Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrtr

słyszeliście o tym dziecku które znaleziono w stawie?

Polecane posty

Gość sfgtgtgt
Skoro dziecko było ubrane "drogo" to raczej nie pochodziło z patologii... Dodatkowo dochodzi fakt, że miało już pełne uzębienie i do tego zdrowe więc dziecko było zadbane wiec był ktoś kto 2x dziennie pilnował aby dziecko umyło zęby... Opiekun dbał o jego zdrowie. Niby szczegół a jednak ważny. Z tego względu być może śmierć dziecka to nieszczęśliwy wypadek a opiekunowie w szoku zrobili to co zrobili...

Gość mam pewną teorię
myślę że to nowe wcielenie Jezusa Chrystusa. Pasuje, akurat w Wielki Post - Bóg przypomina, że jego syn umiłowany (jego słuchajcie) oddał życie za nasze grzechy. Obstawiam, że w najbliższą niedzielę mały ożyje.

Gość a gdzie ci wszyscy
jasnowidze ? Mają zdjęcie chłopca, więc mogą coś przewidzieć

Gość he-he-he-he
sorry, ale takie żarty są co najmniej nie na miejscu :O

Gość he-he-he-he
o tych jasnowidzów chodzi - kto wierzy w takie czary?

na stronie śląskiej policji w cieszynie podają, że chłopczyk miał 12-18 miesięcy i 85 cm wzrostu :( bidulek

biedne dzieciatko:(:( jak to jest bylo dziec ko nie ma dziecka i nikt nie wie skąd to dziecko dla mnie to nie pojęte:(

Gość mamciusiaaa
Na mój nos laika czuję, to była jakas grubsza akcja: transport ze wschodu. Dziecko nie mialo bielizny, bo pewnie nie mieli na zmiane a zrobiło siku, kupke itp. Trop pod tytulem "polskie markowe ciuchy" moze byc mylny, bo co za problem skoczyc takiemu porywaczowi/handlarzowi do centrum handlowego i kupic, gdy się ubrudziło albo celowo, by zmylic trop i przebrac zmarlego. Moze poprzednie ciuszki leza w pierwszym lepszym cieszynskim smietniku, a pewniej na stacji benzynowej. To dziecko mogło byc w podrózy, i to długiej. Brak pieluszek majteczek sugeruje, ze zajmowaly sie nim obce osoby. To utrudnia sprawę, bo mnozy wątki. A Sląsk i Polskę i tak trzeba sprawdzić by ewentualnie wykluczyć. Poza tym oni robią wiele rzyczy, o których nie informują mediów, bo spaliliby wszystko. Jesli dzis mówią, ze spuszczają staw, to pewnie juz jest przeczesany i dzis podali info "na tzw. żer"

Mój synek ma skończone 2 latka i ma około 85 cm wzrostu a o ile mi wiadomo dziecko które ma 100 cm wzrostu to ma około 3 lat.

Gość ntyhrtyhtyhj
Nie no jasne, trzeba się zamknąć i udawać że sprawy nie było, zrobić tak jak zrobili opiekunowie i milczeć a może ta głupia policja da im spokój i przestanie ich szukać. Rozumiem, że Ty miastowa kobieta jedynie dyskutujesz o modnych tematach, takich jak pozycje do pieprzenia się, i całe dnie siedzisz z ręką w piździe i patrzysz co z ciebie wylatuje - ot temat z pewnością nie wioskowy i nie dla wioskowych bab.

Gość biedny chłopczyk...
Wg mnie to było porwanie dla okupu lub nielegalna adopcja. Chłopczyk pewnie płakał, że chce do mamy, dostał pięścią w brzuch, żeby się uciszył. Dziwne, że nie miał pieluchy, tak jakby ktoś nie umiał się nim zająć. Może zrobił kupę ze strachu i gdzieś tę pieluchę ktoś wyrzucił, albo matjki. Nie wygląda na polskiego chłopczyka. Rajstopy świadczą o tym, że ktoś zatroszczył się o to, aby chłopczyk nie zmarzł po drodze, może ktoś dał pieniądze biednej rodzinie, zabrał go do samochodu i wywiózł? Albo wkurzył opiekuna, może przechodził bunt 2-latka lub 4-latai nie potrafili sobie z nim poradzić?

Gość skad wiecie ze nie miał pieluc

Gość mordamojaaaaa
na stronie cieszyn czy slaska policja czy cos pisze dokladnie co mial ubrane ,rajtuzki bluza itd nie mial podkoszulki ani pieluszki ani majtek... tez stawiam na nielegalna adopcje i uciszanie dziecka biciem i zmarlo albo wiezli matke z dzieckiem niby do pracy ,matka juz jest w jakims burdelu a dziecka sie pozbyli ciuchy?????ludzie jakie drogie ciuchy ,przeciez w szamteksie za grosze mozna kupic