Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka142

praca magisterska-jestem załamana promotorką...

Polecane posty

Gość oliwka142

czy można pisać na temat wogóle nie związany ze swoją specjalnością na kierunku studiów? mam głupią sytuację, studiuje pedagogikę przedszkolną, była bitwa o promotorów, niestety nie znalazło się dla mnie miejsce u facetki która zajmuje się moją dziedziną. Facetka do której trafiłam mi i mojej koleżance narzuciła temat: ukryty program szkoły (być moze badania w gimnazjum i liceum)-to totalnie nie moja działka :/ facetka zajmuje się też problemami agresji i feminizmu -ale to także nie w moim temacie! nie wiem co robić i nie tylko ja mam taki problem... Czy ktoś z was miał tak że pisał o czymś, co nie było zbieżne z jego specjalnością??

Z tego co wiem pod koniec roku dziekanat wydaje listy z promotorami i przykładowymi pracami. Może było jednak poczekać?

Gość co za różnica
po jednym i po drugim wylądujesz na kuroniówce, było się zastanowić 5 lat temu

Gość oliwka142
no właśnie byla lista promotorow z ewentualnymi tematami jakich podjąć się można u nich. I ta lista została puszczona do 200 osób w auli - wyobrażacie sobie co to się działo? wszystkie z przedszkolnej pozajmowane były, jak ktoś wpisał się np. na miejscu 21 to był wykreślany bo 20 osób mogło być przyjętych :/ a ta moja miała coś związanego ze szkołą, więc się do niej zapisałam bo na licencjacie miałam specjalność przedszkolną i wczesnoszkolną...

Gość oliwka142
na żadnej kuroniówce, od wrzesnia zaczynam prace na etat w przedszkolu, a od teraz juz na zastępstwo:P

Gość A Ty całuj mnie....
paniiiii, kuuuupeeeeee !!!!

Oj to rzeczywiście ciężko. To może zaproponuj jej, że badania przeprowadzisz w podstawówce - może będzie bliżej Twojej specjalizacji.

Gość oliwka142
chciałam w podstawówce a ta powiedziała że tam ukryty program przejawia się w mniejszym stopniu niż w liceum. Mogę też badać przedszkole, ale facetka jak sie dowiedziała że bede pracowac w prywatnym to się napaliła i wpadła na pomysl że można nawet zdjęcia placówki robić, obserwacje i opisywać dokładnie co i jak (czyt. szpiegować) aż jeden chłopak się oburzył że mogę przez to do sądu trafić, i wtedy się uspokoiła z tym swoim pomysłem...

Gość paniiiiii kuuuupeeeeeee

Gość facetka facetka
hehe. takiego okreslenia na kobiety uzywalismy w podstawowce, a bylo to dawno temu. i dziwic sie, ze potem dzieci takie dziwne rosna. a jesli chodzi o temat pracy - albo piszesz swoj i nie masz wsparcia ze strony promotorki albo piszesz temat narzuocny - wtedy mozesz liczyc na pomoc

ja jestem na przedszkolnej i opiece nad dzieckiem na UP w Krk i wybiorę sobie albo: 1) Postawy dzieci 6-letnich wobec szkoły albo 2) Czynniki determinujące zachowania prospołeczne dzieci 6- letnich Nie możesz sobie tego np napisać?

Gość oliwka142
podam babce takie pomysły, ale ciekawe czy sie zgodzi i powie ze to jej działka i moze mi pomóc w takim temacie.. bo niejeden pomysł jej podałam a ona na to, że się tym nie zajmuje...

Gość nh jgyu
pedagogika to zadne studia, wiec w zasadzie nie rozumiem twojego problemu, o czym napiszesz nie ma znaczenia bo i tak mgr dostaniesz, mozesz pisac nawet o kolorach trawy wyrastajacej na wiosne w zaleznosci id ilosci kupy psiej jaka spadla na nia w roku poprzednim i bedzie to rownie madre i odkrywcze jak ta cala twoja pedagogika :P

Gość oliwka142
lecz swoje kompleksy idioto

Gość nh jgyu
prawda w oczy kole

Gość oliwka142
jakie studia skonczyłeś/aś ? jeśli jakieś to pewnie nie uczono Cię tam nic ponad głupimi regułkami, być może to było prawo... tak! to tam uczą się zamieniać fałsz w prawdę i mieszać człowieka z błotem

Gość nh jgyu
a ciebie czego nauczyli? podcierac doopy obsranym przedszkolakom? to do tego trzeba miec dzis studia, hahahha gratuluje pani mgr od podcierania doop

Gość oliwka142
deklu od podcierania dup są pomoce lub sprzątaczki! Niestety z twoim poziomem mozesz sobie co najwyżej popisac na tematach typu: "chcę się ruchać", lub "zdradziłam".

Gość nh jgyu
juz to widze jak wielka pani z przedszkola wola sprzataczke bo sie dzieciak zesral i jej sie raczek nie chce pobrudzic, naprawde nie wiedzialas ze bedziesz doopy podcierac? moze ci sie pedagogika pomylila z jakas ja wiem, chemia, medycyna albo budownictwem? no to cie oswiece, po tych studiach nadajesz sie tylko do podcierania doopy, co tez zresztą bedziesz robic

Gość gratulacja
już widzę, jaki z ciebie będzie magister, skoro piszesz "wogole", zamiast "w ogóle"

Gość jasne, sprzataczki
Kobieto, skonczylam pedagogike kilka lat temu,ale zeby sprzataczki byly od...podcierania :D :D :D Kon by sie usmial

Gość nh jgyu
no wlasnie, "wogole" coz za poziom.....

Gość oliwka142
ciekawe czy innym też wytykacie najmniejsze błędy, czy tylko mi bo studiuje "głupi" kierunek, a tak wogóle dzięki za pomoc w rozwiązaniu problemu!!! :/

Gość ja studiowałam ekonomię
ale miałam podobny problem bo promotor u którego wylądowałam nie miał zielonego pojęcia o czym chcę pisać. Ja uparłam się przy swoim temacie i napisalam sama, promotor ograniczył się tylko do sprawdzenia jej pod względem formalnym, za stronę merytoryczną sama odpowiadałam.

Gość to może jeszcze bedziesz
po matki dzwoniła , żeby podtarły :D