Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumof2

Depresja przy tabletkach antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość mumof2

6 m-cy temu urodzilam dziecko,po 4 m-cach zaczelam brac Cerazette. Myslalam,ze oszaleje a ze mna moja rodzina. Czulam i zachowywalam sie jak nienormalna- plakalam z byle powodu, bylam nerwowa,mialam zmienne nastroje. Zmienilam na Yasmin i przez moment bylo lepiej,ale znow zaczyna mi 'bic na glowe'. Sex dla mnie moze nie istniec, na meza warcze bez przerwy, powrocily bole glowy i to ciagle zmeczenie. Moglabym ciagle spac a musze sie opiekowac dwojka dzieci! Mam zle dobrane tabletki czy po prostu wybrac inna forme antykoncepcji?

Gość a co na to twój lekarz
?

Gość mumof2
Oczywiscie napisalam depresja,choc pewnie fachowiec depresja tego by nie nazwal. Mam jednak ciaglego 'dola' i sama siebie mam dosyc!

Gość mumof2
Kazala mi przyjsc jak znow sie zle poczuje, mam wizyte na piatek.

Nie chcę Cię dodatkowo stresować, ale może po prostu zacznij od zmiany lekarza? ;) Przepisuje Ci najdroższe tabletki jakie są na rynku - pewnie ma z tego odpowiednie profity ;) Np taki microgynon kosztuje 7 zł z groszami :D

Gość mumof2
Nie, mieszkam w UK,wiec tutaj wszystkie metody antykoncepcji sa bezplatne.Jedyne,co moge powiedziec to chyba to,ze dobiera mi te tabletki na zasadzie 'zgaduj-zgadula':( Chyba odzaluje troche kasy i pojde do polskiego ginekologa.