Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

biustonosz z silikonu

Polecane posty

Gość phihihihihehehahahehheyhhuhuh
yyy ja tam bym nie ryzykowała :D a jak spadnie?

Gość
No właśnie tego się boję,dlatego chcę usłyszeć opinie dziewczyn,które używają takich biustonoszy

absolutnie nie polecam. wg opisow - dobrze sie trzymaja max 5-6 godzin, sprawdzi sie tylko w przypadku malych biustow do sukni panny mlodej mozesz sobie wszyc normalny stanik, no chyba, ze jest bez plecow

Gość absolutnie niepolecam
idąc na parapetówę [ max 6 godzinna ] OK! spawdza się. ALe na wesele, całą noć i pół dnia, tańce i inne, absolutnie się nie nadaje. Poprostu zacznie się odklejać i będziesz musiała go zdjąć. Wszyj sobie stanik do sukni, jeśli masz suknię bez pleców odetnij część do zapinania.. nie widze innej opcji.

Gość
dzięki dziewczyny za radę

o tak pamietam do dzis jak mi sie odkleił...heh jak na krótko to ok ale na dłuzej ee

Gość revitaly
No właśnie ja mam jedną tunikę która ma zupełnie odsłonięte plecy góra od bikini czasem się przydaje ale nie wygląda to najlepiej. Co innego można założyć jeśli silikonowy stanik jest złym rozwiązaniem?

Gość peony_1985
odradzam. Nadaje się tylko do bardzo małych biustów, wcale ładnie nie wygląda. I jak pisały dziewczyny wcześniej, nie trzyma się dłużej niż kilka godzin. Pomysł z wszyciem stanika bardzo dobry :)

Gość peony_1985
odradzam. Nadaje się tylko do bardzo małych biustów, wcale ładnie nie wygląda. I jak pisały dziewczyny wcześniej, nie trzyma się dłużej niż kilka godzin. Pomysł z wszyciem stanika bardzo dobry :)

Gość convali
wszycie stanika nie nie jest złe, ale chyba nie jest uniwersalne rozwiązanie bo pewnie nie w każdej bluzce czy sukience można wszyć biustonosz. Może wybór takiego stanika http://nipplex.pl/eliza_bez.php z fiszbinami i wszytymi silikonowymi paseczkami, podtrzymującymi biust będzie optymalnym wyjściem :)