wieczor kawalerski.

Polecane posty

Gość alicee2
ciotka klotka3 Wlansie mnie tez takie typy nigdy nie pociagaly. Oni sie swieca bardziej niz ja po wyjsciu z basenu. :P Poza tym no tak.. oni tez troche kosztuja. Dlatego to jest dobre dla gosci ktorzy no juz po prostu tacy sa (np Twoj pierwszy chlopak) Jak to sie mowi, faceta trzeba traktowac jak psa: dobrze karmic, duzo glaskac i wypuszczac na wieczor. :P Niby, ale tez z umiarem. Mysle z etez nie chcialaby byc z osoba zabrocza, ze jak podkresle mocniej oko czy cos to n ie chcialabym awantury ze za mocno sie umalowalam dla kogo sie tak stroje itd. Pamietam kiedys bbylam taka zaborcza z emoj chlopak patrzal dluzej na dziewczyne to moilam od razu ze sie mu podoba itd i kiedys idziemy i on spojrzal na chlopaka i mowi "fajny nie? taki opalony napakowany?" a ja od niechcenia "Nie podoba mi sie ale jesli Tobie tak to wez sobie numer" hehe :) Jejku..nie dziwie sie czemu twoj chlopak Cie tak kocha, generalnie dajesz wszytsko z siebie czego potrzebuje, pokazujesz ze go kochasz ale nie przesadzasz z zazdroscia, ma swobode. Bo wiesz ze, masz wiecej spraw na glowie niz tylko myslenie czy mu sie jakas podoba czy nie. Powiem Ci, ze u mnie tez to wymagalo czasu, bylam przygaszona, stracilam pewnosc siebie mimo ze milam propozycje randek, ale moj byly spowodowal ze widzac siebie widzialam brzydala. Teraz jestem pewniejsza siebie to duzo.. Zrozumialam ze co mi to da jak mu zwroce uwage, przeciez nie oglada sie jak inni. Mojej kolezance zdarzylo sie ze w autobusie siedziala para calowali sie i chlopak w tym czasie iedy calowal dziewczyne patrzal sie na moja kolezanke. Wiec staram sie tak myslec kiedy przychodzi mi cos zlego do glowy ze dobrze trafilam bo moglo byc gorzej. :)

Gość alicee2
No jasne dziewczyny :) To nic ciekawego.. Dla mnie nawet to jest smieszne, sieza obok mnie kolezanki, ja sie smieje, ten tanczy, tam gra muzyka hahaha Poza tym jaki niby ostatni dzien wolnosci, jakby ktos chcial isc popatrzec to w malzenstwie to zrobi i tak, zalezy od czlowieka :) Aaaa wlasnie sprawa zdjec: Jesli dowiem sie ze byly robione zdjecia i poprosze czy moglabym je obejrzec a moj chlopak nie bedzie mi kazal to moge sobie pomyslec ze skoro nie chce zbeym ogladala te zdjecia to moze cos tam robil niedobrego... Co o tym myslicie

Gość ciotka klotka3
Zadna atrakcja! Wyzelowanym tanczacycm sterydom mowimy nie. Oj alicee ja nieraz widze w klubach facetow ktorzy siedzac ze swoja laska obok, wrecz rozbieraja wzrokiem inne kobiety. Lubie obserwowac ludzi i mozna wiele ciekawych rzeczy zobaczyc w takich miejscach, Jest to przykre jak siedzisz ze swoim facetem a on wrecz ma ochote pojsc na numerek z inna panna do toalety obok. To widac jak jeden tylko spojrzy z zaciekawieniem a drugi az sapie z podniecenia. Okropne.

Gość ciotka klotka3
Moze nie bedzie az tak zle, moze pokaze Ci te zdjecia. Musisz poczekac do tego dnia.

Gość ciotka klotka3
Ja juz np przyzwyczailam sie ze moj bedzie patrzyl na kazda kobiete ktora ma na sobie fajne rajstopy. Ja tez lubie nosic rozne wzory i on zawsze mi doradza:) Ostatnio przechozilismy kolo dziewczyny ( nie powiem- miala sliczne nogi) ktora nosila fajne rajstopy w serduszka. sama zwrocilam na nia uwage. Moj facet skomentowal: ooo takich jeszcze nie masz ,fajne i polecial mi kupil:) Ma szczescie ze mam hopla na punkcie rajstop, w szafie z 30 par w rozne wzory i nie czuje sie przymuszona do ich noszenia.... Moj byly natomiast to komentowal prosto z mostu: fajna dupa, tez moglabys nalozyc obcasy albo tak sie poruszac... takich byl chamem

Gość alicee2
ciotka klotka3 ja tez wlasnie lubie obserwowac i pozniej wysuwam wnioski i wlansie z filmikow roznych i zdjec ze na wieczorach niektorzy tam dobrze dokazuja a inni siedza i nic nie robia albo wstydliwi sa. chociazby nawet na tej stronce: http://www.kawalerskie.pl/front/galleries (tam nawet kilku zamowilo sam paintball itd bez rozbieranek) :) Poza tym z wypowiedzi mozna sie wiele dowiedziec. A co do klubow to no wlasnie, widac kt przyszedl po atrakcje wzrokowe a kto ze swoja dziewczyna dla urozmaicenia zeby sie pobawic :) A wy czesto chodzicie na balety?

Gość Tjadmj
Nieprzejmuj sie ogladnie fajna cipke ktora pewnie bedzie rozwarta

Gość ciotka klotka3
Ja z moim dosyc czesto chodze na imprezy i nigdy nie czulam sie przez niego zignorowana na nich. czuje sie z nim bardzo dobrze. Nie dygam ze strachu przed kazda ladna dziewczyna, nie czerwienie sie ze wstydu i nie powtarzam sobie 1000 razy: ta ma ladniejsze wlosy ode mnie...A tak kiedys bylo. czulam sie brzydka, glupia i kompletnie nieatrakcyjna. czuje spokoj przy moim facecie

gdyby mnie zaproszono na takie party to zdecydowanie bym odmówiła, nie będę przebywała wśród jakiegoś gołodupca, czułabym się nieswojo i nijako zresztą jak pisałam mnie to nie bawi nawet ;) mojego faceta również, wiem, że nie poszedł by na takie coś, to już od charakteru zależy

Gość alicee2
ciotka klotka3 Noo to chamskie. Tak samo wiesz strony z bielizna. Jedni jak sa na tej stronce to zwracaja uwage na dziewczyny ze fajna dupa itd (jak moj byly) mowil "dzieki ze mi to pokazujesz bo przynajmniej alski s afajne" a moj terazniejszy jesli podrzuca mi jakas stronke to mowi "spojrz kochanie wyobrazam sobie Ciebei w tym.. albo fajnie byloby Ci w tym" :) Powiedzial ze nie lubi wyidealizowanych dziewczyn takich..,mozna powiedziec doskonalych, jak gwiazdki filmow dla doroslych czy modeleczki. Lubi dziewczyny kobiece tekie przecietne. Atrakcyjne ale nie typowe seks bomby, podobnie jak ja.. Mezczyni atrakcyjni eleganccy, cos w stylu Johnny Depp czy Takeshi Kaneshiro a nie Christiano Ronaldo. :) Wlansie tacy maja cos w sobie. Bo bycie "ladnym" a "zrobionym" to roznica. OO rajstopki :) no niektore sa fajne ale kurde Twoj tez kobiece nogi lubi widze :) Moj tez bardzo lubi szpilki itd i patrzy sie na kobiety jelsi maja ldne nogi w fajnych szpileczkach, wtedy juz nic nie zrobie, spojrzy sie i koniec :)

Gość ciotka klotka3
ogladam fotki z tego adresu co podalas... niektore sa niesmaczne...laski z golym tylkiem siedzace okrakiem na facecie.Za takie cos chyba bylabym jednak wsciekla:P

Gość alicee2
Piwo z sokiem malinowym Tak, bo nie ma w tym nic ciekawego, a nawet czulabym sie nieswojo. Mozna pzreciez zrobic tyle innych rzeczy, kupic sobie cos, wyjechac gdzies razem itd a nie wydawac kase na to zeby ktos pokrecil tylkiem.

Gość ciotka klotka3
Dokladnie,. Moj czasami przesle mi jakis linki z allegro z super belizna i mowi ze chcialby abym tak kiedys wyskoczyla przed nim ( np w stroju policjantki) Fantazjuje wokol mojej osoby a nie innych dziewczyn

Gość alicee2
ciotka klotka3 No no! Zwrc uwage na zachowania, tam masz tez na stronie glownej chyba filmik z perezentacji, jak niektorzy sie zachowuja jedni tam niezle daja. Ale czesto po alkoholu wiesz, koledzy alkohol zabawa traca kontrole. Nie widzialam jeszcze mojego chlopaka pod wplywem alk dlatego, ze ma mocna glowe :P Musze kiedys go upiuc na dysk bo podobno wtedy czlowiek jest najprawdziwszy :)

Gość alicee2
ciotka To jak ja, jesli widze stroj to wyobrazam sobie mojego chlopaka w nim, a model jest dla mnie..manekinem :)

Gość ale zenada
Kobiety ktore godza sie na cos takiego to straszne frajerki dl mnie i tyle. Ogladajac te strony kawalerskie z tych wieczoro trzeba byc niezlym tlukiem zeby tolerowac cos takiego. A wytlumaczcie mi czym to sie rozni od np. wyrwania jakiejs dziewczyny na imprezie i pojscia sie pomacania z nia na imprezie? Wylizania i obcierania? Wygodna dla facetow wymowka na macanie innej, pod ladna przykrywka wieczoru kawalerskiego. szanujecie sie dziewczyny nie pozwalajcie sie tak traktowac bo wychodzicie na durne frajerki a jak bedzie chcial to i tak was zdradzi ale przynajmniej nie bedzie robil tego pod waszym nosem i teoretycznie za wasza zgoda.

Gość Fikimikizameryki
Obejrzałam sobie kilka tych galerii i jestem w szoku :/ Zawsze sobie wyobrażałam że wchodzi dziewczyna w fajnej bieliźnie tańczy i wychodzi... Takie coś bym jeszcze przeżyła. A tu prawie całkiem porozbierane baby, włażą na facetów, całują ich :/ Niektótrzy faceci też prawie porozbierani... I jeszcze minych tych facetów... Na takie coś w zyciu bym nie pozwoliła

Gość piripiri
ale zenada masz 1000000000000 % racji. zwykle naiwne frajerki i tyle

Gość piripiri
aha pod pseudonimem "nowoczesnych", czyli na kazdym kroku dawanie przyzwolenia

A tu prawie całkiem porozbierane baby" a ty myślałaś biedna że ona w golfie wystąpią :D

Gość piripiri
tak im wlaza na kolana ze dalyby sie w dupe wy***, a te dziwki meskie tylko ciesza swoje brzydkie ryje...

szanująca sie striptiserka tak łatwo nie daje sobie wsadzić na takim wieczorze :D

Gość mila jak zawsze
tak tylko występ;] pewnie nie tylko ręką sobie pod majtkami podotyka ale czym innym także;] i twoja siostra godzi się na to aby jej mąż miał na kawalerskim striptizerkę? To super masz te siostrę:D

Gość piripiri
szanujaca sie striptiserka :D:D:D brzmi jak doswiadczony prawiczek :D

szanujaca sie striptiserka " zawód jak każdy inny niekoniecznie kojarzący sie z dawaniem d u p y ;)

Gość piripiri
siadanie wszystkim na kolanach polnaga masz racje :D rozbieranie sie za hajs rowniez :D jak one sie szanuja to co powiedziec o naprawde porzadnych kobietach ?

Gość piripiri
facetow ktorym sie takie cos podoba i chetnie w tym uczestnicza tym bardziej czynnie tez nie mozna nazwac porzadnymi

Gość BUZI DLA CIEBIE
alicee2 gupeek Masz racje. Widzisz niestety kazdy oskarza kobiety mowiac "najlepiej zamknijcie w klatce facetow itd" Ale mezczyna pzreciez tez ma uczucia i nawet faceci nei byliby zadowoleni skoro ich kobietki patrzaly i slinily sie na jakiegos "tancerza". Wlasnie, to jest dobre jesli to godpodarz zarzadzi czy ona bedzie czy nie. Wpusci tancerke a pozneij sie tlumacza "Ale to swiadek zalatwia nie ja" ale ejj sorry czy oni nie maja glosu? Czy pan mlody w tej sytaucji nie ma glosu? Jasne z ema to jego wieczor i to on mowi co toleruje co nie a pozneij wychodzi na swietego baranka ze to wina swiadka ze ja sprowadzil.

Gość BUZI DLA CIEBIE
masz 100% racji

facetow ktorym sie takie cos podoba i chetnie w tym uczestnicza tym bardziej czynnie tez nie mozna nazwac porzadnymi" zdefiniuj mi słowo "porządny"