Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezrażona_chamstwem

ej dziewczyny !

Polecane posty

jak facet wam mówi że jesteście szczupłe a wam się wydaje że na odwrót to okłamuje was dla waszego dobra :classic_cool: nie oszukujmy się 165 wzrostu i 60 kg? a dla faceta jesteście ideałem? coś mi się wierzyć nie chce :D tak więc nigdy nie pytajcie się faceta czy wyglądacie grubo :) bo dla waszego dobra was okłamie. postanowiłam wam to napisać bo mój brat poprosił żebym namówiła jego dziewczynę na siłownię (żeby chodziła ze mną :)) i to nie pierwszy przypadek kiedy zostaję proszona o wyświadczenie takiej przysługi :) tak więc bierzcie się do roboty :) do ujadaczek: mam 176 wzrostu i 56 kg... :D

Gość uuuuppppppppp
mam 80 kilogramów i m 57, nie lubię siłowni, wolę pojeździć na rolkach

moj facet mowil mi ze mu sie podobam 14 kg temu. Teraz stwierdza ze nie widzi roznicy = wiec nie do konca jest tak, ze jak mowi 'szczupla' mysli 'gruba' bo zalezy od faceta

Gość maturks4
Twój nick nie pasuje do stanu faktycznego! Nikt "nie-chamski" nie zaczyna postu od "EJ". Co to jest? Przyzwyczaiłaś się krowy na pastwisku poganiać?

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
176 NA 56 KG?????? kto tobie powiedzial, ze jestes szczupla spasiona swinio!!! :o

Gość i to jest powod by teraz
na 170 ja mam 46 kg :o

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
z choinki sie urwalas? :o

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
grubaska chciala sie dowartosciowac hhahahahahahahahahaha

Gość no bez przesady
jaka z niej grubaska? Za chuda jest. Ja ważę 57kg a mam 173cm. i jestem za chuda, więc ona tym bardziej.

w sumie chodzi mi o to, że wiecie że wyglądacie jak z krzyża zdjęte (te które same tak uważają) a mimo to pytacie się facetów o zdanie :) jak wam odpowiada wasz wygląd to zwracam honor ;) moja wypowiedź nie ma być złośliwością ;)

waga nie zawsze świadczy o tym że ktoś jest gruby, to zalezne od budowy i sylwetki, dobrze ze mam szczerego faceta który mowi mi co jest nie tak prosto z mostu