Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-dziewica

Nie robilam nigdy loda-bedzie zaskoczony? Jak to powiedziec?

Polecane posty

Gość Nie-dziewica

Moj facet (jeszcze sie nie kochalismy) wie ze mialam 1 partnera sexualnego i bylam z nim rok wiec pewnie sie nie spodziewa ze nie robilam nigdy loda. W poprzednim zwiazku sie wstydzilam, nie dojrzalam do tego a teraz sama mysl bardzo mnie kreci tylko jak przyjdzie co do czego to boje sie psychicznej blokady ze nie bede wiedziala co i jak. Calkiem mloda juz nie jestem, 24 lata, on 27 i mial kilka dziewczyn. Jak to powiedziec i kiedy najlepiej? Tak w trakcie rozmowy o sexie-nie lozkowej czy przeciwnie-gdy bede w odpowiedniej sytuacji i powiedziec cos w stylu ze jeszcze nigdy tego nie robilam ale chetnie sie naucze z jego pomoca;)

Gość _Misiek_
A poco w ogóle masz o tym mówić. Ładnie zrób mu loda i tyle. Jak chcesz powiedzieć o tym to lepiej po a nie przed i będzie sympatyczniej.

Gość buuuuhahahahaha
Masz 24 lata i jeszcze nikomu nie obciągałaś kutasa ? Wstydź się dziewczyno, wstydź.

Gość ej powiedz
nic nie mow... kleknij do miecza i bierz sie do roboty :P

Gość Nie-dziewica
Chce mu powiedziec zeby sobie nie pomyslal ze jestem cienka w te klocki;);) Tak to przynajmniej bedzie wiedzial ze wczesniej nie robilam wiec dopiero sie musze nauczyc

Gość Nie-dziewica
Wiec panowie wyobrazcie sobie sytuacje ze macie taka dziewczyne i kiedy najlepiej zeby powiedziala?

Gość _Misiek_
Przeczytaj 16:26

Gość Nie-dziewica
Troche sie boje ze mi nie wyjdzie ;)