Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Otóż staram się z mężem o dzidzię, od dna zapłodnienia pobolewają mnie jajniki i macica( lekko kują) nie mam zaparć, jestem strasznie senna... Współżyłam 11 i 12d.c. Zapłodnienie było prawdopodobnie 24, 25.03... Jak myślicie? ps. Proszę o poważnie odpowiedzi( a nie typu: idź się uczyć bo głupia jesteś, itp) Uprzejmie zadałam pytanie i oczekuję uprzejmej odpowiedzi;)

witam chcialbym poprosic o podpowiedz zwiazana z tym ponizszym tekstem z narzeczoną staramy sie o dziecko i czy któraś z Pań mogła by mniej wiecej podpowiedziec kiedy narzeczona bedzie miala prawdopodobnie dni płodne ? miesiaczke miala 09.02 a teraz 16.03 prosze o podpowiedz z góry bardzo dziekuje moja narzeczona nic o tym nier wie chcialbym zrobic jej niespodzianke gdyby sie udalo

Gość Kafeterianka252
No z objaw to senność, w/w bóle. Na test to chyba za szybko... Zrobię 5.04 ale już nie mogę się doczekać;)

Gość ojoojjjjjjj
ja zrobiłam test 2 dni przed spodziewaną @ z 1 porannego moczu i od wieczora nie sikałam żeby steżenie hormonu było i pojawiła się blada kreska - blada ale była i się potwierdziła :))

Gość Kafeterianka252
Z tym trzymaniem dobry pomysł;p Jak myślicie, jak kupię jutro test, i zrobię go jutro rano( ok 8 dni po zapłodnieniu) to mi pokaże się 2 kreseczka?????

Gość Dziewczyna z nadzieją
Nie chcę cię dołować, ale moja ostatnia miesiączka była 22.02., na teście są dwie kreski, a lekarz jeszcze nic nie widzi. Więc sama widzisz ( :)), że to trochę chyba za wcześnie. Teraz można tylko pogdybać. Ale oczywiście życzę ci żeby wszystko było po twojej myśli.

Gość Kafeterianka252
Tak myślę, że zrobię test 1.04. 05.04 i jak nie dostanę @ to 8.04 ;p

Kafeterianka może spróbój poczekać z tym testem,bo potem stężenie HCG jest większe i kreski wyraźniejsze!

Gość Kafeterianka252
08.04 powinnam dostać @, więc tak zrobię jak napisałam wyżej;p Chyba wystarczająco długo;p

Gość Kiciiaa
Za szybko na test!!!