Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coatlique

iść na tę rozmowę?? jest sens??

Polecane posty

Gość coatlique

Chodzi o rozmowę kwalifikacyjną. Dwa miesiące temu byłam na spotkaniu w sprawie pracy w firmie X. Całkiem miło było, niestety nie oddzwonili. No trudno. A wczoraj znalazłam ogłoszenie z ofertą pracy na interesującym mnie stanowisku(nie było podanej firmy) więc zadzwoniłam i po świętach mam się tam stawić. Tylko nie wiem czy jest sens, bo okazuje się, że to dokładnie ta sama firma X, przecież już raz tam byłam i nic nie wyszło więc po co mam się tam pchać kolejny raz... Może komuś się udało dostać pracę po kolejnej rozmowie kwalifikacyjnej? Nie pomyślą, że zawracam głowę?

Gość nooooo...
;)

a co Ci szkodzi iść ? Na pewno lepiej wypadniesz, bo stres mniejszy. I co jeśli pomyślą sobie - oooo zależy jej na tej pracy ? ja bym poszla

Gość nailty nailty nailty
moze osoba, ktora wybrali tamtym razem nie sprawdzila sie i szukaja nowej :) pewnie ze isc!!

Gość nailty nailty nailty
moze osoba krora wybrali tamtym razem nie sprawdzila sie i szukaja nowej? a moze szef sie zmienil?? pewnie ze isc!!!

Gość coatlique
czyli generalnie 3:0 dla opcji iść ;) dzięki wielkie :)

Gość szefowaaa
czasem pracodawcy lubią osoby typu "wyrzucą go drzwiami - to wejdzie oknem". Świadczy to o wysokkim poczuciu własnej wartości- a to połowa (jeśli nie więcej sukcesu)!

Gość coatlique
a macie rację, co mi tam... idę!