Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidd

zrobiłem dziecko innej..

Polecane posty

Gość Dawidd

cześc... byłem z dziewczyną 7 miesięcy pokochałem ją. ale byo coraz gorzej.. zostawiała mnie co 2 tygodnie, zawsze na weekend wywoływala kłótnie.. nie wiem dlaczego. widywaliśmy sie co 2 tygodnie. ale ją kocham. nawet nie wiem czy ona mnie chociaz mi to mowi. ale nie o to chodzi. kochamy sie. po tyuch 7 miesiacach miałem dość tego jak mnie traktuje i zostawiłem ją... potem poznałem dziewczyne, przespałem się z nią, sptykaliśmy się, chciałem zapomnień. ale coś sprawiło ze po miesiącu chciałem wrócic do byłej.. wróciłem.. wybaczyła mi.. mieliśmy zacząć wszystko od nowa. powiedzialem jej o niej, nie mowilem natomiast ze z nią spałem.. a teraz napisała mi ta dziewczyna z ktora sie miesiac sptykalem ze jest w ciąży.. co ROBIC?? jak to powiedzieć dziewczynie? rodzicom?? wiem że jestem gnojem ;/// wiem zę ją olałem.. a teraz mi mowi ze jest w ciąży. mowi ze nie chce mnie do niczego zmuszac, ze kocham ją i niech tak zostanie, nie chce sie wtrącać w moje zycie bo juz dosc narobiła.. i zwala winę na siebie.. co ja mam zrobić?? nie mowcie jaki jestem beznadziejny bo to wiem ;/// nie wiem czy mozna mnie nazwac człowiekiem.. powiedzcie miiiii!! :////

Gość Dawidd
zapomniałem dodać ze mam 18 lat, dziewczyny tez. ja mam jeszcze rok technikum a one konczą szkołe w tym roku.. co robiiiic??

Gość wandaa
musisz wziąsc to na swoje barki...chyba sie spodziewałes takiego obrotu,skoro współzyłes bez zabezpieczenia.zachowaj sie jak facet,to Ty teraz za nich odpowiedasz!!!

Gość cuxxxx
dziecko zrobiło dziecko:)

Gość Dawidd
wiem.. chce wychowac to dziecko.. chce aby było szczęśliwe, ale chce tez aby matka dziecka byla szczesliwa i moja dziewczyna, i jak pogodzic to z tym ze kocham ta z którą jestem?? zostawić ją?? ale domyslam sie ze ona zostawi mnie.. ;/ z tego co tu czytałem to kazda by zostawila takiego faceta..

Gość cuxxxx
rodzice Ci napewno doradzą,pokierują Toba,pomoga:)bedzie dobrze:)

Gość Dawidd
łatwo powiedziec.. ech ;///// ; (((((

Gość jaki trójkącik
stworzycie wszyscy ładną rodzinkę :)

a moze ta dziewczyna w ciazy nie chce miec dziecka... może trzeba usunąć.. wiem to głupi pomysl, ale pomysl... i zapoytaj jej czy chce tego dziecka.

Gość durna pala z ciebie
tak sie w pakowac. jak chcesz wychowywac dziecko a zarazem byc z ta ktora kochasz? znowu ta w ciazy ot tak na spokojnie to przyjela? i sie tym godzi? moze wcale nie jest w ciazy i tylko cie w rabia...

Gość sdfdgsf
niech ta dziewczyna, co z toba sie przespala miesiac temu usunie dziecko i juz :) teraz jeszcze mozna tabletkami :) tu masz informacje: http://www.womenonwaves.org/ jak nie to legalnie w czechach usunie :) bo w polsce niestetty tylko podziemia zostaja - koszt 1500-2000zl

Gość nie taka młoda
wrabia Cie