Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pstryczka

leczenie kanalowe

Polecane posty

czy ktos sie orientuje, czy przy wymianie plomby w zebie leczonym wczesniej kanalowo moge odczuwac bol??? dzisiaj ide do dentysty i sie cholernie boje :O

Gość xxxxxxxxxxxyyz
wez znieczulenie.

Gość ej powiedz
nie powinno bolec, a jesli bedzie to zawsze mozesz poprosic o znieczulenie :P

jak bedzie bolec to na bank wezme znieczulenie. zastanawiam sie tylko czy te nerwy sie odbudowuja, czy usuwane sa juz na dobre...

Gość wczorajsza
wczoraj mialam dokladnie to o czym piszesz, a że z tych bojącyc to ze znieczuleniem i nic a nic nie bolało

wczorajsza ale Tobie zazdroszcze! no to ja tez od razu poprosze o to znieczulenie... chcialabym tez juz byc "wczorajsza" echhhhhhhhhhhhh...

Gość że co że jak
szkoda znieczulenia bo na bank nie będzie bolało!!!!Ja też jestem z tych bojących a całe leczenie kanałowe miałam bez znieczulenia bo ząb był już wcześniej martwy, więc nie ma prawa boleć. Po leczeniu kanałowym w zębie nie ma już nerwów więc na 100 % nic nie poczujesz!!!

no i bylam, lekarka powiedziala, ze nie potrzebuje znieczulenia, ale i tak sie uparlam i stwierdzila, ze jesli psychicznie ma mi to pomoc to ona moze zaaplikowac. okazalo sie, ze korzen jest w porzadku i wymienila mi tylko plombe. ale sie ciesze, ze juz po :D