Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja proszę o przepis

Dziewczyny,czy przyszywacie same ramiączka do sukienek lub bluzek?

Polecane posty

Kupiłam na allegro sukienke bez ramiaczek z nadzieją,że uda mi sie doszyć do niej ramiaczka,ale teraz się zastanawiam czy to bedzie dobrze wyglądało i właściwie nie wiem z czego je zrobić...

Ale nie chodzi o to,czy będą ładnie przyszyte,tylko czy nie będzie widać,ze są dorobione,tzn czy nie będą sztucznie wyglądać tak żeby było wiadomo,że ich od początku nie było.Naprawde można kupić gotowe?Ja myślałam,że będę musiała sama kombinować albo zastapić je jakąś tasiemką

Teraz jest taki duzy wybor przeroznych aplikacji,tasm ozdobnych,sznureczkow i czego dusza nie zapragnie w pasmanterii,ze z pewnoscia cos dobiezesz,a nie przesadzaj z przyszyciem ramiaczek,to zadna filozofia doszyc od lewej strony.

Gość defvszfcsfse
jak dobrze dobierzesz to nie bedzie widać kupowalismy siostrzenicy sukienke bez ramiaczek taka z gorsetem, ale siostrzenica miala 12 lat i zero cycków to jej zlatywało babcia jej dokupiła ramiaczka i przyszyła i było gicior nAprawde

niech ci to zrobi ktos kto sie na tym zna zeby nie wygladala beznadziejnie

ramiączka niestety muszą być.Mam mamę krawcową,więc ze stroną techniczną przyszycia nie będzie problemu,chodziło mi bardziej o dopasowanie.No ale jak mówicie że cos znajdę to może będzie ok :)