Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem taki mam

moja dziewczyna nie lubi dlugo sie kochac...

Polecane posty

Gość problem taki mam

To jest moja 1wsza partnerka seksualna, ona miala juz kilku wczesniej. Nigdy z zadnym nie doszla (ze mna tez nie), mowi ze podczas seksu odczuwa cos innego niz podczas masturbacji (podczas ktorej dochodzi), jest to dla niej boskie uczucie, ale dojsc nie moze. Za gra wstepna nie przepada - minuta, dwie to maks, pozniej chce juz pelnego stosunku. Seks najlepiej 10 minutowy, max 15, jak jest juz 20 to mowi mi zebym juz konczyl, bo ma dosc. Nie powiem, fajne sa czasem takie szybkie numery, tylko ze ja mam czasem ochote pokochac sie dluzej, zmeczyc sie totalnie, wybzykac...poza tym chce, zeby kiedys doszla, ale jak niby mam to zrobic, skoro ona nie chce gry wstepnej, a sam seks jest mega krotki? Nie wiem co robic, myslalem o seksuologu, ale nie wiem, czy cos pomoze, a za wizyte zapewne krzyknie sobie niemalo - a oboje jestesmy studentami...

Gość _Misiek_
Spróbujcie powtórzyć po kwadransie przerwy. Ty z pewnością będziesz mógł dłużej niż za pierwszym razem, może i nawet 1/2 godz a i dziewczyna może właśnie wtedy dojdzie. Tylko się nie spiesz. Może i 3-ci raz. Wizyta u seksuologa to ostateczność. Zwykle 50 zł za wizytę ale ja tu nie widzę takiej potrzeby.

Gość problem taki mam
Misiek...ale ja nie mam problemu, zeby kochac sie dluzej juz za pierwszym razem. Ona po prostu nie chce - mowi ze juz ja tam lekko boli itd.

Gość pikna niezajoma it is me
No coz, przeciez nie powie Ci ze z innymi dochodzila a z Toba nie. Skoro nie lubi gry wstepnej i sie kochac z Toba dluzej niz 15 minut to...sam sobie odpowiedz:D

Gość problem taki mam
Droga pikna nieznajomo - niestety wpadlas na zly trop. Ona lubi sie ze mna kochac, sama mnie czesto zaciaga, sama czasem nawet placze ze nie moze dojsc, jest jej przykro i sie za to obwinia...wiem ze jest jej ze mna zajebiscie, za dluga ja znam, musialaby byc niezwykle utalentowana aktorka.

Gość problem taki mam
A juz milion razy probowalem wyciagnac czy przypadkiem faktycznie nie jest tak ze moja wina - przy szczerych rozmowach, przy normalnych, po pijaku nawet :D na pewno nie o to chodzi.

Gość nailty nailty nailty
to normalne ze boli.. jak podniecenie nie narasta to zaczyna robic sie sucho i... nudno :) ja tez wole szybkie numerki, ale intensywne :) i tez czesto nie dochodze... ale uczucie boskie! nie wkladaj jej po prostu po krotkiej grze wstepnej, nie sluchaj jej jak prosi, tylko caluj, smyraj, trzymaj w napieciu i mecz az nie bedzie mogla wytrzymac i zacznie blagac zebys jej wsadzil :D i wtedy szybko i ostro :D ja tak najczesciej dochodze... no a na dluzszy stosunek... moze jakies lubrykanty? ja nie wyobrazam sobie dluzej niz z 10-15 minut samego stosunku, zaczyna bolec, naprawde...

panie Problem Taki... prawda jest bardziej okrutna niż Ci się wydaje... Twoja partnerka nie jest wcale Tobą zainteresowana ani też nie podniecasz jej, dlatego przechodzi do rzeczy z mety....poszukaj sobie innej, takiej która będzie zakochana w Tobie, rozkochane kobiety zawsze domagają się gry wstępnej

Gość problem taki mam
To powiedz dlaczego jest ze mna juz prawie rok, mimo ze wczesniej bywala z facetami krotko, dlaczego czasem sama ciagniie mnie do lozka, dlaczego sama z siebie daje mi wspanialy seks oralny...juz pisalem zebyscie nie szukali problemu w tym.

Pzykro mi ale to Ty nic nie wiesz. A ona Cie oklamuje. Zwykle to wlasnie kobiety chca sie dluzej kochac niz faceci. A to ze ona Cie ciagnie do lozka to po prostu chce zaspokoic rzadze. Byle predzej.

Gość problem taki mam
Zaspokajajac mnie oralnie sama z siebie tez zaspokaja swoja zadze? To ze dotkne ja dwa razy po piersi i juz jest mokra tez swiadczy o tym, ze robi to na sile? Prosze Cie...

Podiecasz ja jako obiekt sexualny, ktos kto ja przeleci ale nie traktuje jak kogos kogo kocha, kogo chce przytulac i spedzac czas na milosnych uciechach. Chce bys ja szybko zaspokoil i tyle. Dlatego kaze Ci szybko konczyc, Zniecierpliwiasz ja. Sorry ale pisze co mysle. Jesli chcesz moge zaczac pisac co chcesz przeczytac ale to nie bedzie zgodne z tym co naprawde mysle.

Gość problem taki mam
Bardzo dobrze, ze piszesz o czym myslisz, probuje dac Ci do zrozumienia jednak, ze sie mylisz. Ta kobieta mnie kocha, jestesmy razem blisko rok, jest dla mnie wspaniala, chce ze mna zamieszkac...no chyba ze myslisz, ze takie rzeczy mozna udawac? Nie sadze, ale moze sie myle, moze za malo znam kobiety...

I tu masz rację...mało znasz kobiety..... ...nawet jeśli jest z Tobą teraz to nie zatrzymasz jej na zawsze... Obudź się!

Mozna udawac. Moze jednak ona jest jakas neurotyczna, rzuca sie nie potrzebnie w tym lozku, spieszy nie wiadomo do czego, taki sexualny narwaniec. Ma komplexy?

Gość problem taki mam
Ma, a moze raczej miala, udalo nam sie je przezwyciezyc i wydaje sie byc teraz wyluzowana w seksie, nie boi sie rzeczy, do ktorych wczesniej podchodzila ostroznie lub wcale. Zapomnialem jeszcze o waznym szczegole - kilka miesiecy zaproponowalem wspolna masturbacje - tzn kazdy sam, ale razem ;) Co sie okazalo - nie dosc, ze nie potrafila przy mnie dojsc, to jeszcze wrecz irytowaly ja jej wlasne pieszczoty. Eksperyment powtorzylismy po 2 tygodniach, sytuacja sie powtorzyla, dziewczyna sie poplakala ze nigdy nie bedzie mogla dojsc w seksie, skoro nawet w takiej sytuacji nie moze i poprosila, zebysmy wiecej tak nie probowali...

Gość pikna nieznajoma it is me
Teraz juz wszystko jasne. Ona ma kpmpleksy i nie akceptuje swojego ciala. Ma bledne podejscie do sexu i bliskosci. Wydajej jej sie ze bzykanie powinno trwac 10 minut a kazda minuta dluzej Cie zniecierpliwia. To w niej jest problem. Skoro sama sie masturbuje i jest jej ok to nagle przy Tobie ja jej wlasny dotyk drazni. Co za bzdura. Ona ni akceptuje siebie po prostu, a te sceny z placzami to gra. Ona placze ale z innego powodu. Nie wiem jakiego. Tu moze pomoc tylko lekarz.

Spij ją i pogadajcie...laska ma problem w sobie....

Gość problem taki mam
Tak tez myslalem... Sadze tez, ze cale jej wychowanie seksualne moze miec na to wplyw. Pochodzi z malej miejscowosci, czesto w malych miejscowosciach pewne hamulce moralne wystepuja troche rzadziej (niech tylko nikt sie nie obrazi, wiadomo ze nie jest tak zawsze!). Swoj pierwszy raz przezyla w wieku 15 lat, oczywiscie wszystkie jej kolezanki podobnie, a do ukonczenia 19 roku zycia spala jeszcze z 4 innymi (lacznie tylko z 2 byla w ok. polrocznych zwiazkach)...i ze swojego otoczenia ma i tak praktycznie najmniejsze doswiadczenia. Wydaje mi sie, ze wyniosla stamtad zle nawyki, gdzie seks nie byl czyms zblizajacym partnerow, tylko raczej zwykle pieprzenie miedzy ludzmi, ktorzy poczuli troche miety. Nie uwazam ze jest to zle - ale raczej nieodpowiednie w wieku mlodzienczym, gdzie czlowiek dopiero poznaje swoja seksualnosc.

Gość pikna nieznajoma it is me
Moze tak byc. Wiele osob tak mysli ze sex to pieprzenie sie . Poczytaj sobie nawet to durne forum. Pytania: jak dlugo powinien trwac stosunek :O Nastepnym razem jak bedziecie w loku nie sluchaj jej ze jak bedzie gadala zebys jej wlozyl. Zaserwuj jej normalna gre wstepna i dopiero potem to. Naucz ja sexu bo ona ma o nim mniej pojecia nizTy:D choc masz mniejsze doswiadczenie

Mam inny pomysł:) Naucz ją kochać drugiego człowieka.....bez sexu......na sex przyjdzie czas:)

Gość aha;p
A ja powiem tak nie każda kobieta przechodzi orgazm przy stosunku. Ograzmu trzeba sie nauczyć ona musi wiedzieć co ją najbardziej podnieca i nakreca jeszcze bardziej. Ja swój pierwszy orgazm miałam po 2 latach współżycia.

Nie czytalam calosci, ale doczytałam, że podczas masturbacji ona dochodzi- nie możecie więc spóbować połączyć tego z sexem?

Dobra, przeczytałam Twoj pierwszy wpis- niestety mi się wydaje, że ona może Ciebie nie kochać i tylko chce się bzyknąć.. :/ Jeśli się kogoś kocha to ma się ochotę na przytulanie etc. Moze odusc ja sobie?..

Gość Bizja
Próbowaliście może sam petting? Dotykaj ją, przytulaj, całuj ale bez stosunku. Taka gra wstępna bez finału. Skoro Cię kocha i ją pociągasz to musi mieć ochotę na taką bliskość.