Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strap on

Faceci, co sądzicie o zabawce w waszym tyłku?

Polecane posty

Gość strap on

Hej, pytanie mam do mężczyzn, jestem kobietą , mam 26 lat. Zaproponowałam facetowi zebys,y sprobowali cos w niego wsadzic, jakis wibrator, sztuczny penis albo inną tego typu zabawkę, niektórym sprawia to przyjemność, nie będąc gejami. Co o tym sądzicie. Pytanie szczegolnie kieruje do faetow ktorzy mieli ogromne obawy przed takimi rzecami ale jak sie skusili potem nie zalowali.

Gość rudlan
Chętnie się zgodzę,

Gość marcinslask
Uwielbiam gdy moja zona języczkiem pieści mój tyłeczek ,najczęściej tez podczas takich przyjemności wkłada paluszek lub dwa i delikatnie mnie posuwa zastanawiam się nad wibratorem będziemy wtedy korzystać oboje z tej zabawy

normaIny mazowsze Skończ z marzeniami, zacznij realizować Mam swoją zasadę od kilku lat.......wolę spróbować niż żałować że nie spróbowałam...:)..

Gość Bzzzykacz
To nie jest "Normalny Mazowsze" tylko znów ten upierdliwy podszyw.... w słowie "normalny" wstawił duże i zamiast małego L ;-)

Gość Arturwroc
Masaż prostaty u mężczyzn to coś wspaniałego kto tego nie doświadczył potrafi tylko pisać ze to gejostwo a tak naprawdę nie wie co to przyjemność w sexie

Ale mnie nie musisz tego tłumaczyć:)

Gość Taka żonka.....
mój mężuś też uwielbia takie pieszczoty.... z wibratorem to raczej nie.... ale paluszki ... mniam mniam....

Gość Arturwroc
Ja uwielbiam gdy moja leży na plecach nogi wysoko uniesione do góry a jej śliczna myszka jest bardzo widoczna wtedy to pieszczony jej warg i drugiej dziurki są wspaniałe aż wyje z rozkoszy

Gość Arturwroc
Ja uwielbiam gdy moja leży na plecach nogi wysoko uniesione do góry a jej śliczna myszka jest bardzo widoczna wtedy to pieszczony jej warg i drugiej dziurki są wspaniałe aż wyje z rozkoszy

Gość Arturwroc

Gość Arturwroc

Gość dziesięć studenta z Afrika
Chcemy wsadzić nasze ziabawki w wasze polskie tyłka 🖐️

Gdyby się tu przypadkiem znalazła jakaś Pani z Warszawy chętna na takie zabawy to ja :):):)

Gość dziesięć studenta z Afrika
J@cky 😍😍😍 wczoraj po ciemku byłeś cudowny, jeszcze nikt w Polsce nam tak dobrze nie ociągnął pauek :-D

Gość strap on
Bardzo prosze o powazne odpowiedzi. Facet powiedzial ze chce wlasnie znac zdanie ogółu, jak to wygląda u innych par, wiec panowie wypowiadajcie sie. Czy nigdy byście się na to nie zgodzili czy moze jednak, ale boicie się wasze panie zapytac, czy moze chcielisicie i sprobowalisice i jest super.

Gość aniawlo
tylko korek analny TAK !

Normalny!! stan zakochania jest nienormalny:) Chcesz żyć w gorączce do końca życia?:)

Gość lubiący coś w tyłku
ja uwielbiam zabawy moim tylkiem.lubie gdy sie go całuje i wsadza duzo paluszków.a jak jestem rznięty wibratorekim przez kobiete to wręcz odlatuje i na koniec razem popuszczamy złoty deszczyk:)czasami mam rbiona lewatywe żeby nie nabrudzić.pozdrawiam chętne i wyrozumiałe

Gość growi
korek analny

Gość fusista
No to ja tez cos powiem.Bardzo lubie strapon i mialem okazje wiele razy sprobowac.Oczywiscie tylko i wylacznie z dziewczyna i z gory odpowiadam pedalom i tym co malo wiedza:to nie ma nic wspolnego z pedalstwem.Wiec rznely mnie dziewczyny np.penisem na pasku.Ja kleczac tylem do niej oczywiscie obowiazkowo walilem konia.Ona posuwala mnie od tylu.Soczek z cipki az jej kapal na nogi i na podloge.To sa naprawde suuuper przezycia.

Gość lubiący cos w tyłku
a moze sa kobiety(tylko i wyłącznie)które by chciały ze mna o tym popisac albo cos więcej?pozdrawiam

witam jestem z warszawy mam 25 lat mam strap-on i jesli bylyby osoby chetne na sprobowanie takiej zabawy chetnie oddam strap-on i swoje 2 dziorki do zabawy jesli ktos chetny prosze pisac na email

Gość dupcia zonki
moja zona lubi gdy mam na sobie bielizne i szpilki.lubi pakowac w moja pupcie najpierw jezyk a pozniej sztuczna palke a ja to uwielbiam.

mój facet, lubi gdy jezykiem pieszcze jego tyłek, lubi gdy delikatnie wkładam tam palucha, ale na wibrator nie zgodziłby sie poniewaz obawia sie ze to bedzie zbyt gejowskie, natomiast jesli chodzi o mnie, to lubie gdy jest we mnie w pochwie i dodatkowo wkłada palce w moją pupę i odwrotnie..

Gość dupcia zonki
sprubuj go namowic jak sie postarasz to az sie posika i bedzie chcial wiecej

Gość dziewczynka 26 letniaaa
witajcie, przeżywam coś strasznego, jeszcze jakies pol roku temu ważyłam 58kg a dzis 67 ! nie wiem co się ze mną dzieje ale mam i tak np. dziś,że po powrocie wieczorem do domu siedze co chwile w lodówce, np. dziś na mieście pizza, po powrocie do domu dla odpoczynku kanapeczka, po 5 minutach kolejna a potem jeszcze nie odchodziłam od lodówki i wrypałam tak na stojąco 3 jogurty i plasterki salami bez niczego, mówie to poważnie i jestem szczerze załamana jak na razie rozumiem,że to zle ale co dalej???