Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająkowa

Becikowe...w miejscu zamieszkania czy zameldowania?

Polecane posty

Gość pająkowa

Oboje z mezem mieszkamy nie w miejscu zameldowania, maz kilka dni temu ze swojej miejscowosci pobrał zaswiadczenie ze nie odebrał tu becikowego, z ktorym to ja udalam sie w miejscu swojego zameldowania po odbior becikowego, pani poinformowala mnie ze wniosek o becikowe powinnam złozyc tam gdzie mieszkam obecnie a nie gdzie jestem na stale zameldowana.....czy ma racje? przeciez w miejscu gdzie wynajmuje mieszkanie nie jestem nawet zameldowana tymczasowo....

Gość chybatyyyyyyyy
becikowe odbiera sie tam,gdzie sie mieszka. przynajmniej tak bylo u mnie.zameldowana bylam w innym miescie,a mieszkalam jeszcze gdzie indziej.

Gość kasia malusiennka i mama
w miesjcu zamieszkania na bank. skladalam wniosek calkiem niedawno wiec wiem na 100procent.

Gość pająkowa
ok ale ja nawet tymczasowego meldunku nie mam w tym mieście gdzie nie jestem zameldowana a wynajmuje mieszkanie , czy moge miec przez to problemy?

Gość nie nie nie macie racji
Ja musiałam składać wniosek w miejscu stałego meldunku, w miejscu zamieszkania nie chcieli przyjąć wniosku, miałam tylko umowę wynajmu mieszkania ale nie meldunek tymczasowy.

Gość pająkowa
zasrane Mopsy....składam więc tu gdzie jestem zameldowana , przeciez nie udowadnia mi ze nie mieszkam teraz w miejscu zameldowania....