Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia kurteczka w kwiaty

zakupialm w H&M

Polecane posty

Chyba pomyliłaś mnie z osobami, ktore owszem sa na blogspocie i do ktorych taka opinia idealnie by pasowala. Ale co do mojej osoby, bardzo sie pomylilas. OK. Fajknie sie dyskutowalo, ale pora na mnie. Dobranoc.

Gość ssparkle
Ale ja tak ogólnie sie wypowiadam a gwoli ścisłości pisałaś o tym , że kwiatowe wzory są modne i będą jeszcze

"Nie mam nic przeciwko blogom o modzie tylko to jest marnowanie energii i trochę wstyd chyba co kiedy na świecie tyle nieszczęść?" wartosci moralne sie powinno posiadac co nie znaczy,ze wszyscy musimy pokutowac,wyjsc na ulice i sie biczowac.Moze sie ukrzyzujemy,zeby zbawic ludzkosc... na swiecie wiele jest nieszczesc i dlatego kiedy moj dwulatek rzuca jedzeniem to zawsze mu tlumacze,ze sa takie dzieci,bardzo daleko z tad,ktore nie maja jedzonka i bola ich brzuszki i cierpia wiec jedzenie trzeba szanowac.Jesli niszczy zabawki to tlumacze,ze na te zabawki mama i tata musza zarobic pieniazki,a pieniazki sa cenne,bo za wszystko co mamy trzeba najpierw dac pieniazka i ten pieniazek to jest ciezka praca mamy taty.To sa wartosci moralne jakie powinnismy znac.Byc dobrym czlowiekiem i nie krzywdzic innych.A to,ze ktos o siebie dba i interesuje sie moda nie ma nic do rzeczy.Martw sie lepiej o to zeby swoje dzieci na dobrych ludzi wychowac(jesli je masz lub bedziesz miala),a nie o to jaka metke czlowiek ma na grzbiecie.

Jak to powiedzieć, żeby ktoś mi znowu nie zarzucił "próżności" ;) hehe. Do pewnych trendów mam nosa i przeczucia, które często się sprawdzają. A nie są podparte śledzeniem style.com. Nad czym ubolewam, bo świat mody jest dla mnie bardzo inspirujący, ale na to już brak mi czasu. Wolę zająć się już czymś innym.

"Ale ja tak ogólnie sie wypowiadam a gwoli ścisłości pisałaś o tym , że kwiatowe wzory są modne i będą jeszcze" bo sa:) i nie wiem co jest wstydliwego w tym,ze ogladam od czasu do czasu kolekcje H&M na przyklad. Skoro tak bardzo ubolewasz nad tym co zlego dzieje sie na swiecie to moze pobserwujesz sytuacje na swiecie odnosnie kataklizmow?Wiesz wybuchajace wolkany,powodzie,efekt cieplarniany.Kupilam te kurtke w H&M z kolekcji zrobinej z recyclingu wiec w jakims sensie przyczynilam sie od ochrony naszej planety.Jezdzisz samochodem,autobusem taksowkami?Moze zainwestuj w rower,bo to naprawde jest wstyd jezdzic sobie samochodem podczas gdy nasza planeta cierpi.Ja nie jestem w stanie nic zrobic kiedy ktos zabija dziecko i wrzuca je do stawu w Cieszynie.Moge sie o tym dowiedziec kilka dni po tragedii w wiadomosciach i bardzo wspolczuc i nie pojmowac jak ktos moze byc takim potworem. Dbac o siebie to zadne przestepstwo.Jesli ktos lubi bawic sie moda nie widze w tym nic nieodpowiedniego.Moja juz osiemdziesiecio letnia ciocia jest z wykszatlacenia plastyczka.Teraz juz nie chodzi i ledwo widzi wiec nic nie namaluje ale czesto opowiada mi gdzie byla i co robila.Jezdzila po calej europie i malowala i projektowala ubrania niekiedy.Ona to kochala.I teraz na stare lata jest spelniona.Skoro nie rozumiesz,ze taka dziedzina jak moda moze kogos interesowac to masz bardzo waskie horyzonty,bo gdybys byla taka inteligentna za jaka sie podajesz to nie wlazilabys na forum o modzie tylko po,by komus napisac jaki to on jest prozny.