Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur@

jakie filmy są stanleya kubrica?

Polecane posty

Gość artur@

jest się trędi i kul :D też bym se założyła ale ponoć już mam 10 załozonych :D podczas gdy założyłam jeden na uczuciowym :D a tylko topiki na ogólnym są trędi :D

Gość mój głos w sprawie
Co za tępaki na tej kafeterii. Nie łaska wklepać w google? Jesteś jakimś pustakiem totalnym że nie znasz innych stron poza kafe? Łatwiej tu zadać pytanie i czekać na odpowiedzi niż wpisać w google? Powinni jakieś testy robić, tak jak na prowadzenie pojazdu trzeba mieć prawo jazdy, tak samo powinni wydawać takie papierki na korzystanie z internetu

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
* Day of the Fight (1951) * Flying Padre (1951) * The Seafarers (1952) * Strach i pożądanie (Fear and Desire, 1953) * Pocałunek mordercy (Killer's Kiss, 1955) * Zabójstwo (The Killing, 1956) * Ścieżki chwały (Paths of Glory, 1957) * Spartakus (Spartacus, 1960) * Lolita (1962) * Doktor Strangelove, lub jak przestałem się martwić i pokochałem bombę (Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, 1963) * 2001: Odyseja kosmiczna (2001: A Space Odyssey, 1968) * Mechaniczna Pomarańcza (A Clockwork Orange, 1971) * Barry Lyndon (1975) * Lśnienie (The Shining, 1980) * Full Metal Jacket (Full Metal Jacket, 1987) * Oczy szeroko zamknięte (Eyes Wide Shut, 1999)

Gość artur@
dzięki oglądałem z tych tylko full metal jacket i to najgorszy jaki widziałem z tych