Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strap on

Faceci, co sądzicie o zabawce w waszym tyłku?

Polecane posty

Gość eszly
Leczcie sie ... To jest chore Jestescie obrzydliwi... Ku..wa nawet tylek wykozystujecie do erotycznych uniesien... !!

Gość marcin z gdańska
moja z kolei wkłada mi w tyłeczek banana... i jeszcze ananasa, awokado, paprykę chili (najostrzejszą, wtedy cudownie pali mnie w tyłku), do tego dopycha porem, ogórkiem (o możliwie największym obwodzie) oraz wpycha tam jeszcze tuzin marchewek, trzy cebule i wlewa przez lejek sos do sałatek. Później kładę się na łóżku, a ona po mnie skacze. W międzyczasie wszystkie składniki ulegają wymieszaniu w moich zakamarkach rozkoszy, a później ona robi mi lewatywę. Z tego co wyleci robimy koktajl owocowo-warzywny. Ale takie coś jest tylko dla wytrawnych koneserów o wyjątkowych upodobaniach smakowych.

mój facet lubi pieszczoty językiem..na coś w tyłku nie zgodziłby sie no bo to "przecież gejowskie jest" sądzę że wielu panów by chciało tylko bardzo boją się co inni o ich pupie powiedzą:) przykładowo mąż autorki.. chce znać opinie innych.. a po co?? przecież łóżko i seks to prywatne sprawy,nikt o nich nie kłapie na prawo i na lewo.. więc czy nie warto robić tego co przyjemne???

mój facet lubi pieszczoty językiem..na coś w tyłku nie zgodziłby sie no bo to "przecież gejowskie jest" sądzę że wielu panów by chciało tylko bardzo boją się co inni o ich pupie powiedzą:) przykładowo mąż autorki.. chce znać opinie innych.. a po co?? przecież łóżko i seks to prywatne sprawy,nikt o nich nie kłapie na prawo i na lewo.. więc czy nie warto robić tego co przyjemne???

Ja właściwie bardzo lubie coś takiego. Sam to prze żyłem w realu i doznania super. Tylko wówczas tresowały mnie dwie dOminy, więc relacja była nieco inna niż tu opisywane.

Gość dupcia zonki
innocence 1234 noi jak prubowalas go przeleciec

Gość dupcia zonki
ja terz sie obawialem analu,i jak ona zareaguje.a reakcja byla ok.teraz nawzajem sobie dogadzamy

Gość :............................:
Mam do was pytanie:czy zdania w stylu--"wielu facetow by chcialo sprobowac ale sie wstydza co inni powiedza o ich tylku"-nie odrzucaja was swoim zaklamaniem?Jak mozna w ogole pisac takie bzdety?To o lozkowych ekscesach mezczyzn inni maja wiedziec?Czy jak?A w ogole to skad wy takie stwierdzenia bierzecie?Na jakiej podstawie tak sadzicie?Przeciez to jest wciskanie komus wlasnego widzimisie.Moze macie zamiar kogos do czegos zmuszac? Od razu mowie-ze ja baardzo lubie strap-on w wykonaniu wylacznie kobiet.Zeby nie bylo.Jednak kazdy ma prawo cos lubiec albo nie lubiec i to nie jest wasza broszka.