Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiniaczowana Dzieoucha

Jak sobie wygolić boki żeby to jakoś wyglądało?

Polecane posty

Mam grzywkę trochę na bok i chcę pejsy, które się ładnie z tą GRZYWĄ będą łączyć. Oczywiście irokezik. Więc co. Mam postawić ładnie, pięknie irokeza. Oddzielic pejsy i wygolić? :P

Gość defwefegrtrg
chyba nie wiesz jeszcze do konca co to pejsy.

sama nie rób!!!! ja dwa lata temu sama sobie wygoliłam wyglądało tragicznie, fryzjerka musiała poprawiać:) zostaw to profesjonalistom :)

WIem:P ALe to nie mają być typowe pejsy. Ma być więcej tych kłaków tam i mają się z grzywą łączyć. Tylko nie wiem jak to zrobić:D Co mam se postawić irokeza i zapieprzać do fryzjerki żeby mi wygoliła?:D

i nie chodzi mi o takie żebym miała perfidnie łyse.. Chociaż z 1cm zostawić, bo doszczętne wygolenie to samobójstwo:P wywalili by mnie na bruk, i z domu i z budy. Alez zasady.

Wiem o jaki fryz Ci chodzi:) myślę, że w salonie Ci jakoś zepną włosy i wygolą, na pewno się znają na tym :)

hehehe jak pokazałam gościówce chociażby to http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura19.htm zdjęcie to na mnie spojrzała ze zdziwieniem. Obcięła mnie tak żeby irokez ładnie wyglądał jak stoi i był równy, ale boków nie skróciła. I w ogóle się bała jak cholera i non stop pytała czy mi włosów nie szkoda bo miałam czarne do łopatek.. Heheh.. Hmm. Chociaż? Ona nie była za młoda 49 lat? Ale powinna chyba wiedzieć, nie? Prawie jej czasy z tym punk rockiem ;) A ona mi wyjechała, że elvis takie nosił fryzury. Ja wzięłam to zdjęcie, tak się przyglądnęłam jeszcze dla pewności. Takie zdziwienie na papie, wzrok na nią i " eeee... elvis był punkiem?" ... Hmm..:P A co do wytłumaczenia to nienawidzę tłumaczyć fryzjerom bo zawsze chuja rozumieją ;)

albo na takich trafiam:P